Şimdi Ara

JETTA TDİ ARACİMİ SATİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar aracim 2012 model 23500 km highline donanim TDI ve manüel vitestir
    Kendim memurum pazarlik yapariz ilanda numaram var bakimlari periodik olarak yaptik 4 adet kislik lastik ve jant takimida vereyeceğim bir kis kullandim
    2012 eylul cikisli
    Sunrooflu
    Ve + 2 yil garantisi vsr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-satilik-4-yil-garantili-167282378/detay

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fiyatı buraya yazın sahibinden ilan sitesine girmek istemeyenler oluyor, girdikden sonra binlercesi var zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanoto -- 11 Haziran 2014; 21:17:22 >
  • 70 binmiş fiyatı. Sahibine lafım yok ama o araba okadar ediyormu yahu
  • Ben o Arabaya 70 bin vermem zaten o marka alacağıma gider Volvo alırım daha karlı çıkarım bu arabanın gideri en fazla 55 Bin TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: zgbayraktar

Arkadaşlar aracim 2012 model 23500 km highline donanim TDI ve manüel vitestir
    Kendim memurum pazarlik yapariz ilanda numaram var bakimlari periodik olarak yaptik 4 adet kislik lastik ve jant takimida vereyeceğim bir kis kullandim
    2012 eylul cikisli
    Sunrooflu
    Ve + 2 yil garantisi vsr

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-memurdan-satilik-4-yil-garantili-167282378/detay

hocam sorması ayıpta 60 a aldıgın araca iki sene binp 70 emi satmayı düşünüyorsun merak ettim

• quote:

Orijinalden alıntı: xxeraycanxx

quote:

2012 eylul cikisli
    Sunrooflu
    Ve + 2 yil garantisi vsr

hocam sorması ayıpta 60 a aldıgın araca iki sene binp 70 emi satmayı düşünüyorsun merak ettim

bence az bile fiyatı.95-100 k arası gider.

• 2005 civic 30.000 2004 corsa 25,000, ediyorsa jetta 70.000 etmesi çok normal burası türkiye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bide memurdan satılık yazmış sahibinden.com'a.

Hoca sen nerede memursunda 70 binlik arabaya biniyosun ?

Bende memurum ama, 70 binlik araba, iyiymiş ha...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_EKReM

Bide memurdan satılık yazmış sahibinden.com'a.

Hoca sen nerede memursunda 70 binlik arabaya biniyosun ?

Bende memurum ama, 70 binlik araba, iyiymiş ha...

lan annem o kadar dedi KPSS ye gir oğlum belki kazanırsın diye, kadını dinlemedik
  • bence tepki göstermek yerine aynı donanım ve km de daha uygununu göstermek lazım.

eğer gösteremiyorsak da daha da aşağıya satmasını neden bekleyelim?

kendinizi koyun arkadaşın yerine. piyasa fiyatının altına aracınızı verir misiniz? 2 yıl önce kaça almışsa almış. ne önemi var ki? piyasa şu an ne diyorsa o.

hayırlı satışlar.
  • 40 bin tl civarında 1.6 dizel 2010 ve üstü temiz kazasız az km de manuel veya otomatik araç yok piyasada. Bu piyasanın Allah müstakını versin.

• quote:

Orijinalden alıntı: mertce

40 bin tl civarında 1.6 dizel 2010 ve üstü temiz kazasız az km de manuel veya otomatik araç yok piyasada. Bu piyasanın Allah müstakını versin.

308 öneririm 3 sene kullandım çok memnundum. fiyatı da size uyar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erceylan

quote:

Orijinalden alıntı: xxeraycanxx

quote:

2012 eylul cikisli
    Sunrooflu
    Ve + 2 yil garantisi vsr

bence az bile fiyatı.95-100 k arası gider.

hakatten ya 95 rahat eder bencede

• bugün pejo 301 i inceledim. fiyatı na gelecek olursak 20 bin peşin 32 bin vade toplamda vade farkı dahil 61 bin tl isteniyor. Arabayı güzel bulanlar olabilir ama bana göre tam bir kazma araç. pejo itina ile saçmalamış.halen ülkemizi ve insanımızı 3. dünya ülkesi sanıyor bu markalar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertce

bugün pejo 301 i inceledim. fiyatı na gelecek olursak 20 bin peşin 32 bin vade toplamda vade farkı dahil 61 bin tl isteniyor. Arabayı güzel bulanlar olabilir ama bana göre tam bir kazma araç. pejo itina ile saçmalamış.halen ülkemizi ve insanımızı 3. dünya ülkesi sanıyor bu markalar...

zaten 3. dünya ülkesiyiz hocam o yüzden sıkıntı yok:) ülkenin doğusunda yollar kesilmiş gidilmiyor, teröristler kol geziyor, ben ağrılıyım bitlis üzerinden geçen hafta memleketime gidemedim yol kapalıydı kimlik kontrolü yapıyordu pkk.. erzurumdan gittim. bunlardan ülkede yaşayanların haberi yok ama yabancılar biliyor çünkü yayın yasağı onlara değil bizlere:)
  • Evet memurum öncelikle sadece memurluk yapmiyorum ev alip satiyorum yolsonunda 3.20 dyada 3.16 i alacağım
    Fiyat konusunda 21 ay önce 68 e aldim
    Pejo 301 e 61 k olmuş symbol ham fiyati 40 ları geçmiş
    Daha uygununu söyleyin eğer 55 eder diyen getirsin ben ondan 60 a alirim

• Fiyat fazla değil mi? Sıfır Corolla alırım 48 milyara daha iyi. Hem 2014, hem daha konforlu, hemde daha az yakıyor. Fiyat aşırı pahalı hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşa sözüm yok da nasıl bir piyasa nasıl bir ülke burası yahu? 2 yıl önce sıfırı önce daha ucuza alınan aracın 2.eli şimdi daha pahalı,adam kafayı yer...
  • quote:

Orijinalden alıntı: stuka

arkadaşa sözüm yok da nasıl bir piyasa nasıl bir ülke burası yahu? 2 yıl önce sıfırı önce daha ucuza alınan aracın 2.eli şimdi daha pahalı,adam kafayı yer...

hocam ilanlara bakmayın siz böyle bir arabanız olsun acilde paraya sıkışın bu fiyattan hayatta veremessiniz şimdiki tabirle keyfe keder satıcılık bu millette keyfe keder alıcı olsa olay çözülecek ama bizim milletimiz kazıklandıkça zevke gelir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.