Şimdi Ara

José Bosingwa İle Anlaşma Sağlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83
Cevap
1
Favori
2.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İngiltere'nin QPR takımında forma giyen José Bosingwa Trabzonspor ile anlaştı.

Trabzonspor sağ bek sorununu Bosingwa ile çözdü! Eski Chelsea'li Bosingwa için yıllık 2 Milyon Euro ödenecek..

Trabzonspor'da transfer çalışmaları tüm hızı ile devam ediyor. Son UEFA Kupası'nda çok sırıtan Zeki'nin yerine hemen önlem geldi!

Serkan Balcı'nın da ayrılmasından sonra sağ bekte sorun yaşayan Trabzonspor, geçen yıl QPR forması giyen Bosingwa ile anlaşma sağladı..

Bosingwa'ya yıllık 2 Milyon Euro verilecek.. QPR küme düştüğü için bonservis bedeli verilmeyecek!

• Çöp diyecektim de 30 yaşındaymış, iş yapabilir halen...Yalnız Trabzon Lucas Barrios'u alırsa o zaman en büyük işi yapar, Şota'dan beri yabancı forvetlerden canı yanan Trabzon'a deva olur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cellar Door

Çöp diyecektim de 30 yaşındaymış, iş yapabilir halen...Yalnız Trabzon Lucas Barrios'u alırsa o zaman en büyük işi yapar, Şota'dan beri yabancı forvetlerden canı yanan Trabzon'a deva olur...

İnşallah hocam bakalım :) Resti çekti anlaşma sağlanabilir, avrupadanda isteyenler var hayırlısı
  • quote:

Çöp diyecektim de 30 yaşındaymış, iş yapabilir halen...Yalnız Trabzon Lucas Barrios'u alırsa o zaman en büyük işi yapar, Şota'dan beri yabancı forvetlerden canı yanan Trabzon'a deva olur...

Trabzonsporda yabancı anlayışı çok farklı, resmen yabancıları öğütüyoruz, jankoda iyi bir golcü olarak geldi ama klübede geçirdiği 3-4 aydan sonra sahada neredeyse topla buluşamadı bile. Trabzonsporda yine yerliler bir adım öne çıkar ...
  • Trabzon ciddi bir yükün altına giriyor Malouda ve Bosingwa transferleriyle. Başarı gelmezse sıkıntı yaşanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dolcia

Trabzon ciddi bir yükün altına giriyor Malouda ve Bosingwa transferleriyle. Başarı gelmezse sıkıntı yaşanır.

uzun yıllardan beri ilk defa takımın kasnağı bozulmadan 1 kaç değişikle 2. sezona başlıyoruz, en büyük dayanağımız bu hadi hayırlısı ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lazminator

quote:

Trabzon ciddi bir yükün altına giriyor Malouda ve Bosingwa transferleriyle. Başarı gelmezse sıkıntı yaşanır.

uzun yıllardan beri ilk defa takımın kasnağı bozulmadan 1 kaç değişikle 2. sezona başlıyoruz, en büyük dayanağımız bu hadi hayırlısı ...

Geçen seneki iskeletiniz pek iyi değildi yalnız hocam. Transferler güzel ama başarısızlık batırır kulübü. Şampiyonluğa aday kadro kuruluyor bu transferlerle. Hele Barrios filan gelirse sıkıntı büyük..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arda'

quote:

quote:

Geçen seneki iskeletiniz pek iyi değildi yalnız hocam. Transferler güzel ama başarısızlık batırır kulübü. Şampiyonluğa aday kadro kuruluyor bu transferlerle. Hele Barrios filan gelirse sıkıntı büyük..

geçen sene büyük uyum sorunu yaşadık, janko dedik iyi golcü dedik gol kralı dedik sezon başladı 2 hafta sonra aldık, bamba uyum sorunu yaşadı vs. genel sorunuz uyumdu , bu sene uyum sorunu yaşamazsak takviyelerle daha iyi bir takım izlememiz gerek diye düşünüyorum ... Gerçii Derry maçında hala defansif açıklarımızın olduğunu gördük fakat bunun yanında henriqeninde hamurunun iyi olduğunu anladık , geçen yılların götürdüklerinin yanında getirdikleride olacak inşallah ...

• Gelenlere verilen paralar çok göze batmasın bizden gidecek olanlar gelenlerden daha çok para alıyordu kulüpten.
  • Güzel transfer doğruysa

• quote:

bu adamın mevkii defans değilmi ?..
  • güzel transfer
  • quote:

quote:

bu adamın mevkii defans değilmi ?..

Aynen sağ bek, ben zaten oyuncudan forvet olarak bahsetmedim de o yoruma da açıkmış, farketmedim...
  • Alacağı para sıkıntı yaşatabilir 2m euro diyorlar.
  • Alacağı para sıkıntı olmaz neden diyeceksiniz bonservisi yok biz alanzinhoya bile 5 milyon euro verdik adrian keza öyle sonucta bonservis olunca daha çok para veriliyor. Mesele bu adamlar futbol oynayacak mı? sonuçta Qpr de böyle transferler yaptı küme düştü. Umarım bizde oynamaya geliyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolleskaan

Alacağı para sıkıntı olmaz neden diyeceksiniz bonservisi yok biz alanzinhoya bile 5 milyon euro verdik adrian keza öyle sonucta bonservis olunca daha çok para veriliyor. Mesele bu adamlar futbol oynayacak mı? sonuçta Qpr de böyle transferler yaptı küme düştü. Umarım bizde oynamaya geliyorlardır.

Sorun ucretin klubu sikistirip sikistirmamasi degil, ortada donen paralari duyan futbolcularimiz, klupten alacaklarini tahsil etmene calismalaridir ...

•  José Bosingwa İle Anlaşma Sağlandı

gayet iyi kadro
  • quote:

Orijinalden alıntı: hcno

gayet iyi kadro

ahaha alemsin süper olmuş valla eline sağlık =) bu kadroda acaba diyeceğim tek kişi var o da yusuf erdoğan..Genç ve haliyle tecrübesiz bakalım umarım hayırlısı olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharapnell

quote:

Orijinalden alıntı: hcno

gayet iyi kadro

ahaha alemsin süper olmuş valla eline sağlık =) bu kadroda acaba diyeceğim tek kişi var o da yusuf erdoğan..Genç ve haliyle tecrübesiz bakalım umarım hayırlısı olur.

Zokora gönderilenler arasında.Onun yerine Abdülkadir nasıl olur?

• Bosingwa, şuan İstanbul'da..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.