Şimdi Ara

JMonkey Engine Dersleri (2nci ders geldi.) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
2
Favori
3.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: A.F. ASLAN

bende araçlar menüsü eksik

Export yaparken kullandığımımı diyorsunuz? OgreXML ekranı. O ayrı bir eklenti. Onu koymayı unutmuşum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet o galiba. onu da indireyim.

• quote:

evet o galiba. onu da indireyim.

ruby scriptleri sketchup plugin klasörüne koymanız gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam ben burdan indirmiştim;https://skydrive.live.com/?cid=ea0e1d9f19828aa4&id=EA0E1D9F19828AA4%211917

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

quote:

ruby scriptleri sketchup plugin klasörüne koymanız gerekiyor. Yanlış hatırlamıyorsam ben burdan indirmiştim;https://skydrive.live.com/?cid=ea0e1d9f19828aa4&id=EA0E1D9F19828AA4%211917

şöyle bir ekran geliyor

JMonkey Engine Dersleri (2nci ders geldi.)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lotus Expeditor

quote:

şöyle bir ekran geliyor

JMonkey Engine Dersleri (2nci ders geldi.)

Bilgisayarıma uzağım yoksa zipler yollardım.Nerden indirdiğimi unuttum export ogre diye aratsanız bulabilirsinuz

• dediğiniz gibi arayıp onları da klasöre koydum ama yine aynı.

• quote:

dediğiniz gibi arayıp onları da klasöre koydum ama yine aynı.

Ben aşağıdaki dosyaları kullanıyorum;
    https://skydrive.live.com/redir?resid=2550297017F25875!154&authkey=!AI1VCumwHPlEfTA
  • takipteyim. güzel bir yazı dizisi olur umarım.
  • Arkadaşlar sizleri beklettiğim için özür dilerim şu sıralar işim olduğundan dolayı kafam işime kayıyor bu yüzden yaptığım derslerin hiç birini beğenemiyerek sildim. JMonkey engine diye googlede arattığımızda DH üst sıralarda geliyor demek gerçekten ilgilenenler var. Bende bunları görerek toplu bir eğitim seti oluşturup ücretsiz olarak internette yayımlamaya karar verdim. Bu iş tabi ki zamanımı alacaktır. Yaklaşık bir yıl olarak gördüğüm bu süre içinde herkes için yararlı kaynak olacağını düşündüğüm bir set ortaya çıkacak. Size bu projemi önceden anlatarak sizlerin hevesini kırmamış olduğumu düşünüyorum. Hepinize iyi çalışmalar,

• 1 yıl oldu ders paketi gelecekmi merakla bekliyorum. bende jme yeni başladım
  • İmzamdaki benchmarkı bu motorun grafik ksımını kullanarak yaptım ^^. Konu hort.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 31 Temmuz 2013; 21:32:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programcı22

1 yıl oldu ders paketi gelecekmi merakla bekliyorum. bende jme yeni başladım

O iş biraz karışık. Gecikme yaptım özür dilerim. Fakat bu sene çok yoğundum yani daha anlatma sıralamamı bile yapamadım. Anlatma sıralamamı yaptıktan sonra buraya dersleri koyarım. Eğrer bu arada jme ile ilgili sorularınız olursa zamanım oldukça cevaplarım. Tekrar ve tekrar özür dilerim.

• Sadece seninki gibi sağlam çalışan bir j monkey engine yi indirmek istiyorum. Link verirmisiniz.
  • quote:

Sadece seninki gibi sağlam çalışan bir j monkey engine yi indirmek istiyorum. Link verirmisiniz.

hub.jmonkeyengine.org/downloads/

Kendi resmi sitesidir.

• motoru indirdim ve temelden başlamak için bir kitap buldum. Sizce bu kitabı ve cd yi alırsam javayı tamamen öğrenebilirmiyim ? Daha doğrusu jmonkey i kullanabilirmiyim bu kitabı alırsam ?
    Link:http://www.cdmarket.com.tr/urun/yeni-baslayanlar-icin-java-kitap-egitim-seti.aspx
  • quote:

motoru indirdim ve temelden başlamak için bir kitap buldum. Sizce bu kitabı ve cd yi alırsam javayı tamamen öğrenebilirmiyim ? Daha doğrusu jmonkey i kullanabilirmiyim bu kitabı alırsam ?
    Link:http://www.cdmarket.com.tr/urun/yeni-baslayanlar-icin-java-kitap-egitim-seti.aspx

Eğer javayı öğrenmek istiyorsanız Herbert Schildt in Java SE 7 ile ilgili referans kitabı var onu öneririm. Bu kitabı daha önce görmemiştim fakat internetten okumadan kitap seçmenizi önermem, en azından kitabın bir bölümüne göz gezdirin ve anlatımını anlıyorsanız satın alın. Kitapta başlıklar yeterli gibi fakat ezber üzerinden anlatıyor sanırım. (Onu ekle bunu ekle tarzı)

• Motora girdiğimde şöyle bir hata alıyorum : The package containing the class javax swing JComponenetBeanınfo was not loaded

sorun neden kaynaklanmalıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programcı22 -- 31 Temmuz 2013; 23:10:14 >
  • quote:

Motora girdiğimde şöyle bir hata alıyorum : The package containing the class javax swing JComponenetBeanınfo was not loaded

sorun neden kaynaklanmalıdır ?

Bilgisayarınızda jdk yüklü mü?
    Yüklü ise güncellemesi yapılmamış ise yapın.
    Ve ya uygulamayı yönetici olarak çalıştırmayı deneyin.

• Hocam su cizimleri SolidWorks ile de yapmak mumkun mu? Ben SW'u cok iyi biliyorum onda daha rahatim
  • quote:

Orijinalden alıntı: X-1

Hocam su cizimleri SolidWorks ile de yapmak mumkun mu? Ben SW'u cok iyi biliyorum onda daha rahatim

ogre plugini ile export eder iseniz sorun olmaz jmonkey blend, ogre ve j3o dosyalarını destekler. Dönüktürmede yapabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.