Şimdi Ara

Jinekomasti doktoru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır çektiğim sorun. Çok fazla bir şey yok fakat rahatsız ediyor. Asıl sorum şu.

Çok fazla doktor var , çok fazla estetik cerrah var. Kime masıl güveneceğim. Ameliyat 40-50bin ₺ arası. Bundan önemlisi de konu sağlık. Google yazdığım da en başta Harun adında doktor çıkıyor , fakat reklam öncelikli olduğu için korkuyorum. Tecrübeli arkadaşlar var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğal yollardan testosteron arttırır ve spor yaparsan geçer diye düşünüyorum. çok yoksa

• Hocam azaldı ama geçmedi. Geçer gibi oldu fakat hala var.

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

Bende de aynı şekilde, öyle aşırı seviyede değil hatta soğuk havada sıkılaşınca vb. hiç yokmuş gibi oluyor, ama sorun ne sporla ne beslenmeyle tamamen geçmemesi.

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

hocam iki yöntem çıkmış bir liposuction bir de eski yöntem. Lipana çok güvenemiyorum çünkü şikayetler çok fazla var.

• timucinkalorifer T kullanıcısına yanıt

Hocam bana genel olarak ameliyat sonuçları pek tatmin edici gözükmüyor, hele o bahsettiğin gibi orantısız olanlardan vb. bahsetmiyorum bile, gönül istiyor ki hiç bıçak altına girmeyeyim ama geçecek gibi de değil, illet resmen

• ZillaKami kullanıcısına yanıt

Hocam bugün bi doktora gittim. İsim vermeyeceğim. Ciddi bir şey yok dedi. İstersen alırız. Ama çok isteksiz konuşuyor. Tekrar eder mi diyorum ? Parça almayabiliriz etmez diyor. Benden sadece yağ çekicekse kilo altığım da tekrar çıkacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Varikosel agrisi bitki tedavisi
    6 yıl önce açıldı
    Skolyoz grafisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.