Şimdi Ara

jel araba kokusu kullanan varmı iyimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • araba kokularının çoğunu denedim,sprey olanı arada bir sıkmak lazım,ızgaraya konulanıda kullandım ızgaradan gelen havayı kapatıyor,aynaya takılanlar havada dikkat dağıtıyor,ev kokusu olan cam fanuz tarzında olan sıvıyıda denedim gleyt mi nedir öylebirşey
    şimdide bu çıkmış jel şeklinde bardaklığa koy tamamdır demişler fena değil deneyen varmı

jel araba kokusu kullanan varmı iyimi

• ayni kutu formunda usa mali bir urunu denemistim omru o kadar uzun olmuyor soyliyeyim. bende cok urun denedim sonunda iki yontemde karar kıldım birincisi, hosunuza giden bir parfumden bir sise doldurtun ara ara iceri sıkın. Diger yontem ise sizin bu sordugunuzun buyuk plastik kutuda olanları var ev kullanımı icin onlardan alıp ön koltugun altına atın bendeki 3 ayı gecti hala yeterli koku veriyor yogun koku istersem alıp soyle bir sallıyorum yetiyor bunların da marketlerde 3 tl ye olanından degilde 7-8 tl lik kaliteli olanından kullanmak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DOMIX -- 5 Şubat 2014; 3:10:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemek lazım nerden aldınız internet vs.

• http://www.hizlial.com/ld-lolipop-seker-lollipop-sihirli-sise-asma-koku-made-in-spain/10275728?pid=10277418
    BU ÜRÜNÜ ALDIM 15 GÜN FALAN OLDU ŞİŞEDE FAZLA BİR EKSİLME YOK AMA ARABA İÇİNDEKİ KOKUSU SÜREKLİ VAR.MADE İN İSPANYAYMIŞ..DEĞİŞİK KOKULARIDA VAR
  • hrnayn H kullanıcısına yanıt
    Bundan bende aldım güzel di fakat çabuk bitti açık parfümcilerde doldurup böyle kullanıyorum

• Bu california car scent spillproof.
    Kokusu guzeldir fakat cok kalici olmayabilir. Ayni urunun sert malzemeden yapilmis olani var kokusu daha kalicidir. Dunyanin en iyi oto kokusundan biridir.
    Benzinliklerde 15tl civari nette 11tl civarina bulabilirsiniz.

• Ben bunlardan kullanıyorum.
    ŞOK'da satılıyor. Tanesi 1 (bir) TL.
    http://www.missflora.net/missflora/_missflor/urunlerimiz.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.