Şimdi Ara

Jiletle traş mı? Makineyle traş mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 19 yaşına giriyorum şuana kadar hiç jilet ustura gibi şeylerle traş olmadım traş makinesiyle gördüm. 3 bıçaklı Jiletle traş olmak mı makineyle traş olmak mı daha doğru sizce? Doğruluktan kastım şu jiletle traş olunca mı makineyle olunca mı sivilce olayı yaşanıyor tecrübeli arkadaşlar bana fikir verebilir mi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aengineer23 -- 19 Nisan 2017; 14:52:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Makine yeterli jilete gerek yok
  • fenerliso kullanıcısına yanıt
    3 bıçaklı falan hiç bulaşma diyosun

• Sinek kaydı seviyorsan jilet tabi ki. Ben jiletle oluyorum.
  • makineden makineye değişir ama sadece makine ile olmak beni tatmin etmiyor.her gün olacaksan jiletle olma, makineyi tavsiye ederim.ama 10-15 günde bir arada makine ile kısalt jiletle traş ol.0'dan alan makineler var, seçenek var.philips multigrommu tavsiye ederim.onun dışında 19 yaşına gelmişsin, sakal bıyıl neyle kesilmeli tabu olmaktan çıksın artık :) ben ne makinede ne jilette sivilce sorunu yaşamadım, cildin hassaslığına göre de değişir.yüzünü kesme :)
  • sinek kaydı tıraş istiyorsan jilet kullan makine kullanma çünkü makine nin 0 alan başlığı tahriş eder yok sadece hafifi kısaltmak istiyorsan makine kullan

• Jiletle olunca sivilce çıkıyor. Makinede öyle bi sorun olmadı bende.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • makine
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Jiletle olunca sivilce çıkıyor. Makinede öyle bi sorun olmadı bende.

Bendede makina ile alınca sivilce çıkıyor(genelde sinek kaydı keserim) jileti fazla bastırıyorsanız sivilce ondan çıkıyordur

• Makime jileti hiç kendim olmadım. Berberden olmuşluğum var ama. Makine rahat zaten sıfıra vurmuyorum. Ama anket açsan daha kolay olurdu sana da

• quote:

Orijinalden alıntı: Saidpstc

quote:

Orijinalden alıntı: ozgur561

Jiletle olunca sivilce çıkıyor. Makinede öyle bi sorun olmadı bende.

Bendede makina ile alınca sivilce çıkıyor(genelde sinek kaydı keserim) jileti fazla bastırıyorsanız sivilce ondan çıkıyordur

Ya aslında maksat jilete alışmak ve makine ile gerçekten sivilce çıkıyor Bikaç gün içinde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.