Şimdi Ara

JetDroid Projesi - Ana Konu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.038
Cevap
1
Favori
80.508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Berke001

Ben birleştirdim.
    Jetdroid 0.2 + Jetdroid 0.3 Pre1 + Wifi dosyaları

Sen sanırım Jetdroid 0.2 ile 0.3 Pre1 birleştirip kurdun...
    Bende ilk denememde öyle kurmuştum ve çalışmıştı. Sonra tekrar tekrar denedim ama olmadı ... Yukarıda yazdığım "wifi dosyaları"nı ekleyince çalıştı...
    İşin içinde bir gariplik var ama sonuç olarak çalışıyor. Önemli olan da bu zaten

eee nasıl wifi ile internete girdin mi ?

Alıntıları Göster
    android yazısı geliyor animasyonlu ama açılmıyor (kendim yaptım). upload unu indirip bi de onu deneyeceğim.
    bi de ben artık hafıza kartımı formatlayamıyoru bu ubuntudan.hafıza bölümlerimin yanında ünlem ve anahtar işareti çıkıyor yardım!!!

tmm başka bir yerden hallettim format işini.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1985 -- 18 Aralık 2010; 22:53:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: garcia1985

android yazısı geliyor animasyonlu ama açılmıyor (kendim yaptım). upload unu indirip bi de onu deneyeceğim.
    bi de ben artık hafıza kartımı formatlayamıyoru bu ubuntudan.hafıza bölümlerimin yanında ünlem ve anahtar işareti çıkıyor yardım!!!

Hafıza kartınızı tekrar ex3'e biçimlendirin (artık dosyaların silinmesi için)

- Benim hazırladığım versiyonu indirin
    - root (sudo nautilus)
    - Dosyaları kopyalayın
    - sudo chmod -R 777 /media/"ex3 bölümünün adı"

Bu şekilde yaparsanız çalışacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke001 -- 18 Aralık 2010; 22:52:22 >
  • quote:

tmm başka bir yerden hallettim format işini.

Alıntıları Göster
    bedede aynı sorun olmultu garcia ama bende nasıl hallettim bilmiyorum :D:D ya bide biz bu doridi yüklüyoruz da şimdi ne işimize yarıcak :D:D
  • quote:

Orijinalden alıntı: teto_sefa

bedede aynı sorun olmultu garcia ama bende nasıl hallettim bilmiyorum :D:D ya bide biz bu doridi yüklüyoruz da şimdi ne işimize yarıcak :D:D

Alıntıları Göster
    boşboş oturuyorum heyecan olsun diye yüklüyorum . berke001 senin uploadunu indiriyorum. deneyecegim.
    bi de Arkadaşlar bu ext3 şeklinde formatladıgımız alan bomboş olmasına rağmen 100 küsür MB yer kaplıyor. sizde de bu şekilde mi. bi de içine birşey atıp anında geri silsen bile dolu alan sabit kalacağı yerde artıyor :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi garcia1985 -- 18 Aralık 2010; 22:56:08 >
  • quote:

boşboş oturuyorum heyecan olsun diye yüklüyorum . berke001 senin uploadunu indiriyorum. deneyecegim.
    bi de Arkadaşlar bu ext3 şeklinde formatladıgımız alan bomboş olmasına rağmen 100 küsür MB yer kaplıyor. sizde de bu şekilde mi. bi de içine birşey atıp anında geri silsen bile dolu alan sabit kalacağı yerde artıyor :(

Alıntıları Göster
    @garcia1985
    Bende ex3'ü yeni biçimlendirdiğimde 0 mb kullanıldı demesini beklerken 35 mb kullanıldı diyor. Ama Jetdroid çalışıyor.
    "birşey atıp anında geri silsen bile dolu alan sabit kalacağı yerde artıyor" çok ilginç...
    Neden böyle olduğunu çözemedim.
    Ex3 garip bir formatmış...

@teto_sefa
    Evet bi işe yaradığı yok Şimdilik...

• quote:

@garcia1985
    Bende ex3'ü yeni biçimlendirdiğimde 0 mb kullanıldı demesini beklerken 35 mb kullanıldı diyor. Ama Jetdroid çalışıyor.
    "birşey atıp anında geri silsen bile dolu alan sabit kalacağı yerde artıyor" çok ilginç...
    Neden böyle olduğunu çözemedim.
    Ex3 garip bir formatmış...

@teto_sefa
    Evet bi işe yaradığı yok Şimdilik...

Alıntıları Göster
    bide çok şarj yor ve şarjı yanlış gösteriyor gibime geldi :D

• quote:

Şarj göstergesini düzeltmediler. Daha saat bile yok .. Ayarlıyorum, her açtığımda tekrar 2001 filan oluyor

Çok şarj yemesinin nedeni işlemcinin sürekli 800 Mhz frekansında çalışması... Bu durum aynı zamanda ısınmasına da neden oluyor.

Samsung'un işletim sisteminde dinamik mod diye bir şey var. Otomatik ayarlıyor. Örn: telefon kilitliyken 50 mhz kadar düşürüyor, oyun oynarken 700 mhz çıkartıyor vs...

Herhalde Jetdroid içinde bunu geliştirirler.

• quote:

Alıntıları Göster
    ahanda açıldı gerçekten cok uzun sürüyor. ex3 ün taa bilmemnesini. :) bi de geri hafıza kartımızı normal haline çevirebiliriz di mi dostlar.
    berke001 bu senin uploadunda ADW.Launcher_v1.1.5_standalone.apk ekli mi. çok sagol upload için.
    anaaaa 2 dk içinde ekran yatay olarak çizik çizik oldu!!!!
  • quote:

ahanda açıldı gerçekten cok uzun sürüyor. ex3 ün taa bilmemnesini. :) bi de geri hafıza kartımızı normal haline çevirebiliriz di mi dostlar.
    berke001 bu senin uploadunda ADW.Launcher_v1.1.5_standalone.apk ekli mi. çok sagol upload için.

Alıntıları Göster
    evet ya baya bi hata var neyse yapım yolunu öğrendim bugun kurup arkadaşa da gstercem yartın kaldıracam tekrardan gerek yok şimdilik :D
  • quote:

evet ya baya bi hata var neyse yapım yolunu öğrendim bugun kurup arkadaşa da gstercem yartın kaldıracam tekrardan gerek yok şimdilik :D

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu linkteki video daki sürüm farklı gibihttp://www.youtube.com/watch?v=ZViFsVPCBEM

• quote:

arkadaşlar bu linkteki video daki sürüm farklı gibihttp://www.youtube.com/watch?v=ZViFsVPCBEM

ya adam tıkır tıkır geziyor. benim makina 10. saniyede donuyor. hafıza kartından olabilir mi acaba.
  • quote:

-Hafıza kartını eski haline çevirmeyi denemedim. Zor olacağını sanmıyorum.
    -ADW Launcher yok. LauncherPro var.
    -Ekrandaki çizgi sorununu düzeltmek için ayarlar/ses ve görüntü/ekran zaman aşımı kısmını 30 dk olarak ayarlayın.

Dili Türkçe olarak da ayarlayabilirsiniz.
  • quote:

Eski sürüm... Biz şu an LauncherPro kullanıyoruz. O adam Home++ yüklemiş. Kapsamlı bir tema diyebiliriz.
    Sizde indirip kurabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke001 -- 18 Aralık 2010; 23:40:34 >
  • quote:

quote:

-Hafıza kartını eski haline çevirmeyi denemedim. Zor olacağını sanmıyorum.
    -ADW Launcher yok. LauncherPro var.
    -Ekrandaki çizgi sorununu düzeltmek için ayarlar/ses ve görüntü/ekran zaman aşımı kısmını 30 dk olarak ayarlayın.

Dili Türkçe olarak da ayarlayabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    berke peki o yazdığım videoya baksana o farklı gbi geldi bana

• quote:

Alıntıları Göster
    ama nerden indirecez :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teto_sefa -- 18 Aralık 2010; 23:43:41 >
  • quote:

ama nerden indirecez :D

Alıntıları Göster
    hangi tuş ne işe yarıyor bir yere girdim klavye açıldı bi daha kurtulamıyorum :D
  • quote:

http://plunder.com/20f5df2368
    system/app içerisinde atın... (root işlemine gerek yok)
    Jetdroid açılırken hangisini başlatayım diye soracak.
    Böyle bir sürü uygulama var. Hepsi telefonu başka bir görünüme sokuyor.

Not: Denemedim, çalışmayabilir.

@garcia1985
    Kilit tuşuna basarsanız geri gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berke001 -- 18 Aralık 2010; 23:51:25 >

• quote:

quote:

http://plunder.com/20f5df2368
    system/app içerisinde atın... (root işlemine gerek yok)
    Jetdroid açılırken hangisini başlatayım diye soracak.
    Böyle bir sürü uygulama var. Hepsi telefonu başka bir görünüme sokuyor.

Not: Denemedim, çalışmayabilir.

@garcia1985
    Kilit tuşuna basarsanız geri gelir

Alıntıları Göster
    ya bu biçimlendirme sırasın yadan kilit işarati var herşeye engel oluyor onu nasıl kaldırcaz

• quote:

ya bu biçimlendirme sırasın yadan kilit işarati var herşeye engel oluyor onu nasıl kaldırcaz

sağ tuşa basıp ayır dediğinde oluyor mu?
  • quote:

quote:

sağ tuşa basıp ayır dediğinde oluyor mu?

Alıntıları Göster
    eywaallah allah razı olsun ya sende olmasan :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.