Şimdi Ara

Joker | DC Comics (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
662
Cevap
11
Favori
44.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Çizgi romanlarda nasıl bilmiyorum ama bu filmde işlenen joker in gerçek babası olayı eğer sonradan uydurmaysa DC evrenine cuk diye oturmuş.

    Batman ve Joker in birbirine karşı hislerinin temeli bu desen kimse hayır demez.

    Filmin sonunda The End yazması bir devam filmi gelmeyeceğini garanti etmiyor bence. Çünkü film tam anlamıyla çaresiz, kaos içerisinde bir şehir bıraktı bize. Ve bu kaosun ihtiyacı olan şeyin Batman olduğunu hepimiz biliyoruz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dr.Danger

    Herkes beğenecek diye bir düşünce olmasın insanlar neden böyle herkes savunduğunu birine empoze etme derdinde?
    Hocam siz çok yanlış anlamışsınız.

    Filmin ne tür olduğunu bilip izleyerek eleştirenlere bir şey demiyorum. O kanalın sahibi çizgi roman filmi sınıfına sokarak eleştiriyor filmi. Bu film çizgi roman filmi değil. Adı Joker diye gidip çizgi roman filmi izlemeyi bekleyen varsa bu filmden istediğini zaten alamaz. Filmi de beğenme şansı yok.

    Bu film dram ve psikolojik gerilim filmi.

    Filmi eleştiren ve beğenmeyen kişilerin tamamına yakını çizgi roman filmi izleyeceğini sanarak gidenler. Klasik bir DC Filmi izleyeceğim diye beklentiye girerek gidersen filmi zaten beğenmezsin.

    Yani o kanalın sahibi Batman, Superman veya Örümcek adam tarzında bir film izleyeceğini sanmış. Yorumlarından bu bariz anlaşılıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: SouL InvictuS

    Çizgi romanlarda nasıl bilmiyorum ama bu filmde işlenen joker in gerçek babası olayı eğer sonradan uydurmaysa DC evrenine cuk diye oturmuş.

    Batman ve Joker in birbirine karşı hislerinin temeli bu desen kimse hayır demez.

    Filmin sonunda The End yazması bir devam filmi gelmeyeceğini garanti etmiyor bence. Çünkü film tam anlamıyla çaresiz, kaos içerisinde bir şehir bıraktı bize. Ve bu kaosun ihtiyacı olan şeyin Batman olduğunu hepimiz biliyoruz.
    Devam filminin gelmeyeceğini açıklamışlar ama. Tabi bu bir 5 veya 10 sene sonra fikir değiştirip devamını yapmayacakları anlamına gelmez.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 7 Ekim 2019; 17:30:5 >
  • Joaquin Phoenix efsane oynamış ve birçok ergen genci gaza getirecek ve olumsuz davranışlara sevkedecek şekilde olmuş film.Dcden böyle bir joker filmi beklemezdim. Puanım Oyunculuğun üst düzey olması sebebiyle Puanım:8.5

    not:12-18 yaş arası
    ''zorbalığa''
    uğrayan gençler joker karakterinin yaşadıklarıyla özdeşleştirebilir.Psikolojik olarak etkileyici bir film yapmışlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 7 Ekim 2019; 20:20:27 >
  • Senden bir şey istesem? Oscar'ı kazandığımda, beni Joker olarak sahneye çağırır mısın?

    Alıntı bu arada, hoşuma gittiği için paylaşıyorum.

    Son yıllarda izlediğim en iyi performanslardan biriydi oscarı kesinlikle hak ettiğini düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BurakBey -- 7 Ekim 2019; 20:29:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

    Aynen,herkes hor görmüş dalga geçmiş anası hastalanmış bir yüzü gülmemiş sürekli başına kötü kötü şeyler gelmiş sonunda kafayı kırmış ve yaşadıkları ve yaşatacaklarıda komik gelmeye başlıyor joker olunca...

    Jokerin ruh hali piskiyatrist dalında en uç nokta,yani şizofren mani depresif sosyopat katil iç güdüsü felanda değil..deli desen oda değil , resmen derlerya kafayı kırmış işte joker tamda bu.

    Alıntıları Göster
    İnsanlar şunu kaçırıyor.Benim filme gitmeden önce İnsanlar yaşadıkları şeylerden dolayı mı kötü olurlar yoksa doğuştan mıdır diye düşüncem vardı.Bana göre bazıları doğuştan bununda sebebi beynin normal şekilde çalışmaması eksik veya bozuk beyin kimyası vesaire.Benim hem bilimsel araştırmalar olsun hemde seri katiller olsun kesinlikle bazı insanlar sosyopat olarak doğuyor isterse hayatında büyük bir zorluk veya zorbalık görmesin yine olduğu kişiye dönüşecektir hatta filmde bunu doğrular nitelikte bir sahne var

    Bi sahnede jokerin gerçek annesine Doktor Şunu söylüyor:''Oğlunuzun babası tarafından istismara uğrayıp dövülmesini neden engellemediniz neden boşanmadınız? Jokerin Annesi:''Oğlum Dayak yiyordu ancak HİÇ AĞLAMADI ve OĞLUM HEP MUTLUYDU.Normal bir çocuk dövüldüğü zaman ağlar veya mutsuz olur değil mi anneside sosyopat jokerde öyle



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnergyHill -- 7 Ekim 2019; 21:11:59 >




  • Piyasadki bütçesi belli bir miktarın üstündeki filmlerin PG 13+A olması nedeniyle R Rated 18+ filmlere olan özlemle filmin gişesinin iyi olmasıyla beraber... R Rated filmleri çoğaltması dişeğiyle diyorum.

    Piyasa kendine yeni fırsatlar yaratıyor.
    PG 13 olsun diye direten gişe amaçlı yöneticiler yüzünden yönetmenden bile vazgeçen dağıtıcımlar yüzünden fırsat doğdu.

    Umarım beklediğim R Rated Judge Dredd'in Devamı ve Robocop Reboot olur.

    Umarım Terminatoru de PG 13 yapmaktan vazgeçerler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Intruder -- 7 Ekim 2019; 21:22:16 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Uzun zamandır izlediğim en iyi filmlerden biriydi. Aksiyon filmlerinden gınağ gelmişti bu film ilaç oldu resmen.

    Senaryoda zaman zaman aksamalar olsa da oyunculuk, çekim, görüntüler vs hepsi çok iyiydi gidin izleyin pişman olmazsınız.

    Tekrar filmi izleyesim var. Nete kaliteli bir versiyonu düşünce bir daha bakıyım en iyisi.
  • Bir ekleme yapayım filmin finaline ;
    Sonda slow motion olarak ağzındaki kanla gülücük yaparak poz vermesi efsane değil miydi yaa ayrıca orda birçoğumuzun aklına dark knight joker'i gelmedi mi ama :) sanki direk ona gönderme yapmışlar saygı göstermek açısından Heath Ledger'a. Bir de, keşke film orada bitseydi yani kamera yavaş yavaş joker uzaklaşarak ekran kararıp the end diyip bitseymiş daha iyi olurmuş bence. Son sahne hem biraz kafaları karıştırıyo hem de bir önceki efsane sahneyi biraz gölgeliyor. Ha, illa koyacaksalar da, oyuncu grubunun creditsleri geçtikten sonra mid-credit sahne olarak koyabilirlerdi.





  • < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akca96 A kullanıcısına yanıt
    Belki de bilerek kafa karıştırmak istemişlerdir. Film yapımcıların böyle huyları vardır.
  • Joker karakteri her filmde farklı işleniyor demiştim geçen gün. Her filmde adı da değişmekte.

    Bu filmde adı Arthur Fleck. 1989 yapımı Batman filminde ise adı Jack Napier

  • Bruce un ailesinin ölümü batman beginsteki ölümü andırdı incilerin düşüşü falan

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aralık 17 de bluray çıkıyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ziromen





  • Film bence muhteşemdi tamamen beklediğim gibi ilerledi. Film adım adım jokerin nasıl joker olduğunu anlattığı için birinci kısımda aksiyon hız beklemek saçma olurdu. Birinci kısım ağır ve karanlık bir temada adım adım arthur'u jokere dönüştürdü ve o oluşan joker çok iyiydi. Makyajın kalitesi makyajın o yüze oturması saç rengi kırmızı takım tam oturmuş. Fragmanda bu benim için soru işaretiydi ama izlerken gayet beğendim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: JeaLeusy

    Film bence muhteşemdi tamamen beklediğim gibi ilerledi. Film adım adım jokerin nasıl joker olduğunu anlattığı için birinci kısımda aksiyon hız beklemek saçma olurdu. Birinci kısım ağır ve karanlık bir temada adım adım arthur'u jokere dönüştürdü ve o oluşan joker çok iyiydi. Makyajın kalitesi makyajın o yüze oturması saç rengi kırmızı takım tam oturmuş. Fragmanda bu benim için soru işaretiydi ama izlerken gayet beğendim.
    Ben böyle bir film beklemiyordum. Daha aksiyonlu filan bekliyordum ama öyle olmasını bekleyip de öyle olmamasına rağmen filmi beğenen sanırım tek kişiyim çünkü öyle bekleyenlerin yorumlarına bakıyorum hepsi filmi gömüyor.

    Oysa film güzel. Sanat filmi tarzında ve hafif biyografi bir film esintileri taşıyan bir film olmuş. Sanat filmi tarzında filmleri beğenmem normal de çünkü ağır tempolu olurlar. Joker'i ise cidden beğendim. Kimi yerde sıksa da bence bu film olmuş. Filmden çıktığımda Oscar alması lazım diye düşündüm. En iyi film ve en iyi oyuncu dalında alması şart. Alamaz ise Oscar komitesi ciddi tartışılır.

    Film bence sınavından geçti bakalım Oscar komitesi sınavdan geçebilecek mi.




  • Joker’in devamı gelecek mi sorusu üzerine Joaquin Phoenix: “Karakterin gidebileceği sınırsız yollar var. Elimizde olan bir şey olsa Todd ile birlikte şu an çekimlere başlarız.”


    nasıl delirdiğini bize muhteşem anlattın, şimdi sıra kaosta onu da seve seve izleriz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mechatengu

    DC bence evren yapmamalı. Batman gibi Joker gibi tamamen tek karaktere odaklı filmler çekmeli. Aaa o karakter çok tuttu o karakteri alalım başka bir karakterin filminde oynatalım iki filmi birleştirelim vs gibi hareketlerden kaçınmalı. Marvel ile sidik yarışına girmemeli.

    Ne zaman Marvel ile sidik yarışında girdi her seferinde çuvalladı. BvS, Justice League, Suicide Squad(Harley biraz taşıdı ama yetmedi.)

    Ayrıca hedef kitlesini de Marvelden ayırmalı.

    Onlarca karakteri tek bir filmde toplayıp senede 3-4 tane süper kahraman sirki çekeceğine 3-4 senede bir böyle filmler çekmeli. Acele etmemeli.

    Kabul edelim ki ki böyle filmler her sene gelmez.

    Alıntıları Göster
    Hocam marvel gibi yapsınlar demiyorum zaten. DC serisi gelsin de demiyorum. DC Dark serisi gelsin bence. Jokerler Penguinler Injusticeler ağır bir şekilde sinemaya yansıtılsa mükemmel filmler çıkacağına inanıyorum ben.




  • Batman'i bırakın, Batman evrenindeki kötü karakterlerin bile tek başlarına harika filmleri ortaya çıkabilir. Bane, Killer Croc, Scarecrow, Riddler diye liste uzar gider. Aquaman, Wonder woman falan şunlarla boşuna zaman kaybediliyor bence.
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.