Şimdi Ara

Jigololuk kötü iş mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Jigololuk: Kötü Bir İş mi?

Jigololuk, para karşılığında eşlik, seks veya yakınlık sunan bir meslektir. Toplumda ahlaki açıdan tartışmalı bir konu olan jigololuk, genellikle olumsuz bir damgaya sahiptir.

Jigololuk, bazıları tarafından kadınlara yönelik şiddeti ve sömürüyle ilişkilendirilebilir. Jigoloların, duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını karşılamak için savunmasız kadınları hedeflediği düşünülmektedir. Ek olarak, jigololuk, fuhuş ve insan ticaretiyle ilişkilendirilerek, kadınların cinsel nesneler olarak görülmesi algısını güçlendirebilir.

Öte yandan, jigololuk bazı insanlar tarafından zararsız bir meslek olarak da görülebilir. Yetişkinler arasında rızaya dayalı bir ilişki olarak kabul edildiğinde, kadınların cinselliklerini keşfetme ve partnerlerinden istedikleri desteği alma haklarına sahip olduğunu savunurlar. Ayrıca, jigololuk, yalnızlık veya sosyal izolasyon yaşayanlar için bir bağlanma şekli sağlayabilir.

Jigololuğun ahlaki olup olmadığı sorusunun kesin bir cevabı yoktur. Kişinin kendi değerleri, inançları ve algıları, bu konudaki görüşlerini şekillendirir. Ancak, jigololuğun toplumsal bir sorun olabileceği ve kadınların güvenliği ve refahı üzerinde potansiyel olarak olumsuz etkileri olabileceği kabul edilmelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet cunku musterilerin her zaman 40 45 yasinda olmuyor. 70 yasindan sonra gelenler de oluyor.

Ve musterilerin her zaman kadin da olmuyor, anlarsinya

• 50 yaşındakilerin pörsümüş şeylerini yalayabilecek misin ? Parayı verecek ve kölesin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadının genelevde çalışanı neyse osun yani iğrenç be

Normal ve güzel bir evlilik, normal bir iş, çoluk çocuğa toruna karışmak varken bu arayış niye ki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A.S.I. -- 15 Temmuz 2015; 5:13:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: uyumak istemeyen adam

Evet cunku musterilerin her zaman 40 45 yasinda olmuyor. 70 yasindan sonra gelenler de oluyor.

Ve musterilerin her zaman kadin da olmuyor, anlarsinya

Kadın olmayanı reddetemez mi ki?
    Kadın olmayanlar elemanı mı ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Para alıp yapıyon da 20'lik 30'luk genç güzeller gelmez herhalde. Onların böyle bir şey için para vermesine gerek yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratch -- 15 Temmuz 2015; 5:23:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • çok yakışıklıysan şansın döner elit kadınlarla takılırsan çevre ve iş imkanı olabılır kadının soforu vs modellık felan kadınların tanıdıgı cok oluyor misal burdaki çoluğa çocuğa bakma gerçekten tanıdıgm var bu ısı yapan, mısal ankarada kadın vardı, adamın sevgılısı vs olmasına ragmen kadına teyzem dıyordu sevgilisi sorunca , kadın cagırıncadaankaraya gıdıyordu onunla kalıyordu, çocugun altında don bile yokken , kadın altına son model araba çekti 0, kadınlada buluştum birlikte tanıştım kadına aşkım canım cıcım dıyor kadında matrak ama para bol , sordum niye diye, abi altımda donum yoktu yapmasaydım baska napıcaktım dıyor kendınce oda haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOLDVIPER -- 15 Temmuz 2015; 5:32:17 >
  • Dh de boyle konu acarsan herkes olumlu yaklasir

• valla abi yeter geneleve gittim kovdular ayıp olmasa yapardım valla napalım nineler eklesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naberabi -- 15 Temmuz 2015; 5:29:11 >
  • Yarın gel başla

• aksine çok keyiflidir siz bakmayın yukarıdaki kekoların 70'li ninelerin geldiğini iddia etmesine, çoğunlukla dul veya aradığını bulamayan evli kadınlar müşterisidir bu jigoloların. eşlerinden habersiz gelen kadınlar olur ( eşlerinin istediklerini verememe sebebini öne sürerek - erken boşalma, iktidarsızlık gibi sorunlarda tedaviyi kabul etmeyebiliyor erkekler, kadını tam anlamıyla tatmin edememe durumu da mevcuttur - dolayısıyla kadın, kocasının cinsel kaynağından tatmin olamayıp jigoloya başvurabiliyor... ayrıca karısıyla yeterince ilgilenmeyen veya fantezi sevdalısı g.vatlar da eşleri için bizzat görüşür jigololarla. duruma göre değişkenlik gösteriyor yani. bu söylediklerim çok garip gelse de ahlak kavramını benimsemeyen birçok kişi için bu yola başvurma da bir gariplik yok.

jigolo için ise vazgeçilmez bir eylem, mutsuzluğunu sizinle gidermeye gelmiş bir kadını kim red edebilir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonglife -- 15 Temmuz 2015; 5:54:08 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.