Şimdi Ara

GRUPANYADAN SATIN ALINMIŞ 3GECE 4GÜN 19-23 MAYIS BODRUM TATİLİ-280TL-DETAYLAR İÇERDE!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba arkadaşlar, kendim ve kız arkadaşım için aldığım tatili iş nedeniyle iptal etmek durumunda kaldım. Eğer isteyen varsa rezervasyondaki adı değiştirip satacağım.

Bodrum Bitez Garden otelde herşey dahil çift kişilik 3 gece 4 gün 19-23 mayıs arasında rezervasyon hazır yeni sahiplerini bekliyor.

İçim gidiyor satarken ama yapacak bişey yok. 280tlye vereceğim isteyen arkadaş olursa eğer.

İnternetten isteyen arkadaşlar googleda aratıp otelin sitesine bakabilir. Bana gayet nezih ve güzel bi yer göründü.

İlgilenen arkadaşlar olursa pm atabilirler.

Hatta 18 mayıs çarşamba akşam 20.00a ve dönüş için 22 mayıs pazar akşam 20.00a yapılmış otobüs rezervasyolarımda mevcut.
    Yine bunlarıda alacak olan arkadaşım kullanabilir.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• hocam kimse istemez sana nakit ödeme yapacaklar ve tarih belli aralıkda onun yerine siteden alırlar sen sitede kalmadı fırsat kaçtı dicende tonlarca otel var
    wolderon,aykut_71,Malkara,Lanore,Eazy-E 187,IDeathI,,darkseed,competition,wing,Pir,sevahm , thediablo,sevahm,BARDO,Evrekas ,hurshit,radio2019,CERRAHPAŞALI89,tenahiz,hakan_80,Hell_Spawn,metrikk,meteor_xxx,Okitya
    Olumsuz satıcı--->Persona
    BENİ BENİMLE ALIŞVERİŞ YApanlara SORUN!!!!SAYGILAR
  • Sattım zaten dostum sorun yok

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.