Şimdi Ara

Joker | DC Comics (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
11
Favori
44.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Angry Toad

    Resimlerden hep öyle gözükür indirip dene de gör.

    Alıntıları Göster
    Galiba gerek kalmadı hocam, bulunduğum yere 11 Ekim'de geliyormuş. Gözüm aydın.
  • Spoiler içinde belirttiğim kısım zaten filmin ana konusu, en çok durulan yeri değil onu tabii ki biliyorum, sadece merak ettiğim için sormuştum siz beni yanlış anlamışsınız



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 6 Ekim 2019; 17:34:52 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nasıl olmuş film acaba güzel mi?
  • Muhteşem olmuş inanılmazdı film. Hem oyuncu karaktere cuk oturmuş hem filmin havası da karanlıktı tam istediğim gibiydi hatta istediğimden bile iyiydi.

  • Filmden yeni çıktım sayılır bi kaç sorum olacak

    1- joker eve geldiğinde zenci kadın neden tanimamazliktan geldi jokeri?

    2- bu filmin devamı olur mu olursa batmanle beraber mı çekilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt

    Hocam aslında hepsini hayal ediyor öpmesini vs şizofreni diyebiliriz Arthur'a ayrıca psikoz hastalığı da var, hatta benim filmde en sevdiğim yer orasıydı eve ıslanmış şekilde geliyor ve kafasına silah işareti yaparak aslında bütün kurduğu hayalleri gözünün önünden geçiriyor, çok epik bir sahne gerçekten özellikle yağmurlu havanın etkisi bence çok büyük

    Batman olayı ise duyduğum kadarı ile filmin sonunda "The End" yazdığı için yönetmen bir nevi mesaj vermiş devamının gelmeyeceğine dair, bana da mantıklı geldi aslında



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Levenbreh -- 6 Ekim 2019; 20:55:42 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Şu oyun kanalı sahipleri film eleştiri işlerinden uzak dursalar iyi olacak. Dost Kayaoğlu adlı kanal filmi eleştirmiş aklı sıra. Filmin ne filmi olduğu konusunda en ufak fikri olmadan. Adam resmen çizgi roman uyarlaması filan beklemiş
  • Filmi bugün izledim. Film açıkcası çok güzel ancak ben joker'i sevemedim. Yani, joker'in işlenişi veya joaquin phoenix'den kaynaklı değil de, karakter baya cani ve kötü. Karakterle bağ kuruyosun ama bu kadar cani birini sevemem ben arkadaş :) Devamını spoiler a alıyorum.

    Venom gibi kötüyü öldüren kötü gibi işlerler diye bekledim ancak öyle olmadı. Tamamen Artur'un gözünden ve onun psikolojisinden filmi izliyoruz. Adam sadece kendini düşünüyor. İnsanlardan tek beklentisi, kendinin takdir edilmesi, sevmesi, ilgi-alaka göstermesi. Yani o devlete karşı ayaklanmalardaki ana fikir umrunda değil. Zengin-fakir farkından çıkıyor olaylar ama joker bunu sadece, kendisinin sembol olmasından dolayı seviyor. Deftere yazdığı cümle de zaten filmin ana fikriydi, çok güzeldi. Bruce Wayne babası mı değil mi orası biraz soru işareti. +18 olması doğru karar. Silahı veren adamı makasla öldürürken bakamadım bile :D Sonda Murray'i öldürdüğü programda acaba daha büyük bir katliam yapar mı diye düşündüm ancak olmadı, tabi bu da yeter de :) Bir de Joaquin Phoenix'e deyineyim. Tek kelimeyle muhteşemdi. Ama en hayran kaldığım noktası gülerek ağlaması. Her oyuncu bunu kolay kolay yapamaz, yapsa da bu kadar iyi seyirciye geçiremezdi. And the Oscar goes to "Joaquin Phoenix" Robert Pattison Batman'i bunda gördüğümüz Bruce olursa Batman filmi 90'lar veya 2000 başlarında geçmek zorunda. Çünkü günümüzde geçerse Joker 60-65 yaşlarında filan olur yani mümkün değil. Bu arada film 85-90 yıllarında geçiyor gibi geldi bana. Bilmiyorum ama filmin devamı veya batman'in bu evrende geçmesiyle ilgili henüz bir haber yok. Bir yandan böyle bir joker'i insan daha çok izlemek istiyor, bir yandan da tadında kalsın diyor :)
    Neyse filmle ilgili görüşüm budur. Puanım 8/10




  • DC'nin böyle filmler çekmesi lazım. Artık ayağa kalkma vakti geldi. Bu film umarım mihenk taşı olur da burdan yürür artık.
  • Film yazı tura gibiydi. Böyle karakter üzerine kurgulanan bir filmde oyunculuk sicarsa tüm film heba oluyor çünkü. Ama neyseki böyle olmamış ve Dark Knight tan beri özlediğimiz Joker açlığını gideren bir film olmuş.

    Hatta tavsiyem bu filmden çıkınca eve gidip Dark Knight izleyin. Sanki aynı filmin devamı gibi hissettiriyor.

    Ek olarak, sadece özel efektler ve saçma geyikler üzerine kurulu Marvel evrenine aynı şekilde cevap vermek yerine bu tarzı surdururse DC İyi işler yapar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi begendim en güzel yanı jokerin gülmesii çok güzel gülüyorr




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

    Film yazı tura gibiydi. Böyle karakter üzerine kurgulanan bir filmde oyunculuk sicarsa tüm film heba oluyor çünkü. Ama neyseki böyle olmamış ve Dark Knight tan beri özlediğimiz Joker açlığını gideren bir film olmuş.

    Hatta tavsiyem bu filmden çıkınca eve gidip Dark Knight izleyin. Sanki aynı filmin devamı gibi hissettiriyor.

    Ek olarak, sadece özel efektler ve saçma geyikler üzerine kurulu Marvel evrenine aynı şekilde cevap vermek yerine bu tarzı surdururse DC İyi işler yapar.
    Hah işte süper konuya değinmişsin kardaş ..ama bir sıkıntı çıkıyor bu konuda Dark Knight'ta joker eğlenceyi bastığı zaman Rachel'lı biçakla rehin aldğı zaman bu yaralar nasıl oldu bilmek istermisin dediği anda bir zamanlar karım vardı çok güzeldi ameliyat paramız yoktu bende ağzıma bıçak soktum yaptım diyor burda uyuşmazlık vs var, birde zenci abimiz olan Gambolun ağzına bıçak sokarken babam itin ve ayyaşın tekiydi diyor..

    Ama bir konu var joker şizofren bunlar kafasında uydurduğu elementler olabilir dark knıght'ta, zaten bu solo filminde de dikkat edersen komşusu olan kadın ile hep kendini hayal etti aslında kadınla hiç buluşmamıştı...

    Yani bu konuda değerlendirirsek dark knıght bu filmin tam devamı oluyorki vallaha süperde oluyor




  • Filmin ilk yarısı aşırı sıkıcı geçti. İkinci yarısı daha hareketliydi ancak açıkçası çok beklediğim sürükleyiciliği ve etkileyiciliği bulamadım. Aksiyon beklemek anlamında değil bu konunun işlenişi güzel ancak yetersiz gibiydi. Oyunculuk filmi kurtarmış tamamen. İzlemeyen arkadaşlar açıkçası çok bir şey kaybettiniz mi diye sorarsanız bence ortalama bir filmdi.
  • Filmi dün izledim, sanırım beklentiyi çok yüksek tuttuğumdan azıcık hayal kırıklığına uğradım.
    Vasatın üzerinde film ama özellikle ilk 1 saat filan pek akmıyor. Sonlara doğru ve finalde tam kıvama geliyor.
    Joaquin Phoenix oynamamış resmen karakterin içinden geçmiş. Oscar almazsa ben bir şey bilmiyorum.

    Filme 10 üzerinden 8 veririm.


    Joker evlatlık olduğunu öğreniyor ama t.wayne in kayıtlarda böyle görünmesini ayarladığı filan da geçiyor. Hangisi doğru ???
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt
    Herkes beğenecek diye bir düşünce olmasın insanlar neden böyle herkes savunduğunu birine empoze etme derdinde?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senaryo olarak sıkıntıları olsa da oyunculuk anlamında olduça başarılı bir filmdi. Joaquin abiye oscar gelir mi gelmez mi bilmiyorum (Akademiye güven olmaz) ama son yıllarından en iyi erkek oyuncu performansı olduğunu sanırım kimse inkar edemez.

    Benim puanım 8.5
  • quote:

    Orijinalden alıntı: th3mpo

    Aptal DC
    Gayet de Joker yapılıyormuş düzgün gayet de istesen güzel bi evren oluşturabilirmişsin. Hep diyorum dc adam gibi evrenini oluşturabilse Ironman Cap vs gitmişken ele alır piyasayı. Yap şimdi batmanin gelişimini izleyelim gerçi o rol de çöp bence ama. Oradan yeni kahramanlar ekle dark metalı. Justice Leaguee tekrardan geçiş yap kendi gişe rekorlarını kır. Çok basit. Şimdi kafama takılan şey.
    Birds of Prey neden çıkıyor ? Bu film hangi evrende ? Ya saçma sapan şeyler hem izleyici kaybediyor hem şirket. Kimse de dur demiyor.
    DC bence evren yapmamalı. Batman gibi Joker gibi tamamen tek karaktere odaklı filmler çekmeli. Aaa o karakter çok tuttu o karakteri alalım başka bir karakterin filminde oynatalım iki filmi birleştirelim vs gibi hareketlerden kaçınmalı. Marvel ile sidik yarışına girmemeli.

    Ne zaman Marvel ile sidik yarışında girdi her seferinde çuvalladı. BvS, Justice League, Suicide Squad(Harley biraz taşıdı ama yetmedi.)

    Ayrıca hedef kitlesini de Marvelden ayırmalı.

    Onlarca karakteri tek bir filmde toplayıp senede 3-4 tane süper kahraman sirki çekeceğine 3-4 senede bir böyle filmler çekmeli. Acele etmemeli.

    Kabul edelim ki ki böyle filmler her sene gelmez.




  • Film güzel tekrar gidesim var.
  • Bu Jokerin nasıl bir omzu var. Bilerek mi yapıyor yoksa kendinden mi öyle omuzu anlamadım.
  • Joaquin reis efsane oyunculuk sergilemiş,gothamın o karanlık atmosferide çok iyiydi senaryoda bazı yerler gereksiz olsada genel olarak iyiydi gitmenizi öneririm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.