Şimdi Ara

JEEP RENEGADE ANA KONU (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.721
Cevap
56
Favori
337.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • wild_victory W kullanıcısına yanıt
    ÇOK TEŞEKKÜRLER KARDEŞ

    BÜTÜN ARKADAŞLARDAN AYNI HASSASİYETİ BEKLİYORUZ

    SUPER OLDU BİNEVİ RESETLEME GİBİ BİRŞEY

    BENDE ÇOK DEĞİL ARAÇTA 20 DAKİKA MÜZİK DİNLEDİM VE ARAÇ ÇALIŞMADI SANIRIM AKÜDEN DEDİM YSBİ BİR TARAFDAN ÇOK ŞAŞIRDIM ARKADAŞI ARADIM TAKVİYE YAPTIK ÇALIŞTI JARJ OLDU LAKİN START STOP DEVREDIŞI MOTOR IŞIĞI YANDI GE KONTROL ETTİRİN İBAREDİ ÇIKTI ENDİŞELENDİM KİMSEYİ ARAMADIM BURADAN OKUDUM UYGULADIM HERŞEY NORMAL

    TEKRAR ÇOK TEŞEKKÜRLER
  • Arkadaşlar aracın kullanıcıları bilir aracımız birçok SUV modele oranla fiyat/performans anlamında başarılı bir araç olmasına rağmen bagaj hacmi sebebiyle biraz geride kalmaktadır.1 çocuk sahibi olmama rağmen (bebek arabası büyüklüğü de sebeptir.) tatiller bana bagaj yokluğu nedeni ile ızdırap olmakta.Bende kendimce şöyle bir çözüm yolu üretmeye karar verdim.Stepneyi çıkartıp yeni bir bagaj havuz yaptırarak genişleteyim diyorum.Aramızda bunu deneyen arkadaş var mı? Verim alabildi mi? Veya başka önerileri olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
  • Bu araç ile ilgili sorusu olanları cevaplayabilirim.

    2016 Ağuştostan beri Renegade kullanıyorum, bu ikinci Renegade'im takasla 2017 model aldım, 2015i verip. Şimdi 4x4 versiyonlarına merak saldım, ya 2.0 dizel trailhawk ya da 1.4 benzinli 4x4üne niyetim var. Aracım ilanda satılık. Sorunuz varsa yazabilirsiniz.
  • 2017 limited ile 2018 limited arasında ne fark var arkadaşlar ? direksiyonda ve konsolda bazı düğmeler boş, bunlar hangi özellikler acaba ?

    Mesela fotoda işaretlediğim alanlar 2017 limited;

     JEEP RENEGADE ANA KONU

    Teşekkürler.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuyra -- 12 Şubat 2019; 21:21:4 >
  • 2017 ile 2018 limited arasında bir fark yok,2019da makyajlı model geliyor,konsoldaki boş düğmeler direksiyon ve koltuk ısıtma sanırım,direksonydaki boş düğme ise adaptif cruise control.
  • TR'ye 3 silindir 1.0L motor gelecek mi? Bileniniz var mi?

    Ayrica su an kampanyali fiyati epey iddiali gibime geliyor? Yaniliyor muyum sizce?

    Ayrica orta yas gonlu genc biri olarak sizce beni tatmin eder mi araba? Tesekkurler..
  • Sizi tatmin eder, bi test sürüşü yapın anlayacaksınız.
  • MERHABA KIRMIZI BİR RENEGADE ALMAK İSTİYORUM. SATICI VEYA TANIDIĞI SATACAK OLAN VAR İSE LÜTFEN İLETİŞİME GEÇİNİZ. MODEL OLARAK EN FAZLA 2016 YA KADAR GÜCÜM YETER MANUEL OLMASI TERCİH SEBEBİDİR.
  • Herkese merhabalar a5 coupe aracım satıp almayı düşünüyordum fakat şu Fren problemi ani frenlerde arka lastiklerin havaya kalkması olayı beni düşündürüyor eşimde kullanıcam arabayı çünkü bir çözüm oldumu acaba
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rbcntechnic

    Aracım satılıktır.

    Forumdan alıcı olması durumunda indirim yapılacaktır.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pickup-jeep-sahibinden-degisensiz-2014-1.6-dizel-full-renegade-deri-koltuk-683509407/detay/
    Hocam merhabalar, kağıt üzeri değerler hariç hiç gerçek kullanıcı yorumu bulamadım şehir içi ve şehir dışı yakıt durumu nedir acaba?
  • ColorTR kullanıcısına yanıt
    4.5 - 6.5
  • 2019 modelinden almayı düşünüyorum. Kanada'da 1.5 ay kullandım bu aracı. 2017 senesinde. Tabi onun motoru 2.0 litre idi ve 4 çeker opsiyonu vardı. Kronik bir sorunu varmıdır? Limited almayı düşünüyorum.
  • Merhaba arkadaşlar, bende Jeep Renegade 1.6 multijet manuel vites alarak aranıza katılmak istiyorum ancak aklıma takılan bir konu var.2. el sitelerinde yaptığım arama sonunda genel olarak araçların 60.00 km ye bile gelmeden satıldığını görüyorum.Araçta kronik bir problem mi mevcut neden pek çok kullanıcı aracını 30.000 -60.000 km arası satmaya çalışıyor.

    Bagaj problemim yok Jeep Renegade marka araç alınır mı bilgi verirseniz sevinirim.
  • Araçta motor vites kutusu alt takım gibi büyük maliyetler cikaran hic bir kronik sorun yok.
  • Herkese merhaba 2017 model limited versiyon bir renegade sahibiyim, henüz 4bin kmde. FCW sensör sürekli geçici devre dışı diye bir hata alıyorum. Kendi kendine geçiyor sonra ancak her sürüşte yapmaya başladı. Servise götürdüm, bilgisayara bağladılar herhangi bir hata mesajı çıkmadığı için değişim yapamıyorlar garantiden. Başına gelenler nasıl çözdüler sorunu?
  • Herkese Merhabalar;

    2104 model dizel renegade kullanıcısıyım.

    Geçen gün farlardan birinin yanmadığını farkettim. Değiştirmek için araştırma yaptığımda en uygun fiyat tanesi 800 lira olarak karşıma çıktı.

    Bu şekilde bir sorunu olan oldu mu?

    Daha uygun bir şekilde far ampulü değiştiren oldu mu?

    Yardımcı olan olursa sevinirim.

    Şimdiden teşekkür ederim
  • Erdal_FB E kullanıcısına yanıt
    Ampül modeli D5S mi? yardımcı olabilirim uygun fiyata
  • 2019 renegade için fiyat teklifi alan veya satın alan var mı acaba?
  • 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.