Şimdi Ara

john kramer kötü bir insan değildi ortam onu bozdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.144
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • john kramer karısının karnındaki çocuğu, dallamanın birinin istemeden de olsa öldürmesiyle kafayı sıyırır ve cinayetlere başlar. acaba o olay gerçekleşmeseydi ve bugün john abimiz kucağında bebesi, yanında karısı mutlu bir aile tablosu çizer miydi?

quote:

Zaman bir yanılsamadır..

Hayattasın Hissettiğin Bu .. Hayatına Değer Ver. Bir çok insan saatin ne zaman duracağını bilmez... O yüzden umursamadan hayatlarını yaşarlar...Sürekli olarak o suyu içerler ama tadını almazlar... Yaşadıklarına şükretmeyenler yaşamayı haketmezler .. Başkalarının acılarını önemsemeyen insanlardan rahatsızım..

Bazı inanlar yolda kalmış biri için durur.. Ve bir tır tarafından ezilirler.. Bunun için hesap bile sorulmaz.. Kartlar nasıl dağıtılırsa öyle oynanır..

Ölümün nefesi hissedilince, yaşamak isteyenle yaşaması gereken tamamen farklı iki kavram haline gelir..

O ölüme çare bulmuştu.. Cevap ölümsüzlüktü.. Bir miras yarattıkça hayatı hatırlanmaya değer yaptıkça ölümsüz oluyorsun..

Evet rahatsızım memur bey, içten içe beni yiyen hastalıktan rahatsızım.. Elindekilerin kıymetinini bilmeyen insanlardan rahatsızım.. Başkalarının acılarını önemsemeyen insanlardan rahatsızım..

Bu insanlar canlı kalmak için fazla nankör.. Ama sen değilsin.. Artık değilsin.. Oyun Bitti..

İnsan vucüdu olağanüstü bir organizma.. En ağır yaralara dayanabilir ve mucizevi bir şekilde kendini yenileyebilir.. Zaten sen bunu iyi biliyorsun.. Kocanın kollarında kaç kırık kemik acısına dayandın, kaç sıyrıgın acısını çektin.. Günlerce acı çektin.. Kontrol etme yetkisini veriyorum sana.. Bağlarından kurtul yada öl.. (John Kramer)

sonuç olarak evet john kramer'i ortam bozmuştur ama kötü bir insan mıydı değil miydi orası tartışmaya açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NormanOsborn -- 8 Eylül 2015; 2:45:20 >

• Leverkusendeki kramer mi knk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  john kramer kötü bir insan değildi ortam onu bozdu
  • bu adamın neden testereden baska ciddi projesi yok? Ben oyunculugunu cok begenmistim.

bu arada ilhan sesene benzeten bir tek ben miyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok Garip Bir RÜYA
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.