Şimdi Ara

Jetta 2006 Comforltline Hız sabitleyici

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün 90 km hızla giderken sabitleyici aklıma geldi Önceden hiç denememiştim sonra debriyaja basıp haret halindeyken sabitleyici kolunun üzerindeki düğmeyi çektim göstergede yeşil simgesi yandı sonra ayağımı debriyajdan çektim hız düşmeye başladı anlayacağınız üzere beceremedim bu işi yardımlarınıza ihtiyacım var.

• Debriyaja bastığında hız sabitleyicisi iptal olur. Frene basarsan da iptal olur. Gaza bastığında aracın hızı artar, ancak sonra yine belirlenen hıza düşer. Yalnız burada yanlışım yoksa set ettiğiniz değerin belli bir üstüne çıkınca ve orada birkaç saniye gittiğinizde yine iptal oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Debriyaja bastığında hız sabitleyicisi iptal olur. Frene basarsan da iptal olur. Gaza bastığında aracın hızı artar, ancak sonra yine belirlenen hıza düşer. Yalnız burada yanlışım yoksa set ettiğiniz değerin belli bir üstüne çıkınca ve orada birkaç saniye gittiğinizde yine iptal oluyor.

Hız sabitleyicisini debriyaja basıp aktif hale getirdikten sonra çekiyorum ayağımı basmadan mı aktif edicem acaba
  • Basmadan aktif edeceksiniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: epoukya

Arkadaşlar geçen gün 90 km hızla giderken sabitleyici aklıma geldi Önceden hiç denememiştim sonra debriyaja basıp haret halindeyken sabitleyici kolunun üzerindeki düğmeyi çektim göstergede yeşil simgesi yandı sonra ayağımı debriyajdan çektim hız düşmeye başladı anlayacağınız üzere beceremedim bu işi yardımlarınıza ihtiyacım var.

Sol koldaki çentiği ''ON'' kısmına getirin. İstediğiniz hıza gelip res veya set tuşuna bastığınızda cruise control devreye girer. Ama o esnada frene veya debriyaja basmamanız gerekiyor.

Ayarladığınız hızı değiştirmek istiyorsanız alttaki set tuşuna basmanız yeterli:Misal 90'a ayarlıyken kendiniz 110'a getirip alttaki SET tuşuna basarsanız yeni ayar 110 olur ve o hızda tutar.

Ekstra olarak yine o soldaki tuşlardan yukarıdaki RES(+)/SET(-) tuşuna basılı tutarsanız aracı hızlandırır/yavaşlatır ve bıraktığınız hızda tutar. Cruise control sadece frene veya debriyaja bastığınızda devreden çıkar, gaza basarsanız hızlanır bıraktığınızda yine ayarlı olan hızda tutar.

Umarım yardımcı olmuşumdur
    ...

• quote:

Orijinalden alıntı: epoukya

quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Debriyaja bastığında hız sabitleyicisi iptal olur. Frene basarsan da iptal olur. Gaza bastığında aracın hızı artar, ancak sonra yine belirlenen hıza düşer. Yalnız burada yanlışım yoksa set ettiğiniz değerin belli bir üstüne çıkınca ve orada birkaç saniye gittiğinizde yine iptal oluyor.

Hız sabitleyicisini debriyaja basıp aktif hale getirdikten sonra çekiyorum ayağımı basmadan mı aktif edicem acaba

Debriyaja basıp uygun vitese geldikten sonra ayağınızı debriyajdan tamamen çekin ve hız sabitleyiciyi o zaman devreye alın.
  • Kitapçıkları boşa mı basmışlar acep
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.