Şimdi Ara

John Verdon okuyanlar içeri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Peter Pan ölmeli ve şeytanı uyandirmayi okuyan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben o adamın artık kopyala yapıştırla roman yazdığını düşünüyorum.demek istediğim peter pan dahil tüm kitaplarında giriş aynı gelişme başı aynı son aynı.sadece olaylarla iç bölgeleri dolduruyo.belki kendini düzeltmiştir diye peter panı da okudum ama tıpatıp benzer.çok kabak tadı verdi

• mobilephone M kullanıcısına yanıt
    Ilk iki kitabi iyiydi bence ama peter pani okumakta kararsizim

• Aklından bir sayı tut kitabını okudum. Söylenilenlerin aksine hiç beğenmedim. Finali oldu bittiye getirilen basit bir roman. Biraz fazla abartılıyor bu adamın romanları.

• Bu adamın romanları balon.

• aklından bir sayı tut şahane bir polisiye romandı gözlerini sımsıkı kapat ve şeytanı uyandırma kitapları biraz daha kötüydü ama gayet doyurucu romanlardı peter pan ölmeli ise akından bir sayı tut kalitesine yeniden ulaştığının göstergesi bence gayet başarılı bir yazar
  • Aklından sayı tutu 2 yıl önce almıştım, giriş bölümüne ısınamadım bir kaç kez baştan aldım en sonunda kitap elimde kalmasın diye okudum;ama zerre kadar zevk almadım. Polisiye romanları alacaksam, türk yazarları tercih ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Leonardo DiCaprio ve Babası :O
    11 yıl önce açıldı
    David lynch ölmüş :/
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya soyle kitapta kurguda bazi kusurlar var ve o kusurlar sanki cok amatorce hazirlanmis hissi uyandiriyor insanda.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.