Şimdi Ara

2006 passat webasto hakkında yardım!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.260
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün 2006 passatın sağ sis farını söktüğümde karşıma webasto yazan parça çıktı.daha sonra inceleyince bu parçadan webasto borusu ve eksozunun çıktığını gördüm,hatta hortumun birini takip edince mazot deposundan geldiğini gördüm,mazot deposunun ordada elektrik tesisatı falan çekili!Benim aracım comfortline modeli,acaba sizdeki passatlarda bu parçalar varmı?arabın kitapçığını incelediğimde bazı passatlarda ''ek kalorifer'' donanımından bahsetmiş(webasto) ama onun herhangi bir düğmesi yok bende.bu konu hakkındaki düşünceleriniz neler?yani bu sistem varsa nasıl çalıştırabiliriz?teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fcg -- 29 Aralık 2008; 14:04:52 >

• eğer varsa cok iyiymiş
    çok şaşırdım
  • valla varmı yokmu bende anlayamadım ,servise gidince herşey anlaşılır yakında gideceğim ama vw servisleri ayrı bir problem...

• Passat forumunda resimleri ile birlikte cevap verdim sayın fcg.

WEBASTO'dur doğru adı "webosta" değil. Düzeltirseniz bilenler daha iyi görür ve cevap verir.
  • tamam taner bey ilginize teşekkürler
  • Aracınızda WEBASTO var. Yalnız sistem t4 caravelle'lerdeki gibi bir yakıt ısıtma sistemi. Bu sistem bazı dizel VW'lerde kullanılıyor.

Webasto sistemleri farklı farklıdır. Bazıları aracın içini, bazıları motor suyunu, bazıları da mazotu ısıtır.

Sizin aracınızdaki sistem mazotu ısıtır. Herhangi bir şekilde araç içinin ısıtılması için kullanılmaz.

Devreye ihtiyaç halinde kendiliğinden girer ve mazotu ısıtır. Çalıştığı zaman çamurluk içindeki küçük egsozundan da bir miktar beyaz duman atar. Ancak hava çok soğuk olup, mazot donma noktasına gelmedikçe de devreye girmez.

Kolay gelsin...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honda Civic hakkında yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.