Şimdi Ara

jetta (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
2.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: nirvana82

quote:

Orijinalden alıntı: `bELa

jette comfortline alabilirsiniz o paraya. 1.2 motor olur ve donanım olarak çok eksik olur sıra da bekleyebilirsiniz 0 istiyosanız.

tavsiyem full + Sunrooflu Chevrolet Cruze almanız

Cruze Sedan 1.6 16V WTCC Edition Plus (124 PS) 44,644 TL + Sunroof 46,322 TL.

43-44 Civarına alabilirsiniz.

galiba her konuya otomatik cevap veren bir yazılım geliştirilmiş

ama bu sefer çok mantıklı ve yerinde bi cevap gelmiş
    edit: atmosferik , turbo beslemeli motordan daha az masraf çıkartır ve jetta 1.2 105 PS Cruze 1.6 124 PS
    mtvye gelince aradaki farkı yıllık bakım ücretinden çıkar :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jac0B0 -- 15 Haziran 2012; 19:58:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

1.2 tsi yerine 2.el eski kasa 1.6 tdi exculusive de alınabilir.

eski kasalar genel itibari ile de daha özenli hazırlanmış duruyor.

Hocam eski kasada 1.9 tdi yok muydu acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam baslık cok acıklayıcı yalnız ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

ilk zamanlarda 2.0 tdi vardı diye biliyorum.
    son zamanlarına doğru jettalar azıcık makyaj yedi
    1.6 tdi motor geldi , göstergeler ve direksiyonu da değişti
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

ilk zamanlarda 2.0 tdi vardı diye biliyorum.
    son zamanlarına doğru jettalar azıcık makyaj yedi
    1.6 tdi motor geldi , göstergeler ve direksiyonu da değişti

Peki bu son zamanlar dediğiniz 2009 2010 arası mı acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jetta demişsiniz aklınız buna yatmış. kendinizce belirli sebebleriniz vardır tabiki. bırakın insanların yorumunu binin test edin hosunuza gideni alın.

şahsen ben o paraya jetta almam. neden almam bir kere vw markasını sevmiyorum ilgimi cekmiyor. ortada hiç bir sebeb yok ama sevmiyorum

araçlarında kullandıkları konsol direksiyon vites aynı. arabanın içine bindikten sonra jettaymış golfmüş polomuş bir farkı kalmıyor. scricco diye bir spor araba yaptılar onunda konsolu aynı. ikinci olarak tsi motor bana güven vermiyor. o kadar beygiri o kücücük hacimli motorlardan cıkartıyorlar ne kadar sorunsuz ve uzun ömürlü olabilir ki.

smdi birisi alıntı yapacak o motor test ediliyor arkadasım diyecek. nasıl bir test peki bu. bizim ülkemizde oldugu gibi sürekli dur kalk yokus yukarı yokus assagımı. ve en önemlisi testi yapan pilotaj arabayı ne kadar sıkıştırıyor. fazla uzatmak istemiyorum

45-50 arası bir bütçem olsa alacagım araç lancer olurdu. sportback ve sportsedan fark etmez. arabanın bir kere motoru güven veriyor insana. gerisinin cokta önemi yok benim gözümde. ek olarak sınıfının en az yakan aracı.

honda civic te düşünülebilir.

• bi süre daha bekleme şansınız varsa sene sonuna doğru yeni golf geliyor eğer size uyarsa (hb olduğu için uymayabilir) beklemenizi tavsiye edderim.

jettada 1.4 tsı almanız daha mantıklı olur 5-6 bin tl daha eklemeye çalışın bence.
  • Eskiden daha yoğun dile getirilirdi tsı motora güvensizlik mevzusu. Motor ile ilgili ödül konularında sikletinde çok defa birinci oldu. Piyasada sorunsuz şekilde yüksek kilometreler yapan araçlar görülmeye başlanınca bu muhabbet azalmaya başladı. Millet patlıyor-çatlıyor derken araçlar yok sattı, otomoiv sektöründe çığır açtı. Şimdi tüm markalar bu yolu takip ederek aşırı beslemeli motora geçiyor. Kim ne derse desin ; 1.2 tsı motor vergi avantajı, yüksek gücü, düşük devirde yüksek torku, naif kullanılırsa yakıt ekonomisi ile şu anda rakipsizdir. Yılda 10-15 bin km için bu motor seçeneğine sahip sıfır araç tercih etmekte fayda var.
  • quote:

altına imzamı atarım.
    kesinlikle bu kalitesiz jettaya para verilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhannnn_taz

quote:

jette comfortline alabilirsiniz o paraya. 1.2 motor olur ve donanım olarak çok eksik olur sıra da bekleyebilirsiniz 0 istiyosanız.

Ya yeter Allah aşkına yeter.Chevrolet sana ne kadar para veriyor söyle Yeter abi anladık chevrolet sahibisin memnunsun. Allah kaza bela vermesin.Ama bu kadarda reklamı yapılmaz ki

abisi kızma çocuğa,
    sadece Chevrolet Cruze öğretmişler, papağan gibi her konuda onu söylüyor, başka marka model bilmiyor abisi.

• quote:

Kesinlikle...
  • 1.2Tsi Highline al keyfine bak arkadasim :)

• Eski kasa 1.6 tdi exclusive veya comfortline daha iyi olur derim.2010 veya 2011 model.

• @ Astra ve Cruze'u ciddi ciddi düşünürdüm.

• arkadaşım jetta alcaksan yeni kasa yerine eski kasayı tavsiye ederim.yeni kasanın 1,6 dizelini alma gafletinde bulundum ve 1 hafta kullanıp sattım.dış görünüşü çok iyi olmasına rağmen malzeme kalitesi eski kasaya göre çok kalitesiz.
  • Biraz daha bekleyin bence yeni Toledo iyi bir seçenek olabilir sizin için..

jetta jetta
     jetta

• Hocam ciddi ciddi Jetta düşünüyorsan , benim görüşüm Trendline almaman yönünde.Bomboş arabaya o kadar para verilmez.
    45 bin lira para vereceksin hiç bir özelliği olmayacak.Bana ters böyle şeyler.
  • 1.2 TSI higline iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: only-e30

quote:

donanım olarak çok eksik olur

demişsiniz. Nedir bu ''ÇOK'' eksik olan donanımlar ?
    cc yok, Klimatronik yok

Birde 1.2 motor olur dediğiniz kısım var.
    Vergi avantajı vs geçtim o bahsettiğiniz 1.2 motor 175 nm torku 1.750 devirde veriyor

son satırlarda yazdıklarınızı satarken de gelenlere söyleyin, bakalım yüzünüze nasıl bakacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: tempraclube

arkadaşım jetta alcaksan yeni kasa yerine eski kasayı tavsiye ederim.yeni kasanın 1,6 dizelini alma gafletinde bulundum ve 1 hafta kullanıp sattım.dış görünüşü çok iyi olmasına rağmen malzeme kalitesi eski kasaya göre çok kalitesiz.

Yok yaw demek sen 1.6 sinı aldın 1 hafta sonra sattın satma nedeninde malzeme kalitesiydi öylemi alırken görmedinmi o malzemeyi 1 hafta sonramı dandiklesti kime neyin havasını atıyorsun bakalım sen

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.