Şimdi Ara

jet modem nasıl kullanılır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.043
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

cep telefonumda bulunan avea sim kartını jet modeme takınca sim kart üstünden internete baglanıyormus. Hattım avea yeni nesil sınırsız ınternet. Bos yere adsl parası vermek ıstemıyorum. Bu avea jet modem nedır, sım kartı takarak kullanmak mümkünmü? Jet Modem almam yeterlımı? bılgı sahıbı arkadaslar aydınlatırsa memnun olurum

• Benim bildiğim kullanamıyorsun. Jetlerde kullanılan hatlar sadece data hattı olarak tanımlanıyor. Birde jetlerin imeileri tek bir hat için tanımlanıyormuş. Başka bir hatla kullanmak için müşteri hizmetlerini arayıp açtırmak gerekliymiş. Ben 1 ay önce baya araştırmıştım bu konuyu.
  • Bende aynı şekilde jet modem üzerinden yeni nesil paketleriyle avea internet kullanmayı düşünüyorum..Eğer sorunsuz şekilde oluyorsa jet mobil modem alacağım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: serdügeşt

arkadaslar merhaba

cep telefonumda bulunan avea sim kartını jet modeme takınca sim kart üstünden internete baglanıyormus. Hattım avea yeni nesil sınırsız ınternet. Bos yere adsl parası vermek ıstemıyorum. Bu avea jet modem nedır, sım kartı takarak kullanmak mümkünmü? Jet Modem almam yeterlımı? bılgı sahıbı arkadaslar aydınlatırsa memnun olurum

quote:

Orijinalden alıntı: 32huseyin32

Benim bildiğim kullanamıyorsun. Jetlerde kullanılan hatlar sadece data hattı olarak tanımlanıyor. Birde jetlerin imeileri tek bir hat için tanımlanıyormuş. Başka bir hatla kullanmak için müşteri hizmetlerini arayıp açtırmak gerekliymiş. Ben 1 ay önce baya araştırmıştım bu konuyu.

Bende bu şekilde düşünüyordum olmuyormu ikinci el başkasının Jet modemi ile?

telefon u bağlayıp girebiliyormuyuz internete bilgisayardan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mczaga -- 26 Mart 2012; 20:28:36 >

• acıklama yapan yok..data kablosuna devam..cepten baglantı yanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: fragman44

Bende aynı şekilde jet modem üzerinden yeni nesil paketleriyle avea internet kullanmayı düşünüyorum..Eğer sorunsuz şekilde oluyorsa jet mobil modem alacağım..

Yanlış araştırmışsın malesef. Şu an ikinci el jetmodem mf 191 aldım. Daha sonra kontörlü yani faturasız bir hat aldım. Bidiğin simkart yani. Normal konuşma yapılan kartlar. Daha sonra AVEA dan internet paketi satın aldım. Normal şekilde bağlanıyorum halen kullanıyorum. Bir program yardımıyle simkilidini kaldırdım. Vodafone faturalı hattımı takıp denedim sorunsuz çalıştı...

Uzun lafın kısası bu aveadakiler çok bilgili değiller. Bana da data hattı satacaklardı. ikisinin fiyatı aynı zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: semihus

quote:

Bende aynı şekilde jet modem üzerinden yeni nesil paketleriyle avea internet kullanmayı düşünüyorum..Eğer sorunsuz şekilde oluyorsa jet mobil modem alacağım..

Yanlış araştırmışsın malesef. Şu an ikinci el jetmodem mf 191 aldım. Daha sonra kontörlü yani faturasız bir hat aldım. Bidiğin simkart yani. Normal konuşma yapılan kartlar. Daha sonra AVEA dan internet paketi satın aldım. Normal şekilde bağlanıyorum halen kullanıyorum. Bir program yardımıyle simkilidini kaldırdım. Vodafone faturalı hattımı takıp denedim sorunsuz çalıştı...

Uzun lafın kısası bu aveadakiler çok bilgili değiller. Bana da data hattı satacaklardı. ikisinin fiyatı aynı zaten.

Nasıl yani dostum şimdi normal faturalı yeni nesil tarifelerin interneti 3g modemlerde kullanılmıyor mu?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semihus

quote:

Nasıl yani dostum şimdi normal faturalı yeni nesil tarifelerin interneti 3g modemlerde kullanılmıyor mu?

kullanılıyor. internet paketi olmasınada gerek yok aslında ama o zaman fatura coşar. Ben 40 TL yükledim faturasız hattıma. 4 gb paket aldım. 39 TL. Şu an kullanıyorum. ister faturalı ister faturasız olsun ister data hattı ister normal hat olsun her türlü girebiliyorsun jetmodem ile internete.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.