Şimdi Ara

JETTA TSİ SEÇENEĞİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
5.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: tanergode

1 yaşındaki kızım uyandı, hemen geliyorum. Ayrılmayın.

Değerli insanlarla birlikte olmak çok iyi.

Taner Göde

Bekliyorum.Tabi sorumun cevabını da..
  • Deminde yazdığım gibi aslında 1.4 140hp motor çok uygun bir motor.Passata konsaydı 140lık 1.4 yok satardı ama 122lık koydular Doğuş kazığı
  • daha 3-4 saat önce sanayide muhabbet ettiğim bi motor elektronikçisi tsi motorların sorunlarından bahsetti bana.
    hatta dün bi eos'un ecu sunu sökmüşler motor problemi yüzünden..?
  • quote:

Orjinalden alıntı: helisel

daha 3-4 saat önce sanayide muhabbet ettiğim bi motor elektronikçisi tsi motorların sorunlarından bahsetti bana.

Sorunsuzluğunu yüzbinlerce km testi ile kanıtlamış ve gerçekten kullancı yorumları ve bildirimleri ile ödül almış bir motor...Tabiki sorun çıkarını servise geleni olacak bu TSI ın başarısız olduğu anlama gelmezki Küçük cüssesi ile DEV gibi işler yaptığı için eleştiriliyor...Atom Karınca mı Hadi Canım sende şeklinde yorumlar ile motor baya bir Karalanıyor ama bugüne kadar üretilmiş Mühendislik Harikası bir motor Herkes düşünür ama üretip ortaya koymak meseledir...

• quote:

daha 3-4 saat önce sanayide muhabbet ettiğim bi motor elektronikçisi tsi motorların sorunlarından bahsetti bana.

Somut bir kanıt varmı bende az önce passatın motoru indirdim ona bakarsan nedenine gelince hem canım sıkıldı hemde TSI sorunlu bir motor olduğu için
  • Sayın Bucaklı

GOLF BENZİNLİ MOTORLAR
     JETTA TSİ SEÇENEĞİ

80'den 300 HP'ye kadar motor mevcut, 1.4 TwinCharger 140 ve 170 HP halen (!) sunluyor.

JETTA BENZİNLİ MOTORLAR
     JETTA TSİ SEÇENEĞİ

140 HP TSI 122 HP'ye ve 170 HP TSI'de 200 HP'ye çok yakın olduğundan ve aradaki 30 HP farkın başka bir motorla doldurulmadığından Avrupa'da satışı az ama ülkemizde yüksek olan JETTA'da böyle bir düzenlemeye gidildi.

Saygılarımla,

Taner Göde

• quote:

VOLKSWAGEN MOTORLAR PARANIZ KARŞILIĞI İLE SATIN ALABİLECEĞİNİZ EN KALİTELİ MOTORLARDIR.

Saygılarımla,

Taner Göde

taner bey gerçekten aracınıza yürekten bağlı olabilirsiniz ancak;
    iddia ettiğiniz şeyler gerçekten komiklik seviyesine ulaşmış.
    umarım hakaret olarak algılamazsınız.
  • bu konu hakkında uzun süre konuşmuştum @ son samuray,
    ben şöyle bir şey sorayım. düşün ki listelerde sorunsuzluk olarak golf ve passat üst sıralarda... tsi motor geliyor ve nedense geldikten sonra gerilere düşüyor. bir diğer nokta da şu, vw grubunun bütün markalarının arasında tsi kullanmadığı modeller sorunsuzlukta üst sıralarda duruyor. sence sebebi ne olabilir?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rockford Fosgate

Deminde yazdığım gibi aslında 1.4 140hp motor çok uygun bir motor.Passata konsaydı 140lık 1.4 yok satardı ama 122lık koydular Doğuş kazığı

140'lık 1.4 (galiba TwinCharger TSI'den siz ediyorsunuz) Passat'a konulmamasının sebebi "Doğuş"tan kaynaklanmıyor, VOLKSWAGEN ALMANYA tarafından belirleniyor,

"Doğuş kazığı" ile sanırım 1.9 TDI, 3.2 ve 3.6 FSI ve BLUEMOTION motorlarının getirilmemesi olabilir.

Doğuş Otomotiv sadece sipariş verir, motorlara karışamaz.

Bir erkeğin bir Alman kadına karışamaması gibi.

Saygılarımla,

Taner Göde
  • quote:

Orjinalden alıntı: son_samuray

quote:

Somut bir kanıt varmı bende az önce passatın motoru indirdim ona bakarsan nedenine gelince hem canım sıkıldı hemde TSI sorunlu bir motor olduğu için

arkadaşım allahın sanayicisi üstelik adam alman otomobillerinin hastası,bana yalan borcu mu var?

sanayide yalanla para kazanılmıyor

• quote:

quote:

VOLKSWAGEN MOTORLAR PARANIZ KARŞILIĞI İLE SATIN ALABİLECEĞİNİZ EN KALİTELİ MOTORLARDIR.

Saygılarımla,

Taner Göde

Hakaret olarak algılıyorum.

Saygılarımla,

Taner Göde
  • Değişen Hiçbirşey yok şu forumda 6-7 senedir frekans aynı objektif olamıyor kullanıcılar herkes bir holiganlık bir fanatiklik peşinde...

Ego tatmininde sorun yaşıyan bir milletiz yetememişiz bir türlü...

Ortaya birşey koyun arkadaşlar burada yapılan işi eşleştiriyoruz kimse tam vakıf olmadan bence karalamasın...

Zaten bilmediğimiz üzerine çamur atmak bizim milletin 1.işi
  • Benim asıl sormak istediği sayın Taner Bey;170'lik tsi'ı mesela belli modifikasyonlar doğrultusunda 160'lık tsi'ın emisyon değerlerine ulaştırabilirlerdi.

Bunu niye uygulamadılar da acaba motorun gücünü 10 hp filan düşürüp yeni tsi çıkardılar;onu öğrenmek istemiştim.

Saygılarımla.
    Bu arada sen bize ismini neşrettin ben de sana neşredeyim de en azından ayıp olasın ben de;
    Serhat ATAN.

Ayrıca şunu da belirtmek isterim şu forumda Volkswagen kullanıpta Fanatikçe;evet fanatikçe olmayan;doğru bilgi veren bir siz varsınız;bunu da bilin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bucakli -- 7 Haziran 2008; 1:09:12 >
  • quote:

quote:

quote:

Saygılarımla,

Taner Göde

Saygılarımla,

Taner Göde

Cevabınız için teşekkürler.
    Fikirlerinize saygılarımı sunarım.
    Aracınıza duyduğunuz güvene de saygı duyarım..
    Ancak çalışan her mekanik parçaya şüpheyle yaklaşmak da benim mesleğim.çünkü ben makina mühendisiyim..
    Sorunsuz yolculuklar size hayatınızda ve akademik başarılarınızda..
    Mesajımı şikayet edebiirsiniz..
    Saygılar..

• Sevgili ve değerli DH Otomobil Forumu üyesi arkadaşlarım,

5 ayda 1600'den fazla yorum yazdım, hiçbirinde bir marka, model veya motorun kötü olduğuna dair ifade veya iddia yazmadım. Tüm paylaşımlarımı somut kaynaklara dayandırdım.

VOLKSWAGEN benim değil, hiçbir bağım yok, Doğuş Otomotiv de öyle, bana bir faydaları da yok (bir VW yaka iğnesi göndermelerini rica ettim, beni Yetkili Satıcılarına yönlendirdiler, sanki çıkartma için mektup yazan 12 yaşındaki çocuğa cevap veriyormuş gibi...)

Paylaşımlarımdaki tek amaç daima doğruları konuşmak.

Değerli bir arkadaşmızın "VOLKSWAGEN MOTORLAR PARANIZ KARŞILIĞI İLE SATIN ALABİLECEĞİNİZ EN KALİTELİ MOTORLARDIR." ifademi "komik" bulmasını sanırım haketmedim. Fakat şahsi görüşüdür. Saygı duymaktan başka birşey yapamam.

Her türlü sorularınızı en iyi araştırmalar ile cevaplamaya hazırım. PM atmanız yeter.

Son söz olarak.

1 litre benzinle 18 kilometreye yakın yol aldım. Aracım imzamdaki VW Passat.

Motoru da TSI

Saygılarımla,

Taner Göde

• Sanayide ki motor elektronikçisi anlıyormuymuş bu motordan. Sakın bu tür motorlar çıktıkça insanların daha çok servisleri tercih edeceğinden gizli bir endişe duyup söylemiş olmasın. Ben şahsen sanayide ki bir motor elektronikçisine götürmezdim aracımı.

quote:

• quote:

quote:

quote:

Saygılarımla,

Taner Göde

Saygılarımla,

Taner Göde

böyle davranırsanız bir yere varamayız
    vw kendini motorlarıyla kanıtlamış bir firma değil, hele tsi ile hiç değil
    bu yüzden ortada bir belirsizlik var ve çözmeye çalışıyoruz
    ben kullanıcı anketlerini baz alarak tsi in sorunlu olma ihtimalinin üstünde durdum
    ama siz hiçbir şey yapmadınız, sadece teknik veri verdiniz.
    şimdi ise arabanız hakkındaki olumsuz eleştirileri hakaret olarak algılıyorsunuz. şunu bilin ki arabaya 50 bin lira veren dünyadaki tek insan siz değilsiniz.
    iyi geceler, saygılar...

• quote:

Cevabınız için teşekkürler.
    Fikirlerinize saygılarımı sunarım.
    Aracınıza duyduğunuz güvene de saygı duyarım..
    Ancak çalışan her mekanik parçaya şüpheyle yaklaşmak da benim mesleğim.çünkü ben makina mühendisiyim..
    Sorunsuz yolculuklar size hayatınızda ve akademik başarılarınızda..
    Mesajımı şikayet edebiirsiniz..
    Saygılar..

Mesajınızı şikayet etme ihtiyacı duymuyorum, aklıma bile gelmedi. ELektronik/Elektrik Teknisyeniyim, ayrıca İngilizce Öğretmeni ve Yeminli Tercümanım. Sizin da Akademik Makine Mühendisi derecenizi kutlar, başarınızın devamını, ünvanınızın önüne en kısa zamanda "Yüksek" derecesini koymanızı dilerim. Buradaki herkes DH forumun zenginliğine katkıda bulunuyor. Hiçbir karşılık beklemeden hem de. Takdir ediyorum.

Aracımı seviyorum, hem de çok, tamamen alın teri ve geceli gündüzlü çalışmanın mükafatı. Sokağa atacak değilm paramı, uzun araştırmalar neticesinde ama fırsat tespit edilip anidan alınmış bir otomobildir. Elenen tüm otmobillerden sonra sadece 3 marka kaldı. VOLKSWAGEN, HONDA veya TOYOTA, FORD.

Saygılarımla,

Taner Göde

• quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

böyle davranırsanız bir yere varamayız
    vw kendini motorlarıyla kanıtlamış bir firma değil, hele tsi ile hiç değil
    bu yüzden ortada bir belirsizlik var ve çözmeye çalışıyoruz
    ben kullanıcı anketlerini baz alarak tsi in sorunlu olma ihtimalinin üstünde durdum
    ama siz hiçbir şey yapmadınız, sadece teknik veri verdiniz.
    şimdi ise arabanız hakkındaki olumsuz eleştirileri hakaret olarak algılıyorsunuz. şunu bilin ki arabaya 50 bin lira veren dünyadaki tek insan siz değilsiniz.
    iyi geceler, saygılar...

Değerli Funk Master,

Sorunun nereden veya neden kaynaklandığını lütfen belirtir misiniz? TSI motorlar halen üretiliyor, halen satılıyor. Peki arıza yapan motorlar sadece TSI'ler mi? Sanmam. TDI'ler de ne yazık ki sorunlarla boğuşan motorlardır.

Kullanıcı anketleri sonuçlarını yayınlarsanız sevinirim. Bu konuda VW forumunda herhangi bir bilgi mevut değil.

Olumsuz eleştirideki "komik" ifadesini hakaret kabul ettim, ama şikayet ihtiyacı duymuyorum. Ayrıca aracıma verdiğim bedelin buradaki konu ile ne ilgisi var? Piyasadaki araçlar aşağı yukarı ortalama olarak ayni fiyatla satılıyor.

Saygılarımla,

Taner Göde

• Sizinle konuşmuştuk, hatırlamanız gerekiyor.
     JETTA TSİ SEÇENEĞİ

üst sıralarda hep tsi kullanılmayan vw grubu arabaları var, passat ve golf çok sıra kaybetmiş
    bu tabi ki benim varsayımım, mutlak gerçek olduğunu iddia etmiyorum. sadece tablo hakkındaki yorumunuzu merak etmiştim
    kendinize iyi bakın, her an yatabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.