< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
199 TL JLAB GO Air True Wireless (3. sayfa)

-
-
İnceleme videosunda "Ekolayzır değişimini belirten bir uyarı sesi yok" denmiş ama ekolayzır değiiştirildiğinde kibar sesli hanım kız konuşuyor hangisine geçildiğine dair...
-
TCL kadar iyi değil sesi hocam tam adamına sordun :) , ama 169 liraya bedava bence eq ayarını yapınca çok iyi
-
Ben de TCL kullanıyorum, kesinlikle ses konusunda TCL' in yanına yaklaşamaz...
-
TCL'nin sesi daha doğal ve müzikal , bunun sesi metalik biraz , ama şuanki piyasada usb type-c adaptör alacağıma bunu alırım dedim ve aldım
-
Evet sesli uyarı var. Belki ilk versiyonlarda sesli uyarı yoktu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sepette %15 bitmiş.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam dün şarja taktım şarj dolunca baktım çalışıyor 20 dakika falan müzik dinledim şimdi yine müzik dinlemek için çıkarttım kutudan yine bir tanesinde ses var diğerinde yok ancak bu defa ses gelmeyende beyaz ışık var diğerinde yok. Birde internette kullanma talimatında koruma bandı gibi bişey var ilk kullanımda çıkarılması gereken bende yoktu ve içinden ekstra kulaklık ucu süngeri varmıydı sizde bende oda yok tek sünger var oda kendisinde takılı olan acaba iade ürün olabilir mi diye takıldı aklıma
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yagmur2780 -- 27 Mart 2023; 17:14:48 >
Bende de bant yok demekki normalmiş, süngerlere kutu içine iyi bakın saklamışlar bulursunuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cevap için teşekkür ederim. Peki kulaklığın birinin bağlanmama sorunu için çözüm öneriniz var mı?
süngermi silikon mu çıkan uçlar bende 3 tane silikon uç çıktı sünger çıkmadı ürünün kutusunu ilk ben açtım
-
Açmak için 3-5 saniye basılı tutun.
Ses çok kötü.100 lira anca eder.
kulaklığın birinden ses gelmiyor.
aynen iade.keşke bulaşmasaydım.
-
Sesi kötü değil fiyatına göre mükemmel zaten çok satmış bir kulaklık internette yüzlerce incelemesi var, mikrofon kalitesi de fena değil, ergonomik değil hafif ama baya tombul, ilk açtığımda bende de sol kulaklık çalışmadı, bir kaç saniye basınca açıldı şimdi sıkıntı yok ben 2 tane almadığıma pişman oldum, bu arada SBC 48kHz yapınca daha iyi oldu keşke daha fazla eq ayarı olsaymış...
-
amazon
SoundPEATS Mini Pro HS Kablosuz Kulaklık, LDAC Yüksek Çözünürlüklü Sesli Bluetooth Kulaklık ile Uyumlu, Özel Uygulama Çağrısı Gürültü Engelleme, 8H Kesintisiz Oynatmahttps://www.amazon.com.tr/gp/product/B09D7RWGLP/ref=ewc_pr_img_1?smid=A2GWPL8X56YGR2&psc=1Jabra 7 active almıştım ama bozuk çıktı şimdi bunu almayı düşünüyorum, LDAC destekli yeni bir kulaklık yorumlar baya iyi...
-
-
fiyatı güzel ama ben genelde müzik için kullanacağım için LDAC önemli genelde FLAC dinliyorum...
-
Hocam ben bluetooth fazla vermemek için aldım önceki duruyor şimdilik bu fiyat için dehşet performans yalnız sbc 44hz var ben de, android geliştirici kısmından seçiyorum sbc 44hz mi aac mi seçeyim sanki sbc daha güzel oldu, bir de kulaklığın beyaz ışıkları yanıyor bunları nasıl söndüreceğim
Hocam sizdeki sorunlu çıkmış kötü olmuş ama kulaklık bu fiyata bence baya iyi 170tl için konuşuyorum güvenmeseler 3 ay tidal koymazlardı içine bence, keşke xm4 deneme fırsatım olsa da karşılaştırabilsem
kredi kartı bilgisi olarak ne girdiniz acaba orada takıldım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X