Şimdi Ara

Jetta mı Civic mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

2015 confortline jetta 1.6 tdi mi 2016-2017 Yeni Kasa Civic 1.6 Eco ( LPG ) Elegance mı?

90-92 civarı c sınıfı dizel sedan?

tercihiniz hangisi olur ve neden?

• önce ihtiyaçlar, sonra bütçe, peşine hedefler, sonra da istekler.

Bu bağlamda ben jaguar alırdım, ama siz ne almalısınız bilemem, bunları bilmeden yspılan tavsiyeleri de çok sallamam açıkçası ;)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • otomatik
    çok yakmayan ( dizel ya da LPG )
    bagaj büyük
    2. el tutulan
    Jaguar var mı bu paralara bakayım bir
  • yeni kasa civic sedan (lpg) jettaya göre arasında nerdeyse sınıf farkı var. dizelin pek bir karı kalmadı ama jetta civic den biraz daha performanslı olabilir.
  • Teşekkürler. evet civic sedan bana da daha yakın geliyor. Ufak performans farkları çok önemli değil.
  • Hocam kalite olarak jettayla civic yarışamaz jettanın iç konsolu malzemeleri berbat.90 bin edecek bir araba değil logodan o kadar ediyor.Octavia da bakabilirsiniz bagaj önemli ise

• skoda düşünmüyorum.

Civic her bakımdan kafama yatıyor. Tek problem tüp. Daha önce hiç LPG li araç kullanmadım. Eksisi neler olur biraz kafamı kurcalıyor doğrusu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Passat mı ? Corolla mı ?
    9 yıl önce açıldı
    Corolla mı Megane mi?
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Civic kesinlikle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oxygen3

skoda düşünmüyorum.

Civic her bakımdan kafama yatıyor. Tek problem tüp. Daha önce hiç LPG li araç kullanmadım. Eksisi neler olur biraz kafamı kurcalıyor doğrusu.
    Günlük kullanımda hiçbir eksisi yok. Hele ki yeni nesil sıvı sistem lpg takarsanız ömürlük.
  • hondanın araçlarını baya kaliteli geliyor bana.

benim tercihim civic olurdu.
  • civic çok daha üstün görünüyor
  • İki araca da binmiş, bakmış, kullanmış biri olarak %100 Civic.

Konfor, genişlik, kalite... Hepsinde daha önce.

Jetta zaten segment olarak kağıt üstünde aynı dursa da daha aşağı kalıyor.

Alternatif diyorsanız VAG grubu diyorsanız yeni kasa Octavia da bir tercih.
  • iki aracı da net bilen birisi olarak kesinlikle jetta, yani test etme imkanınız varsa şayet burda konu açtığım için kusura bakmayın diye yeni bir konu açacaksınız muhtemelen. Ama sözde prestij makinası, genelde keko aracı ve düşük kalite alman sedanı malezya üretimi o aracı almazdım, tabii ki sözde sorunsuz bas bas gitmeyen atmosferik motorlu, yakıtı içen, lpg ile her zaman her araçta olduğu gibi sorun çıkarma ihtimali olan SORUNSUZ CAPON FİTEKİNE o parayı bağlamazdım.

Sözün özü başka araç bak
  • Üretim hatalı göçen araba mı alacaksınız? Bu ikisi arasından Jetta. Yeni güncel bir model isterseniz Octavia.
  • 4 aracım oldu. 1'i lpgliydi ve ben lpg'ye dizel kullanan biri olarak alışamadım. kullanan arkadaşlar memnun olabilirler ama sürekli yakıt al vs. istasyona göre değişen lpg fiyatları, bagaj olayı vs beni tekrar dizele itti.

civic ve jetta kullanmadım ama octavia dizel otomatik sürdüm. gerçekten çok keyifli bir araba ve malzeme kaliteside çok iyiydi bagajı zaten liftback. ben jettadan ziyade civic mi octavia mı diye karar vermeye çalışırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 27 Nisan 2018; 15:40:59 >
  • Senkei kullanıcısına yanıt
    Jetta Octavia ile benzer araçlar motor vs. İçi ikisininde geniş. Octavia da düşünülebilir. Çok şık bir araç.

Zor tercih ama bence Jetta. Az yakar güçlü tork, çekiş. Sağlam araç.

LPG ile uğraşılmaz kontrolü vizesi vs.
    Şu var civic otomatik ise, bu araçların vitesleri pek sorun çıkarmaz. Sanırım tork konvertörlü, kaliteli bir vites sistemi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yksln -- 27 Nisan 2018; 22:12:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HondatugraL

Günlük kullanımda hiçbir eksisi yok. Hele ki yeni nesil sıvı sistem lpg takarsanız ömürlük.

Alıntıları Göster
    Civic zaten fabrikasyon lpg li oluyor genelde

• forduna61 F kullanıcısına yanıt
    Jetta Malezya da degil Meksika da yapılıyor yanılmıyorsam.

• quote:

Orijinalden alıntı: oxygen3

otomatik
    çok yakmayan ( dizel ya da LPG )
    bagaj büyük
    2. el tutulan
    Jaguar var mı bu paralara bakayım bir
    hah işte bakın, burada, yazdığım donelerden bahsetmişsiniz, bu durumda sanki jetta bi adım önde. Tabi kullanım nasıl olacak bilmiyorum, eğer ağırlıklı uzun yolda sakin kullanım ve uzun süre aracı elde tutma söz konusu olursa cıvık son düzlükte geçebilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ali222

Jetta Malezya da degil Meksika da yapılıyor yanılmıyorsam.
    Her neyse yani evet dogrudur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.