Yıllardır çektiğim sorun. Çok fazla bir şey yok fakat rahatsız ediyor. Asıl sorum şu. Çok fazla doktor var , çok fazla estetik cerrah var. Kime masıl güveneceğim. Ameliyat 40-50bin ₺ arası. Bundan önemlisi de konu sağlık. Google yazdığım da en başta Harun adında doktor çıkıyor , fakat reklam öncelikli olduğu için korkuyorum. Tecrübeli arkadaşlar var mı ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Jinekomasti doktoru

-
-
doğal yollardan testosteron arttırır ve spor yaparsan geçer diye düşünüyorum. çok yoksa
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam azaldı ama geçmedi. Geçer gibi oldu fakat hala var.
Bende de aynı şekilde, öyle aşırı seviyede değil hatta soğuk havada sıkılaşınca vb. hiç yokmuş gibi oluyor, ama sorun ne sporla ne beslenmeyle tamamen geçmemesi.
-
hocam iki yöntem çıkmış bir liposuction bir de eski yöntem. Lipana çok güvenemiyorum çünkü şikayetler çok fazla var.
Hocam bana genel olarak ameliyat sonuçları pek tatmin edici gözükmüyor, hele o bahsettiğin gibi orantısız olanlardan vb. bahsetmiyorum bile, gönül istiyor ki hiç bıçak altına girmeyeyim ama geçecek gibi de değil, illet resmen
-
Hocam bugün bi doktora gittim. İsim vermeyeceğim. Ciddi bir şey yok dedi. İstersen alırız. Ama çok isteksiz konuşuyor. Tekrar eder mi diyorum ? Parça almayabiliriz etmez diyor. Benden sadece yağ çekicekse kilo altığım da tekrar çıkacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X