Şimdi Ara

JIAYU G4 Önsatışta (PandaWill) (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.585
Cevap
29
Favori
181.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: galata80

bu aralar ürünler gümrüklerde çok bekliyor arkadaşlar sanırım kuş uçurmuyorlar bu aralar telefon bekleyenlerin içine su serpmek isterdim ama sanırım dışına benzinle gidiyorlar..

Bende yedisinde bi siparis vermistim g3 suan telefondan yaziyorum. Gumruk nasip isi bence minidealden aldim 5gun sonra kargolandi toplam 2haftada ulasti elime cihaz. Yani paranizi iade albilecekken tcaret yapmiyrsaniz sanalpazar uzerinde sacma insanlar var onlar gibi dgilseniz almaya denemeye deger...cidden ticaret amacli alanlar almasin gumruk daha sıkı oldu bu yuzden...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaRaKaN

quote:

bu aralar ürünler gümrüklerde çok bekliyor arkadaşlar sanırım kuş uçurmuyorlar bu aralar telefon bekleyenlerin içine su serpmek isterdim ama sanırım dışına benzinle gidiyorlar..

Bende yedisinde bi siparis vermistim g3 suan telefondan yaziyorum. Gumruk nasip isi bence minidealden aldim 5gun sonra kargolandi toplam 2haftada ulasti elime cihaz. Yani paranizi iade albilecekken tcaret yapmiyrsaniz sanalpazar uzerinde sacma insanlar var onlar gibi dgilseniz almaya denemeye deger...cidden ticaret amacli alanlar almasin gumruk daha sıkı oldu bu yuzden...

kutu üzerinde fiyat ne yazıldı ? takılmaması için sipariş vermek dışında bişe yapmaya gerek varmı ?

kamerası - hoperlör ses çıkışı-dokunmatik has..biraz bahsedermisin....mümkünse çektigin bir video eklesen 720p ..NETTE BÖYLE BİLGİLERE DEĞİNİLMEMİŞ

JİAYU hakkında bilgi edinmek maksat

• quote:

Orijinalden alıntı: @evren

quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Valla jiayu G4'ten erken çıakrsa iOcean X7 alacağım.Tasarımı çok hoş..

pandawıllde yok nerden dusunuyorsunuz

ALiexpress veya android sale sitesinden vermeyi düşünyorum ama henüz ortada yok cihaz.
  • merhaba arkadaşlar isteyene bu modeli 650 tl ye 25 nisan da teslim olmak üzere 12 taksit ile temin edebilirim

http://www.sanalpazar.com/Jiayu-G4-Dort-Cekirdekli-2gb-Ram-32gb-47-Hd-Ips__isp6684912
  • quote:

Orijinalden alıntı: VATAN222

merhaba arkadaşlar isteyene bu modeli 650 tl ye 25 nisan da teslim olmak üzere 12 taksit ile temin edebilirim

http://www.sanalpazar.com/Jiayu-G4-Dort-Cekirdekli-2gb-Ram-32gb-47-Hd-Ips__isp6684912

635 idi ? imei kayıt ve garanti veriyormusun acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuku54

quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

Makinalar iyi güzelde, cep telefonu olmayan ürünler bile artık gümrüğe takılırken, cep telefonu getirtmeye pek heveslenmeyin bence.

Eğer dedikleri gibi çayna post ürünleri biriktirip biriktirip haftada bir seferde yolluyorsa, bu posta yığılmasına sebep olacağı için bizim bıyıklı gümrükçüler bütün paketleri inceleyemez. Telefon 30-35 günde şehrinize anca varır ama gümrüğe yakalanma riskini bir nebze azaltabilir?

Singapurpost haftada bir kaç kere paket gönderiyor, Ayrıca aliexpressten başka birşey bilmeyen milletimiz de pek kullanmıyor / bilmiyor singapur postu, dolayısıyla her defasında az paket geliyordur. Böylece yakalanma riski artar.

Bende sizingibi düşünüyordum. Yazıları okudukça gelmez alsakta geçmez düşüncesi içinde idim.
    taki cesaretimi toplayıp 07.03.2013 tarihinde sipariş geçene kadar 5 gün içinde kargolama yaptı 20.03.2013 tarihinde evime teslim geldi. 19 torbaya eklendi 20 sinde kapda idi.

Gerisini siz düşünün ..

HK mi SG mi SE mi hangisiyle geldi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: servetxy

quote:

quote:

kutu üzerinde fiyat ne yazıldı ? takılmaması için sipariş vermek dışında bişe yapmaya gerek varmı ?

kamerası - hoperlör ses çıkışı-dokunmatik has..biraz bahsedermisin....mümkünse çektigin bir video eklesen 720p ..NETTE BÖYLE BİLGİLERE DEĞİNİLMEMİŞ

Dostum g3un forumda sayfasi var bu konuyu kirletmeyeyim ama genel olarak parasini kat kat hak eden bir telefon.cozunurluk hassasiyet cok iyi ..hosuma gitmeyen tek yani hoparlor oldu oda onceden s.e w995 kullamamdan kaynakli galiba...onda cok iyidi ses...

• quote:

merhaba arkadaşlar isteyene bu modeli 650 tl ye 25 nisan da teslim olmak üzere 12 taksit ile temin edebilirim

Diger saticilar 680 liraya pasaport kayitlisini satiyor. 30 lira ugruna neden hayatimizi karartalim deg mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

quote:

Diger saticilar 680 liraya pasaport kayitlisini satiyor. 30 lira ugruna neden hayatimizi karartalim deg mi ?

pasaport kayıtlı ve 1 yıl garanti veriyorlarmış 680 e...garanti ve imei istemessen 580

• quote:

quote:

quote:

quote:

Dostum g3un forumda sayfasi var bu konuyu kirletmeyeyim ama genel olarak parasini kat kat hak eden bir telefon.cozunurluk hassasiyet cok iyi ..hosuma gitmeyen tek yani hoparlor oldu oda onceden s.e w995 kullamamdan kaynakli galiba...onda cok iyidi ses...

bir yerde sormuştum bu cevabı aldım. BİLDİGİMİZ ÇİN MALI CİHAZLARDA MUTLAKA OLURDU BÖYLE HATALAR GERÇEKTEN

bu gibi hatalar gerçekten korkutuyor garantiside yok .

ALDIGIM CEVAP

Elinizden bir kere düşürdünüzmü büyük ihtimalle bir hasar alır yada çok iyi bakarsınız düşürmezsiniz en fazla 6 ay götürür. Özelliklerini geçin arada mutlaka kendi kendini kapatır reset atar pili hızlı biter mutlaka bi hata verir.O yüzden daha bilindik markalara yönelin

• Arkadaslar G4 geliştirmesi devam ederken bazı değişikklikler olmuş cihazda ama olumlu değişiklikler
    1- Android 4.2 JB olacak OS
    2- Yamaha ses kartı(chip işte)r daha iyi ses demek
    3- Arka kamera lensi F2.4 5p lens olacakmış
    4-Paket daha cancanlı olacakmış
    5-daha iyi çelik dış malzeme
    6-daha uzun pil ömrü için sadece basıldğında ışıyan led butonlar

Başka birkaç değişiklik daha var ama onlar bizim daa önce haberimiz olmayan çok detay şeyler.
    gene bu bilgileri veren siteye göre çıkış tarihi bunlar vb iileştrmeler sebebiyle erteleniyrmuş
    gene bir habere göre mtk6589 ve 2gb ram olayında bazı sıkııntılar varmış
    bu sadece jiayu değil bu cpu ve 2gb ram kullanacak tüm üreticiler için geçerli bir sorun
    Bu konfigurasyonlu telefonların hepsinin çıkış tarihi ertelenmiş.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar bunun hakkinda ne diyorsunuz alanlara mesaj attim onlardan isteddim skoru biri 16350 olarak olctugunu soyluyor.
    http://www.sanalpazar.com/Sunsang-N7100-Note2-1.6-Ghz-Quad-Cor-1280x720-2-Gb-Rem__isp6748264?malid=SONGEZ
  • Arkadaşlar ben de aliexpressten huawei honor2 aldım. Sipariş onayından sonra elime ulaşması Onbir gün sürdü. 330dolara aldım 2 gb versiyonunu. Tam dört tane telefon aldım değişik zamanlarda, şans eseri hiçbiri gumruge takilmadi.

• quote:

Orijinalden alıntı: aliismail123

arkadaslar bunun hakkinda ne diyorsunuz alanlara mesaj attim onlardan isteddim skoru biri 16350 olarak olctugunu soyluyor.
    http://www.sanalpazar.com/Sunsang-N7100-Note2-1.6-Ghz-Quad-Cor-1280x720-2-Gb-Rem__isp6748264?malid=SONGEZ

Biz de onu tartistik ve antutu skorunun carpitilmis olduguna , mtk6577 dual core , 512ram, 8gb rom olduguna karar verdik. quad exynos islemci ucuza bulamazsin zaten islemcinin devresi tek basina 100 dolar eder. Adam bildigin yalan soyluyor. İsler sanayide boyle iste mal satmak icin agzin laf yapmayacak, bu eleman gibi direk yalan soyleyeceksin illa ki...

• arkadaslar zopo zp 810 için dusunceleriniz neler arkadasım çine gidecek aldırayımmı sizce ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardaarsen01

quote:

Orijinalden alıntı: aliismail123

arkadaslar bunun hakkinda ne diyorsunuz alanlara mesaj attim onlardan isteddim skoru biri 16350 olarak olctugunu soyluyor.

Biz de onu tartistik ve antutu skorunun carpitilmis olduguna , mtk6577 dual core , 512ram, 8gb rom olduguna karar verdik. quad exynos islemci ucuza bulamazsin zaten islemcinin devresi tek basina 100 dolar eder. Adam bildigin yalan soyluyor. İsler sanayide boyle iste mal satmak icin agzin laf yapmayacak, bu eleman gibi direk yalan soyleyeceksin illa ki...

tesekkur ederim dogru soyluyorsun ne yapalim artik beklemeye devam

• quote:

Orijinalden alıntı: savagemanx

Arkadaslar G4 geliştirmesi devam ederken bazı değişikklikler olmuş cihazda ama olumlu değişiklikler
    1- Android 4.2 JB olacak OS
    2- Yamaha ses kartı(chip işte)r daha iyi ses demek
    3- Arka kamera lensi F2.4 5p lens olacakmış
    4-Paket daha cancanlı olacakmış
    5-daha iyi çelik dış malzeme
    6-daha uzun pil ömrü için sadece basıldğında ışıyan led butonlar

Başka birkaç değişiklik daha var ama onlar bizim daa önce haberimiz olmayan çok detay şeyler.
    gene bu bilgileri veren siteye göre çıkış tarihi bunlar vb iileştrmeler sebebiyle erteleniyrmuş
    gene bir habere göre mtk6589 ve 2gb ram olayında bazı sıkııntılar varmış
    bu sadece jiayu değil bu cpu ve 2gb ram kullanacak tüm üreticiler için geçerli bir sorun
    Bu konfigurasyonlu telefonların hepsinin çıkış tarihi ertelenmiş.

uzun zamandır aldıgım en güzel haber FİYATTA DEĞİŞİKLİK OLMAZ İNŞALLAH

haberin kaynagını verirmisin ayrıntılı okuyayım bi

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanberk

Arkadaşlar ben de aliexpressten huawei honor2 aldım. Sipariş onayından sonra elime ulaşması Onbir gün sürdü. 330dolara aldım 2 gb versiyonunu. Tam dört tane telefon aldım değişik zamanlarda, şans eseri hiçbiri gumruge takilmadi.

fiyat 330 dolarmı yazıyordu yoksa düşükmü yazılmıştı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afoR1zma

quote:

Orijinalden alıntı: fuku54

quote:

Orijinalden alıntı: muratzilla

Makinalar iyi güzelde, cep telefonu olmayan ürünler bile artık gümrüğe takılırken, cep telefonu getirtmeye pek heveslenmeyin bence.

Eğer dedikleri gibi çayna post ürünleri biriktirip biriktirip haftada bir seferde yolluyorsa, bu posta yığılmasına sebep olacağı için bizim bıyıklı gümrükçüler bütün paketleri inceleyemez. Telefon 30-35 günde şehrinize anca varır ama gümrüğe yakalanma riskini bir nebze azaltabilir?

Singapurpost haftada bir kaç kere paket gönderiyor, Ayrıca aliexpressten başka birşey bilmeyen milletimiz de pek kullanmıyor / bilmiyor singapur postu, dolayısıyla her defasında az paket geliyordur. Böylece yakalanma riski artar.

Bende sizingibi düşünüyordum. Yazıları okudukça gelmez alsakta geçmez düşüncesi içinde idim.
    taki cesaretimi toplayıp 07.03.2013 tarihinde sipariş geçene kadar 5 gün içinde kargolama yaptı 20.03.2013 tarihinde evime teslim geldi. 19 torbaya eklendi 20 sinde kapda idi.

Gerisini siz düşünün ..

HK mi SG mi SE mi hangisiyle geldi acaba?

Singapur ile geldi. Kutu üzerinde 10$ işaretli gift yazılı geldi.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bir yerde sormuştum bu cevabı aldım. BİLDİGİMİZ ÇİN MALI CİHAZLARDA MUTLAKA OLURDU BÖYLE HATALAR GERÇEKTEN

bu gibi hatalar gerçekten korkutuyor garantiside yok .

ALDIGIM CEVAP

Elinizden bir kere düşürdünüzmü büyük ihtimalle bir hasar alır yada çok iyi bakarsınız düşürmezsiniz en fazla 6 ay götürür. Özelliklerini geçin arada mutlaka kendi kendini kapatır reset atar pili hızlı biter mutlaka bi hata verir.O yüzden daha bilindik markalara yönelin

jiayu g3 toplamda 5 defa yere düşürdüm 2 tanesi elimden betona düştü. 1 kerede telefonun üst kısmına çay döküldü nedense hala hiç problemsiz kullanıyorum
    bozulsun diye bekliyorum ama bozulmuyor hayvan:D

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.