Arkadaşlar merhaba, donanımı Creative Audigy 2 ZS Platinium ve Philips A2.610 5+1 speaker olan bir ses sistemine sahibim. Multimedya programı olarak uzun süre Creative MediaSource kullandım. Media Player'ı tercih etmiyordum ta ki WMP 11'i indirene kadar. Ardından da SRS audio Sandbox'ın full versiyonunu indirdim ancak müzik kalitesi konusunda biraz takıntılıyım o yüzden biraz araştırıp Jetaodio'yu kullanmaya karar verdim ancak kurmadan evvel size danışmak istedim. Sizce yukardaki donanım ve SRS ile birlikte Jetaudio tatmin edici bir performans verir mi?
verir vermesinede X-Fi kadar olmaz tabi... bir de sanırım CreATIve Audigy 2 ZS Platinium daha çok ses kayıt için bi kart...
Ben jetaudio plus kullanıyorum bende senin gibi ses konusunda takıntılıyım çünkü.SRS yi kullanmadığım için bişey söyleyemeyeceğim ama tek başına bana jetaudio yetiyor.Ancak iyi ses için mutlaka plus versiyonunu indir daha sonra ayarlar konusunda yardımcı olabilirim
arkadaşlar bende jetaudio7 plus var vede media center 12(jr river) iki programıda karşılaştırınca inanın media center 12 ağır basıyor şiddetle tavdiye ederim ses kalitesine inanamayacaksınız. deneyin ve görünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kesinlikle sesde bozulma yokkkkk
çok teşekkürler yalnız jetaudio plus paralı bildiğim kadarıyla, serial veya crack bulabileceğim bir yer var mı?
serial crack yasak forumda.... PM e gelince elim kaydı o yüzden
quote:
Orjinalden alıntı: Paradigm Shift
çok teşekkürler yalnız jetaudio plus paralı bildiğim kadarıyla, serial veya crack bulabileceğim bir yer var mı?
jetaudio plusta bbe ses efektlerini açınca hiç de doğal olmayan bir ses alıyorsunuz. sesi daha bir yapay hale getiriyor o yüzden media center 12 çok daha iyi
arkadaşlar ben srs soundbox'u da jet audio'yu da kullandım ikisi de gayet iyi ama ikisini birlikte kullanıyorsanız bir tanesinim ekolayzer ayarını kapatmanızı öneririm hatta jet audionunkini çünki srs'i kurduktan sonra denetim masasında ses kartı olarak kendisi gözüküyor ve hertürlü media yürütme işleminde devereye giriyor.ama tek başına tabiki srs derim gerçekten çok iyi :)
quote:
Orjinalden alıntı: yavkaysaw
arkadaşlar bende jetaudio7 plus var vede media center 12(jr river) iki programıda karşılaştırınca inanın media center 12 ağır basıyor şiddetle tavdiye ederim ses kalitesine inanamayacaksınız. deneyin ve görünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn kesinlikle sesde bozulma yokkkkk
evet birde bu mediacenter12 şimdiye kadar duyduğum en temzi ses veren player ama nedense ben kullandığımda çok kilitleniyordu ama duyduğum en iyi sesi'de o player veriyordu.heleki kulaklık'la müzik dinlerken sanal subwoofer'i açınca bayağı ii oluyordu.
evet gerçekten bazen sebesiz yere kilitleniyor ama sesin berraklığına diyecek yok
quote:
Orjinalden alıntı: cobi
quote:
Orjinalden alıntı: yavkaysaw
evet birde bu mediacenter12 şimdiye kadar duyduğum en temzi ses veren player ama nedense ben kullandığımda çok kilitleniyordu ama duyduğum en iyi sesi'de o player veriyordu.heleki kulaklık'la müzik dinlerken sanal subwoofer'i açınca bayağı ii oluyordu.
SLM ARKADAŞlar bence jet audio iyi bir program . tavsiye ederim.jet audio plusu indirmenizi tavsiye ederim. media center 12 de fena deil selamlar.
quote:
Orjinalden alıntı: aktör
SLM ARKADAŞlar bence jet audio iyi bir program . tavsiye ederim.jet audio plusu indirmenizi tavsiye ederim. media center 12 de fena deil selamlar.
arkadaşı uzaklaştırmışar ama bencede öleee
jet audio 7 yi kullan baslar daha iyi
bu aktör manyag hea şimdide yeni üyelik alıp z5500 resimelri koyuyo....:D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme