Şimdi Ara

John Carew derbide olmayacak. daha mı iyi oldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Medya saolsun federasyona hiç bi bırakmadı cezayı kesti bile , carew 3 maç oynamayacakmış... 1 maç oynamamasına kesin bakalım hadi.. carewin yerine kim oynamalı ? ahmet dursun daha tam olarak kendine gelmedi. pancu yu yine forvete kaydırabilir.. herşeye rağmen bizim tümerimiz varki ben zaten golleri de tümerin tıkacağına inanıyorum.. Galatasaray, galibiyet zincirimizin 9. halkası olmaya çok yakın !!!!!!

• carew bence 3 maç alırsa yatsın kalksın dua etsin...
    rıza hocam bence ceza vercek bişey yok dedi ebe hocam sen hayatında adam akıllı kırmızı kart görmedin bu laf sana yakışmadı adam lama gibi direkt tükürdü ya
    daha millete bişey demiyo bize diyoların hesabını yapıyolar
  • quote:

Orijinalden alıntı: 06reis

carew bence 3 maç alırsa yatsın kalksın dua etsin...
    rıza hocam bence ceza vercek bişey yok dedi ebe hocam sen hayatında adam akıllı kırmızı kart görmedin bu laf sana yakışmadı adam lama gibi direkt tükürdü ya
    daha millete bişey demiyo bize diyoların hesabını yapıyolar
    tümer gol degil ancak kırmızı kartı yer yada gökdenizin sarfettigi sözler gibi kendiside kendi söylediklerini yutar galatasarayım maçı rahat alacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalhirca

tümer gol degil ancak kırmızı kartı yer yada gökdenizin sarfettigi sözler gibi kendiside kendi söylediklerini yutar galatasarayım maçı rahat alacak

Alıntıları Göster
    Bjk Gs ı bu derbide yenebilir. Çünkü sağolsun medya Bjkı böylece gaza getiriyor. Darbe yemiş küçük emrah gibi saldırırlar şimdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Bjk Gs ı bu derbide yenebilir. Çünkü sağolsun medya Bjkı böylece gaza getiriyor. Darbe yemiş küçük emrah gibi saldırırlar şimdi.

Alıntıları Göster
    Ben senin Namcanım Yavrum Baba Yarısı Sayılırım. (Emrah'ın anasına tecavüz ettikten sonra)

• quote:

Orijinalden alıntı: Guardian

Ben senin Namcanım Yavrum Baba Yarısı Sayılırım. (Emrah'ın anasına tecavüz ettikten sonra)

Alıntıları Göster
    iyi oldu kareve pislik adamın teki herzamanda öle kalıcak beşiktaşa yakışmayan bi futbolcu sümüklü karew

• quote:

Orijinalden alıntı: Hellmarch

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

katılıyorum sana sonuna kadar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayhan07

quote:

Orjinalden alıntı: Hellmarch

katılıyorum sana sonuna kadar

Alıntıları Göster
    acıların çocugu emrah

• quote:

Orijinalden alıntı: novamax12

iyi oldu kareve pislik adamın teki herzamanda öle kalıcak beşiktaşa yakışmayan bi futbolcu sümüklü karew

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: novamax12

birazdaha seviyeli konuş carew in nasıl biri olduğuna sen karar veremezsin özellikle beşiktaşlılar adına

• quote:

Orijinalden alıntı: Kelepce

quote:

birazdaha seviyeli konuş carew in nasıl biri olduğuna sen karar veremezsin özellikle beşiktaşlılar adına

Alıntıları Göster
    Carew hakkında yargıya varmaya gerek yok, ne olduğu gayet açık bir şekilde ortada..

• quote:

Orijinalden alıntı: styx

Carew hakkında yargıya varmaya gerek yok, ne olduğu gayet açık bir şekilde ortada..

Alıntıları Göster
    gs'yi çok isteyipde alamadığı ( isteseydiler alırlardı ) PANCU ve TÜMER yakacak

• quote:

Orijinalden alıntı: mckoray

gs'yi çok isteyipde alamadığı ( isteseydiler alırlardı ) PANCU ve TÜMER yakacak

Alıntıları Göster
    NE YAKMASI DUA ETSİNDE TÜMER SİNİRLERİNE HAKİM OLSUN YOKSA MAÇTA KESİN KIZARACAK

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

valla benim tanıdığım en büyük sümüklü Servet..
    maçlarda iyi dikkat et istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalhirca

NE YAKMASI DUA ETSİNDE TÜMER SİNİRLERİNE HAKİM OLSUN YOKSA MAÇTA KESİN KIZARACAK

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

• quote:

Orijinalden alıntı: ayhan07

quote:

Orjinalden alıntı: kemalhirca

Alıntıları Göster
    Derbide pancu patlayabilir buraya dikkat

• quote:

Alıntıları Göster
    Niye Carew hakkında böyle konuşuyosun, yoksa bir acısı mı var. Beşiktaşa öyle de bir yakışıyorki, fen.er defansını nasıl yatırıp yatırıp kaldırdı. Siz Carewi sevin çünkü oda bir zenci. Nouma gibi, Madida gibi, Ferdinand gibi.
    quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Niye Carew hakkında böyle konuşuyosun, yoksa bir acısı mı var. Beşiktaşa öyle de bir yakışıyorki, fen.er defansını nasıl yatırıp yatırıp kaldırdı. Siz Carewi sevin çünkü oda bir zenci. Nouma gibi, Madida gibi, Ferdinand gibi.
    quote:

Alıntıları Göster
    Arkadaslar bu maçın sonucu belli..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Van Hooijdonk, Nobre ve Anelka gibi zencileri de tanıyorsundur umarım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi styx -- 3 Mart 2005, 16:39:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: styx

Van Hooijdonk, Nobre ve Anelka gibi zencileri de tanıyorsundur umarım..

Alıntıları Göster
    Tanıyorum ama bize bi hooijdonk gol attı. Beşiktaş diyorum, İstanbul ve Kayseri değil.
  • quote:

Tanıyorum ama bize bi hooijdonk gol attı. Beşiktaş diyorum, İstanbul ve Kayseri değil.

Alıntıları Göster
    BJk takımı CaREw demek değildir
    anelka alexde fb demek değildir bu takımlar türkiyeye maal olmuş takımlarıdr crew yoksa daha iyileri var carew oynayınca maç kazanılcak diye bir olay yok....
    gidece oraya yenecez gelcek ....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.