Şimdi Ara

John Wick: Chapter 5 (202?) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
3
Favori
1.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Adam açıklama yapmıştı. 4. filmde çok zorlandım diye. Belki 5 te olmaz bile.

• alpalp84 kullanıcısına yanıt

Çekimleri başlıyormuş. Olacakmış. Ams muhtemelen son John Wick filmi olur. Artık cidden şeyi çıktı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Keanu Reeves'e, 'John Wick 5' filmini çekmek isteyip istemediği soruldu.

“Asla asla deme. Kalbim istiyor ama dizlerim yapamayacağımı söylüyor.”

John Wick: Chapter 5 (202?)
  • Çok akla yatan bir senaryo ile gelmedikleri sürece çekmezler diye tahmin ediyorum ama 4. Filmde çok açık uçlu kaldı gibi, sonda biraz daha veda filmine uygun sahneler olsaydı kesin çekmezler derdim

• 5. film olacağını sanmıyorum.

• Thomas Anderson kullanıcısına yanıt

Bence dublör, AI ve CGI ile bu filmi rahat çekerler ama tabii o zaman da JW'e ne kadar Keanu reyiz diyebiliriz tartışılır. Ama aksiyon sahne kısımları böyle hilelerle halledilebilir. Koy dublörün kafaya Keanu reyizin yüzünü yardır. CGI ve AI almış başını gitmiş zaten. John Wick: Chapter 5 (202?) 

• Ed Wood kullanıcısına yanıt

Dördüncüde aslında seri fena bitmedi. Hatta dördüncü film serinin en iyi halkası veya en azından halkalarından birisi olabilir. Bence orada bırakmalılardı ama tabii gişe vs başarısı çok tatlı gelmiştir. Şu devirde sinemada böyle altın yumurtlayan tavuk bulmak yapımcılar için kolay değil. Seriyi bitirmeleri o tavuğun kendileri tarafından kesilmesi anlamına geliyor.

Haliyle yumurtlatabildikleri kadar yumurtlatacaklar; devam etsin diye Keanu Reeves'in ağzından girip burnundan çıkacaklardır.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Artık 60 yaş ve üzerine giriş yapmış birisinin dizleri onlar. Dile kolay. Deadpool boşuna "until 90" demiyor. Para getiren sinema artistlerini inek gibi sağmaya çalışıyorlar. 60 yaşında bir insan böylesi yoğun bir fiziksel performans için çoktan enkaz olmuş sayılır. Kaldıramaz. Kaldırırsa da çok zorlanır. Kalıcı sakatlanma riski de artık çok daha yüksektir.

• Keanu Reeves'e başka bir John Wick filminde rol alıp almayacağı soruldu:

"Karakter öldü!"

Haydaaaa! Ne olacak şimdi?John Wick: Chapter 5 (202?) Ya AI, CGI çok gelişti, dublör mublör halledilir bu işler diyorum ya, film teknikleri uçtu gitti. Sylvester Stallone kaç yaşında Rambo 5 çekti, yapma be reis. One more ride c'mon you can do this. John Wick: Chapter 5 (202?) 

Acaba başka bir oyuncuyla mı şanslarını deneyecekler? Ama o zaman da olmaz ki. Kötü olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 2 Mart 2025; 14:58:55 >

Dördüncü filmin pazarlamasını yanlış yaptılar. Stüdyo büyük ihtimal senaryoya rağmen bir şekilde geri getiririz diye düşündü. Last Chapter falan yazsalardı herhalde hissedarlar yakardı yönetim kurulunu.John Wick: Chapter 5 (202?) 

Dördüncü filmi hiç unutmam, tam Ramazan arefesinde sinemalara gelmişti. Her gidi günler, 2 yıl olacak neredeyse. Şimdi bakıyorum da Keanu başkan haklı bir yandan. Filmin çekimleri 2020-2021'de yapıldı. Hem Matrix, hem de Covid salgını yüzünden ertelene ertelene anca 2023'de çıkış yapabildi. İnsanoğlu zaman ilerledikçe gençleşmiyor maalesef.John Wick: Chapter 5 (202?) 

Ben bile 36 yaşında adamim. Günde 8 saat çalışıp eve gelince yorulup uyuyakalıyorum.

Ama keanu abimiz dışında da başka birisi oynamasın bu rolde. O yüzden cgi, dublör mublör yapın birşeyler oynatın adamı gene.

• john wickiye olsa ismi problem yoktu. Serileri katletmek moda olsa harry potter yeni filmdr snape zenci olacakmış :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • John Wick 5 filmi resmi olarak duyuruldu. Keanu Reeves geri dönüyor.

John Wick 5'in yönetmen koltuğunda ilk dört filmin de yönetmeni olan Chad Stahelski oturacak.

Çok iyi haber. Ya her zaman diyorum. AI çağındayız, görsel efektler almış başını gitmiş. Adamın yüzünü ultra yüksek detayla al modelle aksiyon sahnelerinde dublörün kafaya oturt. Bunlar yapılabilir şeyler. Hem reyizin dizlerine de bir şey olmaz. Sevindirici haber.

• John Wick Yapım Belgeseli geliyor.John Wick: Chapter 5 (202?) 

John Wick: Chapter 5 (202?)IGNyoutube
    Check out the Wick is Pain trailer. Wick is Pain is the incredible true story behind the John Wick franchise, starring Keanu Reeves. In never-before-seen footage captured over a decade on and off set, the film chronicles John Wick’s journey from independent film—facing a mountain of creative, financial, and personal challenges—into a global phenomenon that redefined the action genre and launched three megahit sequels. Join Keanu Reeves, director Chad Stahelski, and the extended Wick cast and crew as they go behind the scenes of this billion-dollar franchise that almost never happened. The film will be available on digital May 9, 2025. #JohnWick #Movies #IGN
    https://www.youtube.com/watch?v=bDtFaFNint0
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.