Şimdi Ara

Josef de souza West Bromwichde! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arpadan Ölen At

Wba taraftari olsam suan muhtemelen yonetime sovuyordum 11.5m e neler neler alirsin 😂

Ingiltere de piyasa oyle ab statusu olmayan adamlar disinda 8 10 en ucuz transferler istisnalari saymazsak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe yönetiminin yaptığı en başarılı işlerden biri. 11.000.000 € satabilmek ciddi bir başarıdır. Bizimkiler Bruma'yı önce kadro dışı bırakıp,küstürüp sonra disiplinsizdi diyerek 12 ye sattı siz düşünün.
  • Ben hiç istemiyorum satılmasını.

Topal var onu satsalar keşke.

Bundan gelecek parayı dirar cülyano neto gibi çöplere yatırcaklar.

Elimizdeki kaliteli topcudan olucaz.

Kjaer gitti de noldu.
  • Topal ve Ozan varken yanlış adam gidiyor ama yapacak bir şey yok. Muhtemelen üçünden satılabilecek tek oyuncu Josef'ti. Göbekte defansif sorumluluğun yalnızca kendisine verilmesi halinde kalburüstü bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Topal'ın son iki üç sezonki halini rahatça katlar, Ozan'ı zaten dikkate almıyorum.

Sonuç; iyi satış ama bize yine çöpler kaldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JJason

quote:

Orijinalden alıntı: lucas10

quote:

Orijinalden alıntı: JJason

quote:

Orijinalden alıntı: lucas10

quote:

Orijinalden alıntı: Burak_Clk

Dün durum o şekildeydi ama bazı yöneticiler ödeme şeklinde iyileşmeler olursa satılması konusunda ısrarcı olduğu yazılmıştı. Bugün fiyatın 11,5 e çıktığı ve verilecek peşin paranın arttırıldığı yazıldı.

İnşallah doğrudur size stoper şart. Şu kibirli beşiktaştan bıktık artık umarım toparlar fenerbahçe eski rekabet geri gelir

Bize kibirli diyor beyefendinin havasından geçilmiyor.

Blok

Oha nasil ya.Ya lutfen bloklama senin o essiz futbol bilginden mahrum kalamam nolurrrrr.

O seni bloklayınca sen mahrum kalmıyorsun zaten, adam bu gibi saçma yorumlarını görmemek için bloklamış, ilk defa görüyorum seni ama şu konudan direkt tiksindirdin blok.

• Düşbaz kullanıcısına yanıt
    İsmailllllll

• Gitti değil mi bu adam gitti

• quote:

Orijinalden alıntı: hidolgoo

Gitti değil mi bu adam gitti

Josef %30 milli takım şartını karşılamıyor. Bu durumda Premier Lig komitesini ikna etmek gerekiyor. Bu komite de sadece lige değer katacak oyuncuları kabul ediyor. Bunlar da ya genç ve gelecek vadeden oyuncular oluyor ya da oynadığı kulüpte çok üstün performans sergilemiş oyuncular olması gerekiyor. Josef bunların hiçbirini karşılamadığı için komitenin kabul etmesi çok zor.
  • Elimizde patladı yine

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gene mi elde kaldı lanet olsun

• Benden duymuş olmayın ama büyük ihtimalle gerçekleşmeyecek bu transfer
  • Hediye etsinler arkadaş. Bu kazmanın varlığı bile zarar takıma...Yollayın gitsin be

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Topal ve ozanı bonus olarak versek?

Hatta artırıp ismail hak rvp volkan ve fernandao bonus olarak itelenebilir

• Krycowiak'ı almış WBA.Fotoğraflarını gördüm Twitter'da

• Aynen kurtulamadık gene şu hımbıldan. Hiç bir özelliği vasatı aşmayan, bazılarının bir tarafında boncuk arayıp bulmayı başardığı Dos!
  • WBA yöneticileri geçte olsa farkına varmışlar yaptıkları hatanın biz napıyoruz diye.
  • Yine mıçtılar...Eline yüzüne bulaştırdılar..Daha fazla zarar vermeden çekin gidin artık..yeteerrr..
  • Kıriçovyak'ı almış WBA.. Çosef GG

• Gündem değiştirme ortada birşey yok
  • Fenerçiftlik takımında yatmak varken neden gitsin ..Bir sürü madde ekleyip WBA takımını bıktırmış ,adamlar vazgeçmiş..
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.