Şimdi Ara

Jolly Joker İstanbul rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
1
Favori
4.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu akşam Leyla the Band konseri için Jolly Joker'e gittim. Kapı açılışından 20 dakika felan sonra oradaydım. İçeriye girdiğimizde zaten fazlaca kalabalıktı, konser alanına giremedik bile, yan tarafında bulunan hole kurulmuş ekrandan seyrettik konseri. Konsere gidiyoruz ekrandan seyrediyoruz, ne önemi kaldı bunun?Madem bu kadar kalabalık olacaktı, insanlar izleyemeyecekti daha az bilet satılmalıydı, Jolly Joker rezillik yaptı benim gibi yaklaşık 40-50 kişi ekrandan izledi.Konser videosu izlemek istesem açar youtubeyi izlerim, ne diye para verdik ki.

En azından grubun pozitif enerjisi durumu biraz toparladı, Serkan Keskinin(ismail abi) şakaları, Osman Sonant(yavuz)un kalkıp sahnede oynamaları ve Ali atay(Mecnun)'un sesiyle olay biraz toparlandı ama sonuçta ekrandan izledik, mekanın ayıbıdır bu. Bundan sonra oraya gitmeden iki kere düşünün beyler.

• Her konserde böyle mi oluyor acaba
  • ben de ankarada duman ve hayko konserlerine gittim kalabalık da olsa önlerden izledik. biraz erken gitmek lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zaten çok dar izbe bir yer orası aşırı havasız ve sıkıcı ankara daha iyi oraya göre hem sahnesi de geniş
  • Eskisehir 222 nin gozunu seveyim...

• Davetli olduğum Cem konserine yarım saat bilemedin 1 saat falan erkenden gitmiştim. Cem'in de geç çıkmasıyla 3-3buçuk saat ayakta beklemiş oldum konserle birlikte 5-5buçuk. Değdimi değdi. Konsere erkenden gidilir arkadaş yaa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: malum kişi

zaten çok dar izbe bir yer orası aşırı havasız ve sıkıcı ankara daha iyi oraya göre hem sahnesi de geniş

Hocam dediğiniz gibi dar ve izbe bir yer zaten, Leyla the Band niye öyle bir yeri seçmiş anlamadım ben de.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLMaNNN

Davetli olduğum Cem konserine yarım saat bilemedin 1 saat falan erkenden gitmiştim. Cem'in de geç çıkmasıyla 3-3buçuk saat ayakta beklemiş oldum konserle birlikte 5-5buçuk. Değdimi değdi. Konsere erkenden gidilir arkadaş yaa.

hocam erken gitmek lazım elbet de, ekrandan izletmek nedir insanlara. hol gibi bir yerde ekrandan izledik, konserin olduğu odada bile değildik bu ayıp değil mi? Sonuçta geç gitsen de o adamların bulunduğu ortamda bulunmak önemli değilmi?
  • quote:

Davetli olduğum Cem konserine yarım saat bilemedin 1 saat falan erkenden gitmiştim. Cem'in de geç çıkmasıyla 3-3buçuk saat ayakta beklemiş oldum konserle birlikte 5-5buçuk. Değdimi değdi. Konsere erkenden gidilir arkadaş yaa.

Cem Adrian konserinde de öyleydi dediğin gibi,erken girmiştik biz görme bakımından sıkıntı olmadı ama dediğin gibi 5 saat kıpırdamadan aynı yerde durunca bitiyor insan. Konser bitti dışarı çıktım direk kendime geldim nefes alınca.

2-3 kere konsere gittim Jolly Jokere. Hepsinde de kalabalıktı zaten küçük bi yer,erkenden gireceksiniz başka türlü zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teknowiki

quote:

zaten çok dar izbe bir yer orası aşırı havasız ve sıkıcı ankara daha iyi oraya göre hem sahnesi de geniş

Hocam dediğiniz gibi dar ve izbe bir yer zaten, Leyla the Band niye öyle bir yeri seçmiş anlamadım ben de.

bir kez gittim verdiğim paraya yazık oldu.ankaradaki konserde jollyde oldu galiba anlaşmaları var
  • Ankarada öyle. Orada ekran bile yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

quote:

Cem Adrian konserinde de öyleydi dediğin gibi,erken girmiştik biz görme bakımından sıkıntı olmadı ama dediğin gibi 5 saat kıpırdamadan aynı yerde durunca bitiyor insan. Konser bitti dışarı çıktım direk kendime geldim nefes alınca.

2-3 kere konsere gittim Jolly Jokere. Hepsinde de kalabalıktı zaten küçük bi yer,erkenden gireceksiniz başka türlü zor.

Madem yer yok bilet parası iade olabilirdi ama

• quote:

quote:

quote:

bir kez gittim verdiğim paraya yazık oldu.ankaradaki konserde jollyde oldu galiba anlaşmaları var

levent yüksel, cem adrian, leyla the band bunun gibi bir kaç grup daha düzenli olarak jolly joker istanbul ve ankara sahnelerinde yer alırlar. yıllardır değişmez.

• Jolly Joker'de sahneyi izlemek istiyorsan en azından 1.5 saat önceden gideceksin. Jolly Joker'de bugüne kadar 17-18 konsere gitmişimdir sadece 1 kere Teoman'ı sahnede izleyebildim. Diğer konserlerde hep biramı alır, büyük ekran olan yerde en arkaya geçer masalara yaslanır dinlerim. Jolly Joker böyle maalesef ama nedense benim hoşuma gidiyor.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

levent yüksel, cem adrian, leyla the band bunun gibi bir kaç grup daha düzenli olarak jolly joker istanbul ve ankara sahnelerinde yer alırlar. yıllardır değişmez.

eskişehirden ankaraya gidiyorum arada. 4-5 konsere gittim ama ankara iyi istanbula göre.duman konseri iyiydi ortalardaydım ama değdi

• quote:

Orijinalden alıntı: DonToucHim

quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

quote:

Madem yer yok bilet parası iade olabilirdi ama

Tabi hocam konser alanına girememek rezillik zaten, ben sormuşsunuz hep kalabalık mı diye ona cevap vereyim dedim,mekan zaten küçük ve kalabalık oluyor ama konser alanına dahi girememeyi şimdi duydum çünkü şahit olmadım genelde erkenden girdiğim için.

• bu gibi durumlarda twitter'la falan bağlantıya geçin sanatçılarla. jolly iplemez belki ama cem adrianın - ces production mu ne vardı . var yani . bir dahaki konsere davetiye verip ayıplarını kapatsınlar
  • quote:

bu gibi durumlarda twitter'la falan bağlantıya geçin sanatçılarla. jolly iplemez belki ama cem adrianın - ces production mu ne vardı . var yani . bir dahaki konsere davetiye verip ayıplarını kapatsınlar

Bu mantıklı
  • Twitterdan ilettik şikayetimizi bakalım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.