Şimdi Ara

John Frank urunleri - Boyner 40/20

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.163
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha once konusu vardi fakat gormeyenler olabilir. Asagidaki adreste facebook hesabinizla google'dan herhangi bir fotograf yukleyin, boyner 40/20 hediye ceki direk tanimlansin.

http://modelbenim.boyner.com.tr/

Asagida John Frank urunleri var, ben 6 tane aldim ve kalitesi cok iyi. 19.90 lik ve 24.90 lik sepete eklerseniz ve bu alisverisi mobilden gerceklestirirseniz kargo ucretsiz olarak 24.80 TL'ye geliyor. Hem sekilleri cok iyi hemde kumasi. Tanesi 20 TL'den asagiya yok. Isterseniz corap + boxer yada direk yaz icin terlikte + corap da alabilirsiniz.

http://www.boyner.com.tr/john-frank-100049063-c.html

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende birkaç tane var kesinlikle o para verilmez. Blackspade modal ya da pamuk alın farkı görün.

Tanesi 7-8liraya gelse alınabilir.

• 25 çok 10 veya 15 arası olsa neyse.

• Johny frank kadar uyduruk çorap görmedim. Yıl olmuş 2015, merdiven altı üreten çorapcılar dahi Dikişsiz ( özellikle burun kısmı) üretim yapıyor, ne hikmetse bu kendine lüks imajı veren markanın johny frank ın burunlarında igrenc dikis var, bu da corabın ön kısmında şişkinlik yapıp ayakkabı içinde batıyor. İgrenc bir his. Tavsiyem uzak durun. Marka imajdan önce kaliteye ve tasarıma önem vermeli.

• Cok corap kullandim hem uygun hemde kalite acisindan dündar corabi tavsiye ederim. Gercekten tek kelimeyle mükemmel ...

• Jose Mari kullanıcısına yanıt
    boxerların kalıpları nasıl hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Bende birkaç tane var kesinlikle o para verilmez. Blackspade modal ya da pamuk alın farkı görün.

blackspade hem yerli malı hem kaliteli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle blackspade almanızı öneririm. 2sinden de aldım keşke hepsini blackspade alsaydım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaansevgili

1,75 - 75 kiloyum, M oluyor. Small yok zaten.

• Onca yıldır boxer giyerim, " the Don" markanın poplin diye geçen, gömlek kumaşından olan boxer ların kalitesine yaklaşan bir boxer görmedim. Herkesin bilgisine

• blackspade de iyidir, bunu bilmiyorum ama blackspade den herkes memnun
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigit+

Bende birkaç tane var kesinlikle o para verilmez. Blackspade modal ya da pamuk alın farkı görün.

Ben de aldim. Tanesi 10 liraya geldi fakat sonra pisman oldum. H&m'de 3 tanesi 30-35tl zaten. 2 sene once john frank ciktiginda markafoni'den bu urunleri ceklerle 3-4tl liraya almistim. O zaman 8-10 liraydi. Simdi 24-28 liraya tek boxer satiyorlar. Almayacaksin ki boyle ac gozlu turk firmalari batsin

• quote:

Husyeler buyukse large al hocam. Ben oyle yapiyorum. Yoksa emanet vakumlu findik torbasina konmus gibi oluyor

• xxlboy kullanıcısına yanıt
    Hocam aynen katiliyorum, bir ara migrosta uygun fiyata bulup stok yapmistim

• quote:

Orijinalden alıntı: LsT

Hocam aynen katiliyorum, bir ara migrosta uygun fiyata bulup stok yapmistim

Hocam, anlayabilecegim bir dilden anlatirmisiniz. Ben hic birsey anlamadim da

• quote:

Orijinalden alıntı: boombip

quote:

Husyeler buyukse large al hocam. Ben oyle yapiyorum. Yoksa emanet vakumlu findik torbasina konmus gibi oluyor

Benzetmede uzaysin dostum cok saol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.