Şimdi Ara

John Wick 3 (2019) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
3
Favori
10.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • John wick serisi guzeldir tavsiye edilir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.film bundan 1 tık daha üstündür benim gözümde net.
  • Kötü değildi, çekimler, dövüş sahneleri vs. gayet tatmin edici fakat yine de ilk iki film kadar da iyi değil bence, çünkü şahsi fikrim bu filmin sunumunda biraz sıkıntı var. İlk iki filmdeki hikayenin sunumu daha bütün ve yalın bir haldeydi. Bu film ise çok kopuk, adeta yap boz gibi yoruyor adamı, sanki art arda üç, dört tane John Wick filmi izlemiş gibi hissettim.
  • Ya fanları kizmasinda 3 filmde de durarak dövüşme sinir bozucu değil mi,sanki film sonu dövüşü gibi hani tüm kötü adamları dövmüş de yorulmuş gibi gelmiyor mu size ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • John Wick 3 dünya genelinde 320 milyon dolar hasılat değerini aşmış. Bu tarz film için muhteşem rakamlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hoksi

    Ya fanları kizmasinda 3 filmde de durarak dövüşme sinir bozucu değil mi,sanki film sonu dövüşü gibi hani tüm kötü adamları dövmüş de yorulmuş gibi gelmiyor mu size ?
    O benimde dikkatimi çekti yaşından mı yoksa başka birşeyden mi ama keanu koşarken ağır çekimde dövüşürken ağır çekimde sanki dövüş hareketlerini 5 sn unutuyorlar sonra geri geliyor hafıza gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çerezlik 5 puanlık ekşın filmi. Hiç bir beklentiye girmeden izlerseniz keyif alabilirsiniz. Özellikle arkadaş ortamında.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Film iyiydi ama ilk filmin tadı yoktu. Aksiyon sahneleri falan yine coşturuyordu özellikle Mark Dacascos'u böyle üst düzey bir yapımda görmek ayrı bir tattı.
  • Filmin henüz başı ve ilk kurban fasulye sırığının rezil oyunculuğu soğuttu . Umarım devamı böyle değildir .
  • Filmi geçenlerde izleyip ilk iki filmin gerisinde olduğunu söyleyip beğenmemiştim. Filmi neremle izlediysem artık bu filmi beğenmemem için akıl tutulması yaşamış olmalıyım. Seriyi ilk izlediğimde sıradan aksiyon filmi gözüyle izlemiştim dün ilk iki filmi bugünde üçüncü filmi tekrar izleyerek serinin önemli noktalarını gözden kaçırdığımı fark ettim. İlk iki filmin üzerinden zaman geçtikten sonra bu filmi izlemek pek etkileciyi olmayabilir beğenmeyenler benim gibi ilk iki filmi tekrar izledikten sonra bu filmi izlesin o zaman taşlar yerine oturacak ve film daha beğenilir hale gelecek. Kesinlikle sıradan bir seri değil kendine has yarattığı evreni harika kamera kullanımı, müzikleri ve renkleri ile seyirciye sunuyor. Süper kahraman filmleri haricinde böyle salt bir aksiyon serisinin kendine ait bir evren yaratması ile diğer holivud filmlerinden ayrılıyor ve saygıyı hak ediyor. Özellikle devamlı oyun oynayan ve hitman max payne tarzı yapımlarının hayranları için bu seri ayrı bir yerde olacaktır. Yıllardır adam gibi Max Payne filmi gelsin diye beklerken John Wick geldi. Filme gelirsek antikacı da ki sahne ve sonlara doğru shotgun şov harikaydı. Kalem ile adam öldürmesi ile meşhur john kütüphanede kitap ile adam öldürerek hikayesine bir yenisini daha ekliyor. Atlı ve motorlu sahnelerde çok iyiydi. Mark Dacascos da çok güzel bir seçim olmuş. Yüzüklerin efendisinden sonra üç filmi de kaliteli 2.seri bana kalırsa. Üç filmde sağlam ve birbiri arasında uçurum fark yok. Üç filme de on üzerinden dokuz verdim. Tarantino sağlam bir kill bill üç çekerse o da en iyi üçlemeler arasında yerini alacaktır. John dördüncü filmde yüksek şura için gelip bu işe son verecek. Chad gene kaliteden ödün vermeyip sağlam bir son film çekerse John Wick serisi en iyi dörtleme olarak sinema tarihine geçecektir. Chad iyi iş çıkardı ve elinde çok güzel bir şans var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sen Aydınlatırsın Geceyi -- 9 Şubat 2020; 20:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.