Şimdi Ara

Josef Stalin'in 42 Milyon İnsan öldürmesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
8
Favori
9.930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burakko9

quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jeodempp

quote:

Irkçılık hastalıktır,milliyetçilikte bu hastalıgın belirtisidir.Her türk genci 16-24 yas arası hitler'i sever.daha sonra düzelir.yav he he demek yeterli

Evet mesela ülkemizden örnek Celal Şengör, İlber Ortaylı hep hasta cahil tipler ama sen öyle misin zekanla ve kültürünle bizi boğuyorsun muhteşemsin dostum

imzandan ne olduğun belli,zamanla düzelirsin

Azov, Ukrayna'yı Rus işgalcilere ve teröristlere karşı savunan bir örgüt.Türkçen düzgün değil, insanlık düşmanı katilleri savunuyorsun, temelsiz düşüncelere ortaya atıp cevap gelince işi demagojiye vuruyorsun, cahilliğin getirdiği yüksek özgüven ile boş boş konuşuyorsun.Açıkçası asıl ben senin gelecekte düzelmeni umuyorum malum cehalet yaş ilerledikçe daha zor atılır.

Josef Stalin'in 42 Milyon İnsan öldürmesi

Nazi Ukrayna'ya girdiginde kadın nufusunun yarısına tecavüz etmistir buna rağmen hala o bayrağı açmaları mental sagligi yerinde olmadıgını gösterir ve senin ırkçı bir insan oldugunu gösterir

Holodomor ne biliyorsun değil mi ? Ruslar yüzünden yaklaşık 8 milyon Ukraynalı açlık gibi sebeplerden ölmüştü.Onların düşmanı nazileri dost görmeleri normal değil mi ? İkinci olarak tecavüz ha ? Kızıl tecavüz ordusu gibi bir şey varken bu ithamların komik kaçıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Ukraynalılar Almanları kendilerinin kurtarıcısı olarak görmüyor muydu 2.Dünya Savaşında ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Bir insanın ölümü acı bir olaydır. 100 insanın ölümü trajedidir. 1 milyon insanın ölümü ise yalnızca bir istatistiktir." Joseph Stalin

Ayrıca kendi karısını kurşuna dizdirmiştir bu dahi adam.
  • Hitler Almanya için o dönem yapılacak her şeyi yapmış, müthiş bir sanayi ve ilerlemeye gitmiştir.

Fakat saldırgan politikası Almanya'yı mahvetmiştir, velhasıl Hitler'i şuan bile konuşuyorsak iyi veya bir şeyleri başarmıştır..

Fakat Stalin karakteristik yapı olarak kahpenin önde gidenidir, kendi vatandaşını öldürtecek kadar haindir, konusmaya değmez.

edit: eyy yumurtaya can veren rabbım hitlere faşist diyen kullarını ıslah et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Caped 117 Crusader -- 20 Mayıs 2015; 11:54:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ferrari

İkisininde canı CEHENNEME !

Allah aşkına bu adamlar nesini beyeniyorsunuz. Hadi Stalin bir yana Hitlerin nesini seviyorsunuz?

Hitler 2.Dünya savaşının en SALAK komutanıdır Almanya'da bu hitler dallaması yüzünden savaşı kaybetti.

salak kesinlikle çok ama çok yanlış bi' tabir Hitler için.

Hitler'e en fazla deli diyebilirsin.- ki deliydi de.-

Hitler ideolojik olarak haklıydı bana kalırsa.ama iş uygulamaya gelince tamamen yanlış işler yaptı.
    rusyaya saldırması tarihin en büyük en komik hatalarından biriydi bence.saldırmazlık paktına sadık kalmayıp saldırmak gibi bi' hatayı bir salak bile yapmaz yapsa yapsa bir deli yapar.hitler suikastlerden sonra iyice kafayı yedi sağlıklı düşünemez oldu.o iklim şartlarında rusyaya saldırmak akıl işi değil.

haa bana sorarsanız bu savaşın asıl kaybedilmesinin sebebi japonya ve italya.inanılmaz yetersiz kalmışlar savaşta.hitler hiçbir zaman ordusunu tek bir yöne yönlendiremedi hep ordusu 3'e bölündü buda kaybetmesine sebep oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Allah aşkına bu adamlar nesini beyeniyorsunuz. Hadi Stalin bir yana Hitlerin nesini seviyorsunuz?

Hitler 2.Dünya savaşının en SALAK komutanıdır Almanya'da bu hitler dallaması yüzünden savaşı kaybetti.

Hitler ideolojik olarak haklıydı bana kalırsa.ama iş uygulamaya gelince tamamen yanlış işler yaptı.
    rusyaya saldırması tarihin en büyük en komik hatalarından biriydi bence.saldırmazlık paktına sadık kalmayıp saldırmak gibi bi' hatayı bir salak bile yapmaz yapsa yapsa bir deli yapar.hitler suikastlerden sonra iyice kafayı yedi sağlıklı düşünemez oldu.o iklim şartlarında rusyaya saldırmak akıl işi değil.

haa bana sorarsanız bu savaşın asıl kaybedilmesinin sebebi japonya ve italya.inanılmaz yetersiz kalmışlar savaşta.hitler hiçbir zaman ordusunu tek bir yöne yönlendiremedi hep ordusu 3'e bölündü buda kaybetmesine sebep oldu.

Bende anlamıyorum yahu, Sovyetlerle anlaşıp Amerika'ya kafa tutacağına nasıl saldırır hala anlamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Wroughton Craig

quote:

Orijinalden alıntı: Joey Tribbiani

quote:

Bende anlamıyorum yahu, Sovyetlerle anlaşıp Amerika'ya kafa tutacağına nasıl saldırır hala anlamıyorum.

delidir ne yapsa yeridir

ne olursa olsun, heil hitler!

• konuya bak, nazi ve rus sempatizanları toplanmış. Allah akıl fikir versin

• quote:

Orijinalden alıntı: anakata

konuya bak, nazi ve rus sempatizanları toplanmış. Allah akıl fikir versin

sempatizanlıkla alakası yok.
    muhabbet ediyoruz sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storyteller

quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Wroughton Craig

Bu konuyu hatırlıyorum baya uçmuştu.
    Hitleri çok severdim fakat, Yahudileri gaz odalarına atarken ki o sefil hallerini gördüm, biliyor musunuz? en ön sırada olan adam kendini şanslı hissediyordu. İnsanlar sırayı bozuyordu YALVARIYORUZ ARTIK BİZİ ÖLDÜRÜN! ÖNCE BENİ ÖLDÜRÜN! diye yalvarıyordular. Onu görünce bildiğin gözlerim yaşardı ve ağladım. Nefret ettim bu gaddardan. Ölmek için acele etmek vay be

Daha önce adam gibi tanımadığın birini niye seviyordun ki o zaman?

Yahudi katliamını görmezden geliyordum.

• 2 yıldır tartışıyorlar hala bir sonuca varamadılar.
  • Best AOE farmer
  • quote:

Orijinalden alıntı: yumiy

42 milyon cok hocam abartilmis 2. Dunya savavasinda bile toplam 50 milyon kisi olmus stalin 15 milyon kisiyi felan oldurmustur

• Kıvırmaya gerek yok. Bu stalin denen adam 100 sivili bile öldürse katliamcıdır.
    Sayılar milyonları buluyor
    Bu stalin Türkleri trenlere doldurup öldürmüştür.
    Tarih hitleri şeytan diye tanıtırken, Stalini devrimci lider diye tanıtmıştır.
    İyi iş çıkardınız siyonistler.
    Tarihi iyi çarpıttınız.
  • Stalin'i sevmem ama bu iftiradir.
    Buyuk ihtimalle mâlum belgesel yuzunden boyle dusunenler var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Repentless

quote:

42 milyon cok hocam abartilmis 2. Dunya savavasinda bile toplam 50 milyon kisi olmus stalin 15 milyon kisiyi felan oldurmustur

Bu solcular her daim ülkücüleri beyinsizlikle suçlarlar bir de yaptıklarına bak

• quote:

Orijinalden alıntı: Challengermert

quote:

Orijinalden alıntı: Repentless

quote:

Bu solcular her daim ülkücüleri beyinsizlikle suçlarlar bir de yaptıklarına bak

abi şaka bir yana ama bu yorum harbiden efsane lan.
    cidden bu yorumu insan çok sorgulayınca sinirden kahkaha attırıyor yahu " 15 milyon falan öldürmüştür. " haa tamam o kadar azsa sıkıntı yok.

• 42 mi

• Unlucky

• Hitler, Mussolini, Mao ve Stalin'i birbirinden farklı görmüyorum. Zaten Mao da "Stalin'in hakkı yendi" görüşünde olanlardan. Güç için milyonlarca insanı katleden, Galiyev, Troçki gibi fikir adamlarını infaz ettiren veya sürdüren bir canavar. Soykırım boyutundaki Kırım Tatar Sürgünü de bunu doğrular nitelikte bana kalırsa...

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.