Şimdi Ara

Jetta Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2008 jetta 1.6 primeline hakkında görüşleriniz nedir? Alacağım araç dsg şanzıman, 140000km de 4-5 parça boyalı agir hasar kaydı yok. Fiyati 34000tl olarak anlaştık. Sizce uygun mu? Tecrubelerinizden yararlanmak istiyorum.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alisantosun -- 5 Mayıs 2015; 18:14:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• DSG den uzak dur derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalande

DSG den uzak dur derim.

Cevabınız için teşekkür ederim. Peki bu araçlar bu parayı hakeder mi sizce?

• 140 binde dsg 4-5 parça boya uzak dur bence

• Açıkçası son aldığım opel astra aracim 120000km de diye almıştım kmsi düşürülmüş çıktı düşük kmli araçlara karşı biraz ön yargılayım.

• alisantosun A kullanıcısına yanıt
    Dsg değil triptonik 6 ileri o şanzıman.Yani uzak duracak bi durum yok aynısından kullandım çünkü.
    Ayrıca o kilometredeki araç en fazla 30 31 olması lazım.Bence fiyat da km de yüksek.Bir de boya falan söz konusu.İyice düşünmeniz lazım bence.

• Fiyat pahalı bence 6 ileri DSG ye bir şey olmaz hocam eğer o kadar bütçeniz varsa 1.9 Tdi bakınız daha ekonomik bir araç babamın 1.9 tdi dsg li jettası var 190 tl mazotla 700-750 km yol yapıyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KOMANDO-Ö.H

Dsg değil triptonik 6 ileri o şanzıman.Yani uzak duracak bi durum yok aynısından kullandım çünkü.
    Ayrıca o kilometredeki araç en fazla 30 31 olması lazım.Bence fiyat da km de yüksek.Bir de boya falan söz konusu.İyice düşünmeniz lazım bence.

Dsg şanzıman olduğuna eminim hocam. Yardimci olduğun için teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: D-NZ-93

Fiyat pahalı bence 6 ileri DSG ye bir şey olmaz hocam eğer o kadar bütçeniz varsa 1.9 Tdi bakınız daha ekonomik bir araç babamın 1.9 tdi dsg li jettası var 190 tl mazotla 700-750 km yol yapıyor.

Şu anki piyasaya bakaraktan en ucuz pert kayitlisina bile 33000tl istiyorlar. Biraz daha beklemek gerekecek demekki. Teşekkürler zaman ayitdiginiz için.

• S.a 2008 jetta primeline aracim lpg de mükemmel çalışıyor ancak benzinde gaz yemiyor cekmiyor bi türlü hatta motor titriyor.... ustaca sordum benzin pompası degistirmek gerekir dedi... Bu konuda fikri bilgisi tecrübesi olan arkadaşlar yardimci olabilir mi acaba.....

• 2006-2007 modellere bakabilirsin. Onlar DSG değil ve sorun çıkarmaz.
    Eniştem 2006 tiptronik jetta kullanıyor tüplü hiç sorun çıkmadı 180 binde falan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.