Şimdi Ara

Joymax Anti-Bot Uyarısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
     Joymax Anti-Bot Uyarısı

• Verildi..
  • Amaan nerden anlıyacak silk aldık hemde
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrGoLd

Amaan nerden anlıyacak silk aldık hemde

O oyunun klasöründeki Silkerrsender sayesinde senin oyunda yaptığın her türlü değişikliği anlar merak etme.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuhamméT

quote:

O oyunun klasöründeki Silkerrsender sayesinde senin oyunda yaptığın her türlü değişikliği anlar merak etme.

Merak eden yok zaten seni çok bilmiş srocu

• quote:

quote:

Madem illegal program kullanıosun o kadarda akıllı ol yani o dosyayı silmen lazım komple

• silk alanları kolay kolay banlamazlar kaçak bot olsa bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    METİN2 PVP ANTİVİRÜS HATASI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bot kullananları banlasın ama hepsini. Sroda oyuncu kalmaz. Ksro gibi olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: King_Slayer

silk alanları kolay kolay banlamazlar kaçak bot olsa bile

aşın bunları kaçak bot diye birşey yok, botların hepsi aynı yasal seviyede. silk olayına gelince, silk aldın diye banlanmayacaksın diye birşey yok, ama hiç almadıysanda kork.
  • bence bişi olmaz
  • Beyler ben pıre basmadan sureklı kacak bot kullanıyordum ve arada sahte clıent kullanıyorsunuz dıe oyundan atıodu oyuna pıre bastıktan sora hıc ole bsy kalmadı ^^ bunların derdı para
  • Aynen İki çarımı sokuyorum oyuna loader kullanarak, pre olana bir hata vermiyor, pre olmayana sahte client uyarısı veriyor.
  • quote:

quote:

O Silkroad Error Sender anlamına gelen, ???? hatasının çıkmasını sağlayan programcık.Oyun zora gelemedigi, sıkıştığı zaman tak bu program devereye giriyo ??? hatası verdiriyo oyun kapanıyo.

• Kim Takar Siziiii !!!
  • Bence çok iyi oldu bu program.Oyuna zor girmemizin en büyük sebebi botlar!Salı günleri ilk saatler giremedikleri için oyun bomboş oluyor.Tüm server'lar easy, her zaman öyle olsa ne güzel olurdu...
  • hiç bir işe yaramıyacak bu yeni güvenlik sistemi sonuçta adamların bu oyunu yapma amacı ne = $$$ peki nerden kazanıcaklar parayı silkten peki oyuncular günün her saati oyuna tek atsalar ya da kolay kasılsalar neden silk alsınlar işte bu yüzden oyunu kalabalık tutyolarki para gelsin yoksa bot banlama hikaye bir sürü bot var 80 lwl 0 dan 80 e kadar bot la kasılmışlar hiç mi farketmiyorlar bu gmler
  • kardeşimde bu oyunu oynuyor girebilmek için canı cıkıyo
    3bin user varsa 2bini para botu acil bir çözüm lasım
  • quote:

quote:

quote:

Merak eden yok zaten seni çok bilmiş srocu

...

• 7 gun block yedim charda pre war pet war paralı bot kullanıyoz gene block anasını satam bişy değil prenin suresi geçecek ben böle gaymaxı önce rollback snra block illa oyunu bıraktırcaklar .............
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.