Şimdi Ara

John Wick: Chapter 2 (2017) | Keanu Reeves (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
330
Cevap
5
Favori
13.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • mad maxi sevmeyen tayfa bunuda sevmemiş aynı tip yorumlar görüyorum siz gidin stallone statham falan izleyin aksiyonun babası burda sırf soundtrackleri için izlenir
  • Aksiyon cok iyi ucuncu bolum efsane olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • film çok iyiydi bence 3. film daha da bomba olacak gibi bekle dur şimdi neyse kısmet olursa sinemada izleyecem 3. filmi
  • Aksiyon doluydu efsane olacak gibi gelecek 3. Film

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her türlü izletiyor kendini :)
  • Filmi çıktığı ilk gün izledim. Normalde sinemada mısır olmazsa olmazımdır ama bu filmde, çok ilginç, ilk defa elim mısıra gitmedi o derece sürükledi beni. Ayrıca senaryo ilkine göre daha gelişmiş, continental kurallarını daha detaylı işlemişler bu filmde. Filme laf atanları açıkçası anlayamadım. Evet klasik aksiyon filmleri gibi değil bu film, hatta özellikle silahsız dövüşlerde adamımızın çok iyi olmayıp yalpalaması, yeri gelince ağır yaralanması bence daha gerçekçi olmuş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Andres Escobar kullanıcısına yanıt
    sana mı soracağız ne izleyeceğimizi? ayrıca mad max filminden nefret ediyorum. bana göre en berbat film, sorun var mı?
  • Full aksiyon benim hoşuma gitti ilk filmden çok daha iyiydi,morpheus reis renk katmış bu adama silah verin ulan dediği sahne baya güzeldi 8/10
  • Filmin aksiyon sahneleri müthişti.
    Lakin bu "Büyük Adamları" sevemedim sanki. Hepsi çok yapay geliyor bana. O "patron" havası oluşturmadı çok yapayca. İlk filmde de öyleydi yani John Wick is coming. Overpowered bir karakter oluşturdular sanki. Olmaması gerekir bu kadar abartı. Lakin Keanu Reeves ve aksiyon sahneleri için 7 ila 8 arasında geliyorum 7.4 vereceğim sanırım filme. Filmin sonu da yeni filmin kokusunu sundu zaten.
    Filmin sonunu izlerken daha derin şeyler bekliyordum ama ya ne bileyim çok boş geçti gibi sonu. Ortalara doğru aksiyon müthişti.
  • Güzel filmdi. İlkiyle aynı dozda geldi bana.



    10/8.2

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmin ayrıntıları çok hoş.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Forum, aksiyon filmi izleyip üst düzey bir kurgu bekleyenleri görmemizi sağladı. Son 10 yılın açık ara en iyi aksiyon filmiydi. Soundtrack, aksiyon sahneleri, oyunculuk kesinlikle mükemmeldi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filmi şimdi izledim. Film kötü demiyorum ki kötü değil ama ilk filmdeki hissiyatı veremedi sanki.Aksiyon sahneleri çok güzel ama adam John Wick abi, biliyoruz elli tane adam gelse ellisini de öldürecek.
  • Sinemada izlemiştim. Dövüş sahneleri -özellikle de filmin başında arabasını almaya gittiği yerdeki- çok yapaydı. Adamların dövüş esnasında "hadi bana vur" diye bekledikleri çok bariz belliydi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk filmdeki etki yoktu zaten ilk filmin özelliğide ilk film olmasaydı. ilk filmden bahsedecek olursak bu kadar sakin, güzel başlayıp sonra karışan başka film hatırlamıyorum.
  • Extralarında silinen sahneler ile güzel bir kill count videosu var.
  • İlk filmden aldığım seyir zevkini hiç alamadım 2. filmden, dövüş sahneleri çokvasattı nerede Matrix deki Neo nerede bu.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk filme göre daha kaliteliydi bence.Abartı sahneler vardı ama aksiyon filmlerinde böyle şeyleri görmeye alıştık.Güzeldi ve sıkmadan izlettirdi.3. film yoldaymış gelsin bakalım.
  • böyle aksiyon filmlerinin modası geçti artık. hadi matrix te bilgisayar dünyası idi o yüzden mantıklı idi. ama burda sıradan bir ölümlü insan film boyunca yaklaşık 200 tane adam öldürüyor. ilk filmde de buna benzer idi ama bu kadar değildi bu sefer herhalde seyirci sevince cılkını çıkarmışlar.
  • Üçleme olarak tasarlanan filmin ikinci ayağıyla beraber aslında biraz daha kendi jargonunu ispatlamış olduğunu görüyoruz. Karanlık atmosfer, direkt karakter üzerine oynanıyor olması ve underground temasıyla türdeşlerinden sıyrılıyor. Saf aksiyon olmasıyla beraber aslında bu bakımdan kimi seyirciyi halden hale sokarken, kimi izleyici de mantık aramaya itiyor. Bu sürükleyicilik içinde mantık aramanın pek de doğru olmadığı 'John Wick' karakterinin öyküsünde mevcut. Üstelik; ölüm elçisi, karabasan gibi nitelemelere karşımıza çıkan karakter kimle çatışırsa çatışsın mutlak lider olacağı kesinken.

    Devam filminin daha oturaklı, İtalya'nın da yardımıyla daha gotik göründüğünü söylemek gerek. Direkt olarak aksiyona atılmayıp karakterin seçtiği kıyafeti, aldığı ekipmanlarla olan üslubunu görünce empati yoluyla heyecan vermesi önemli bir adım. Bunun yerine çoğu zaman klişe olarak belli senaryonun içine atılan karakterler rakiplerle karşı karşıya getiriliyordu. John Wick dünyasında kurallar, pislikler, gördüklerimizi farklı dille anlatan çeşitli yönergeler mevcut. Bunların yanında hollywood bunaltısının getirdiği yersiz çıplaklık, olmazsa olmaz sevişme sahneleri de yok. John Wick o kadar üst noktaya taşınıyor ki, film evreni içinde karizmasını bozacak tek hareket olmuyor. Keanu Reeves kaynaklı olsa gerek. %95'lik bir oranla aksiyonlarında dublör kullanmaya izin vermeyen başarısı var. Filmdeki birebir dövüşlerin belki de bu bakımdan tabiri caizse cılız ve banal kalıyor oluşu da mutlaka bu yüzden. Silahla olan ilişkileri için aynı şey söz konusu değil. John Wick karakterine de böylece mermilerin adamı gözüyle bakmak gerekiyor sanırım.

    Gelecekte ne olacağı merak konusu.
    Bir saat biçilmiş özgürlükten sonra ne gibi bir kaos bizleri bekliyor merak içerisindeyim.




  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.