Şimdi Ara

Jetta hangi segmente giriyor C mi D mi. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
22.980
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kesinlikle Avensis Jetta ne bikere Avensisin oturaklığı ve tank gibi kasası yeter
  • Ne yani yalan mı sölicem 2sinide kullanmış adamım jetta'dan biraz daha geniş olduğunu biliyorum ama içine bindiğimde 2sinin pek fark olmuyor.Bu 2sinin arasında ben kalmış olsam sanıyorum avensis'i tercih ederdim.Neden derseniz çünkü avensis'de daha fazla donanım mevcut,yumuşak süspansiyonları var ve yolda giderken en azından d segmenti diyebiliyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: warrior sako

jetta c segmentidir

• quote:

Orjinalden alıntı: oflazca

Ben de Volvo S60 mı alsam Jetta mı karar vermedim?

Şu Jetta'yı da amma abarttınız yahu. Lafım konu sahibine değil, belli ki o da etkilenmiş.

s60 sözü bile olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61can61 -- 25 Aralık 2007; 12:11:33 >
  • ne c si ne d si arkadaşlar hepsinin üstünde bu araç boşunamı yazdık çizdik aylarca, kasada büyük beygir gücüde büyük donanım özellikleride fazla ben diyim e siz deyin siz deyin f
  • quote:

Orjinalden alıntı: streptozotocinus

ne c si ne d si arkadaşlar hepsinin üstünde bu araç boşunamı yazdık çizdik aylarca, kasada büyük beygir gücüde büyük donanım özellikleride fazla ben diyim e siz deyin siz deyin f

vw fan kılapla karıştırdın heralde burayı tartışmaya gerek yok c segment araçtır jetta ;)

hatta daha da ileri gideyim açın doğuş otoya sorun d segmentte araç bakıyorum jetta önerirmisiniz diyin onlar bile jetta c segment size passat verelim derler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend10 -- 26 Aralık 2007; 3:29:16 >

• kardeş ben bu işin içinden çıkamadım, sen çıktıysan bravo sen şimdi type-ra c sınıfı diyebilirmisin? yada golf gtiye?
    jetta fsi c sınıfı olabilir ama tsi hangi sınıfta ben bilmiyorum herkes farklı sınıflıyor, bak otobil neler neler yapmış
    http://dosyalar.hurriyet.com.tr/otobil2007/yarisma.asp
    quote:

Orjinalden alıntı: KaSSaS

quote:

ne c si ne d si arkadaşlar hepsinin üstünde bu araç boşunamı yazdık çizdik aylarca, kasada büyük beygir gücüde büyük donanım özellikleride fazla ben diyim e siz deyin siz deyin f

vw fan kılapla karıştırdın heralde burayı tartışmaya gerek yok c segment araçtır jetta ;)

• abartma ya, 200 hp lik 1.3 suzuki swift yok mu sanki :)
  • dostum sen şimdi senin 1.8 civici 1.6 jetta ile aynı kefeye koyarmısın, 40 küsür beygir farkı var
    otobilde tsi motorlu jettaları yarışmaya sokmamış, senin 1.8 civicide sokmamış, bu araçlar ara araçlar, klasman dışı daha fazlasını isteyenler için
    200hplik suzuki swift varmı? alalaaaaa dur bir gidip bakayım
    quote:

Orjinalden alıntı: funkmaster

abartma ya, 200 hp lik 1.3 suzuki swift yok mu sanki :)

• web sitesinde suzuki sport için 125 hp demiş
    www.suzuki.com.tr
    400 Bad Request
    http://www.suzuki.com.tr/otomobil/#

quote:

quote:

• Arkadaşım sen sınıflandırmanın aracın motor gücüne göre yapıldığını sanıyorsun herhalde.
    Aynı kasa 100 hp de olsa 500 hpde olsa aynı sınıftadır. C ise C.

quote:

dostum sen şimdi senin 1.8 civici 1.6 jetta ile aynı kefeye koyarmısın, 40 küsür beygir farkı var
    otobilde tsi motorlu jettaları yarışmaya sokmamış, senin 1.8 civicide sokmamış, bu araçlar ara araçlar, klasman dışı daha fazlasını isteyenler için
    quote:

• quote:

web sitesinde suzuki sport için 125 hp demiş
    www.suzuki.com.tr
    400 Bad Request
    http://www.suzuki.com.tr/otomobil/#

quote:

quote:

turbo+scharge diyorsun
    bkz:youtube :)

• hocam bende biliyorum o sınıflamayı senin dediğin kasa sınıflaması, mecburdular bir sınıflama yapmaya ama dört dörtlük bir sınıflama mümkün değil, böyle bir sınıflama yapabilmek için otomobil üreticilerine yasaklar koymaları lazım, şu şu şu özellikler şu sınıfa girer diye, motor gücü, donanım seviyeside buna dahil, o zaman gelişimin önüne geçmiş olursun, birde adamların ekmeğine yağ sürersin, istediğin özelliklerde araç almak için ortalama 70000 ytl verip d sınıfına çıkarsın, HAKLIMISIN HAKLISIN evet jetta şu anki sınıflamaya göre c sınıfı, ama üzügünümki jetta tsi d sınıfı 2000cc passattan daha fazla beygir gücüne sahip, bagajı daha büyük, donanım olarak elektromekanik el freni vb birkaç fazla donanım var passatta, sence doğru bir sınıflamamı bu şimdi? zaten demiyorlarmı d sınıfı özelliklerinde c sınıfı diye, hatta d sınıfı diğer araçlarda olmayan (passat hariç) kıyamet gibi ilave donanım var jettada..
    dostum çok zor çok, siz istediğiniz kadar sınıflayın, araçlar mecburen sınıf atlıyor yada sınıf düşüyor, öyle olmasa civice 2000 cc, passata 1600cc koymazlardı

quote:

Orjinalden alıntı: ozcanak

Arkadaşım sen sınıflandırmanın aracın motor gücüne göre yapıldığını sanıyorsun herhalde.
    Aynı kasa 100 hp de olsa 500 hpde olsa aynı sınıftadır. C ise C.

quote:

dostum sen şimdi senin 1.8 civici 1.6 jetta ile aynı kefeye koyarmısın, 40 küsür beygir farkı var
    quote:

• O sadece motor farkı bir motor için araç sınıf atlayamaz bunu ancak içine binip sürünce anlarsın zaten çoğu araç belli ediyor kendini ozaman passat 1.6'da d segmenti 2.0fsı 200hp passat'da d segmentidir olay bu sen dışardan bakınca jetta ve passata ne gerek var o kadar paraya jetta al gitsin dersin ama aradan bi kaç sene geçtikten sonra passat alırsan kullandıktan sonra anlarsın bizde böle olmuştu çünkü
  • evet kesinlikle haklısın, sınıf sınıftır elbetteki passat ile jetta arasında farklar vardır ama sınıf kavramının tam olarak oturmuş kriterleri olmadığını düşünüyorum sencede herşey karmançorman değilmi?

neye benzer biliyormusun patronundan daha iyi olan müdüre mesela benim 3 tane diplomam var ana dilim gibi ingilizcem var 20 küsür satış pazarlama sertifikam var ama ilk seviye yöneticilikten öte geçemedim, benim müdür herşeyi bizden öğrenirdi bize sorardı ama müdürdü işte sorarsan o d sınıfı ben c sınıfı, işte dostum otomobillerdeki segmentasyonda o hale döndü, ben bunu demek istiyorum

quote:

Orjinalden alıntı: LİTEON

O sadece motor farkı bir motor için araç sınıf atlayamaz bunu ancak içine binip sürünce anlarsın zaten çoğu araç belli ediyor kendini ozaman passat 1.6'da d segmenti 2.0fsı 200hp passat'da d segmentidir olay bu sen dışardan bakınca jetta ve passata ne gerek var o kadar paraya jetta al gitsin dersin ama aradan bi kaç sene geçtikten sonra passat alırsan kullandıktan sonra anlarsın bizde böle olmuştu çünkü

• Strepcim yakında bir testle jettanın D sınıfı olduğunuda kanıtlarsın sen .
    Bu arada verdiğin örnekte gerçek payı var mı? Ben seni doktor diye biliyorumda o açıdan.
  • elbette var tamamen gerçek daha evvel bizim topikte paylaşmıştım arkadaşlarla tıp doktoru değil farmakoloji uzmanıyım, doktor geldi doktor gidiyor, eczacılık+farmakoloji uzmanlığı+işletme mastırı...
    quote:

arkadaşlar forumun başladığından beri doktor geldi doktor gidiyor ilerde bir yanlış anlamaya mahalli vermemek için tıp doktoru olmadığımı belirtmek istiyorum, başka forumlarda bahsettim, buradada söyliyim, ben farmakoloji uzmanıyım, temel mesleğimde eczacılık ve eczanem var, birde işletme mastırım var, 10 yılı aşkın bir sürede yerli ve yabancı firmaların değişik pozisyonlarında çalıştım, siz yine doktor demeye devam edebilirsiniz ama bilinki bana tıp dilinde farmakolog diyorlar

quote:

Orjinalden alıntı: alonsoxx89

ya arkadaşlar arabayı da sürekli rampada kullanacak deiliz her araba rampada ve düz yolda farklı yakıyo ama jetta 1.4 170 lık duz yolda çok az degerler veriyoo doktorun çektigi degerler çok güsel ama bide uzun süreli çekse daha güsel görcez bekliyoruz ama uzun çekim videonu doktorumm

quote:

Orjinalden alıntı: CanaryHunter

Strepcim yakında bir testle jettanın D sınıfı olduğunuda kanıtlarsın sen .
    Bu arada verdiğin örnekte gerçek payı var mı? Ben seni doktor diye biliyorumda o açıdan.

• 170 hp lik jetta nın normal bir aksesuarlı jettadan ne farkı var?
  • motorunu kessen yağı sarı lacivert akar
    quote:

170 hp lik jetta nın normal bir aksesuarlı jettadan ne farkı var?
  • ya az para değil o araba, gerek var mı yok mu o malzeme kalitesine sahip bir arabaya o parayı vermek...
    düşündürücü tabi ilk baktığım şey malzeme çünkü :)
    sen 170 beygirine bakıyorsun tabi ama ülkesi Meksika olduğu için malzeme olarak bir Alman diyemiyorum malesef :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funkmaster -- 26 Aralık 2007; 16:44:12 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.