Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende sağ tıklayınca olmuyor. kilit + ünlem işareti var. ancak ubuntunun kendi sürücü programıyla halledebiliyorum. herşey için sağolun ben kaçar. iyi geceler size.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teto_sefa

eywaallah allah razı olsun ya sende olmasan :D

Jetdroid çalışırken hafıza kartını çıkarttım hala çalışıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: garcia1985

bende sağ tıklayınca olmuyor. kilit + ünlem işareti var. ancak ubuntunun kendi sürücü programıyla halledebiliyorum. herşey için sağolun ben kaçar. iyi geceler size.

O sorun kısmen bende de oldu. Fat32'ye müdahale edilmiyor. Ex3 sorunsuz...
  • hadi ya :D:D ya bunu tam olarak ne zaman bitiriler çok ağır çalışyıorlar :D
  • quote:

hadi ya :D:D ya bunu tam olarak ne zaman bitiriler çok ağır çalışyıorlar :D

Çok ağır derken hangisi? Jetdroid mi ? Launcher programları mı?
  • droidin ilerleme hızı
  • O konuda hiçbir şey söylemiyorlar.

Ama çok uğraşıyorlar. Ben buradan takip ediyorumhttp://www.jetdroid.org/forum/viewforum.php?f=28

Batarya göstergesi
    Saat
    USB
    vs. üzerinde çalıştıklarını görebiliyorsun.
  • hmm yenilikleri biizmle paylaşırsan süper olur :D
  • TEBRİKLER HEPİNİZE!!!

Her işi bitirmişsiniz arkadaşlar. bugün bakamamıştım siteye. şimdi deneyeceğim. emeği geçenlere sonsuz Teşekkürler.

iyi çalışmalar.
  • :D:D evet ya güzel oluyo :D
  • 0.2 JetQi versiyonu çıkmış.http://www.jetdroid.org/forum/viewtopic.php?f=25&t=33&sid=70321c81c2ed635325aaa5d982d58863

Yalnız bir sorun var. Şu an hangi versiyonu kullandığımı bilmiyorum. Aynı zamanda size de bu bilmediğim versiyonu yüklettim

Dosyaların boyuttu da aynı... Yine de deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke001 -- 19 Aralık 2010; 10:24:31 >
  • Her şey aynı... En azından JetQi 0.2 kullandığımızı öğrendik
  • JetQi nedir ki acep?? cehaletimi hoşgörün arkadaşlar.

yalnız onun haricinde birşeyi belirtmek isterim:

kendi google download sayfasında sunulan "JetKernel-testing-2.6.29.zImage" isimli kernel bana çok performanslı gibi geldi. acaba ben mi yanılıyorum ya da ne düşünüyorsunuz bu konuda.

yani 0.3 den eski bu anladığım kadarıyla ama telefon hem daha az ısınıyor hem de daha az kasılıyor.

ne biliyim dün wifi ye arayıp bulup girene kadar canı çıkıyodu makinanın. ama bu yukarıda verdiğim kernelde wifi çalışır mı bilemiyorum denemedim de zaten.

belki de fazla donanımı yönetmediği için eski kernel bana hızlı gelmiştir. bilemiyorum yani.
  • JetQi açma ve kapama tuşuna bastıgımızda JetDroid Mode yazısının geldiği jetdorid i boot eden program.
  • berke dostum bu launcherpro olsun adwlauncher olsun zeam olsun yani bu apk dosyalarını nereye nasıl atıyoruz temayı değiştirmek için.
    senin uploadunda arattım "system-apps" kalsörü içinde bi de "sdcard" klasörü içinde buldum kullandığın "LauncherPro-0.7.1.0.apk" dosyasını
    benim amacım goruntuyu değiştirmek. açıklayabilir misin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1985 -- 19 Aralık 2010; 13:43:38 >
  • @garcia1985
    -Evet JetQi o program yani bootloader.
    -System/app içerisine atın. Root filan uğraşmaya da gerek yok. Direk kopyalayın

@eleanor67
    "JetKernel-testing-2.6.29.zImage" dosyası eski... Wifi için yeni zImage gerekiyor. Yani çalışacağını sanmıyorum.

Dediğiniz gibi daha az işle uğraştığı için performanslı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke001 -- 19 Aralık 2010; 13:40:39 >
  • bu androişd biterse gerçekten süper olacak .. daha yarısı bile bitmemesine rağmen süper bişeye benziyor biterse nasıl olur acaba :D
  • quote:

berke dostum bu launcherpro olsun adwlauncher olsun zeam olsun yani bu apk dosyalarını nereye nasıl atıyoruz temayı değiştirmek için.
    senin uploadunda arattım "system-apps" kalsörü içinde bi de "sdcard" klasörü içinde buldum kullandığın "LauncherPro-0.7.1.0.apk" dosyasını

sdcard klasörü ile uğraşmanıza gerek yok.

system/app içindeki LauncherPro-0.7.1.0.apk dosyasını silin, yerine yenisini kopyalayın.
  • quote:

bu androişd biterse gerçekten süper olacak .. daha yarısı bile bitmemesine rağmen süper bişeye benziyor biterse nasıl olur acaba :D

Ben artık projenin daha hızlı ilerleyeceğini düşünüyorum. Çünkü;
    Android genel olarak hazırlandı. Artık yapılması gereken driverları tanıtmak.
    Bunun içinde çok uğraştıklarını görüyoruz, işte:http://www.jetdroid.org/forum/viewforum.php?f=28
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berke001

quote:

berke dostum bu launcherpro olsun adwlauncher olsun zeam olsun yani bu apk dosyalarını nereye nasıl atıyoruz temayı değiştirmek için.

sdcard klasörü ile uğraşmanıza gerek yok.

system/app içindeki LauncherPro-0.7.1.0.apk dosyasını silin, yerine yenisini kopyalayın.

berke dediğin gibi apps içindeki launcher 0.7.1 i sildim yerine 0.8.1 ı koydum ancak yine aynı temayla açıldı. halbuki indirdiğim sitede daha farklı gorunuyordu teması.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.