< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
Kullanıcı Yorumları
Jeep Cherokee 2.0 TD Limited hakkında kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar aracın sürüş keyfi, yakıt ekonomisi ve off-road performansından memnun kalmaktadır. Ancak bazı kullanıcılar, küçük iç mekan ve bazı Kronik sorunlardan şikayet etmektedir.
Anahtar Kelimeler
Avantajlar
Dezavantajlar
Sonuç olarak, Jeep Cherokee 2.0 TD, güç, verimlilik ve arazi yetenekleri arayanlar için sağlam bir seçenektir. Ancak küçük iç mekanı ve bazı Kronik sorunları göz önünde bulundurmakta fayda vardır. Satın almadan önce iyice araştırmanızı yapmanız ve kullanıcı yorumlarını incelemeniz önerilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Aynı şanzımana sahip 500x kullanıyoruz, 4x4 1.4 170hp.. 2.0 170'lik motor 500x'in de çok az da olsa bazı modellerinde kullanıldı, yine 4x4. Ve hepsi de aynı şanzımana sahip yanılmıyorsam: ZF 9hp48. Şanzıman yönünden ne gibi bir şikayet veya problem var? 45 bin km'de aldığımız araç şu anda 120bine yaklaşıyor, 110 bin km civarında ZF Türkiye'de şanzıman yağı değişimi yaptırdım, gayet güzel çalışıyor. Şanzıman klasik otomatik olduğu için, kullanımdan falan yana bir sıkıntı olmadığı sürece zaten bunları bozmak zor. Çift kavrama gibi zaten değiller. Bu yüzden "problem" kısmına pek kulak asmayın derim. Ha ama şanzımana da baktırma imkanı varsa baktırın elbet, sonradan iş çıkarmasın. Tek olayı, dizelde belki daha uyumlu olabilir, 500x'te benzinli 170hp'lik motorla çok uyumlu değil gibi. Örneğin Honda'larda yazılımı çok daha iyi ayarlamışlar, daha uyumlu çalışıyordu. 130km/h'den sonra 9'a atar genelde, DSG'ler gibi hemen vites büyüte büyüte gitmez. Motoru da zaten arkadaş yazmış, Fiat grubunun kendini ispat etmiş motorlarından, ancak mazot kalitesi, bilmemne filtre tıkanıklığı cart curt gibi işler olabiliyor dizellerde. Onlara dikkat edin. Ben de gaza gelip baktım, beğeniyorum bunları da, fiyat işi bozuyor ancak... Bu fiyatlara bu arada geçende bir arkadaşım bir önceki kasa XC60 bulmuştu kazasız boyasız falan, daha tercih edilebilir olabilir sanki ama bilemedim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1420E4729 -- 22 Temmuz 2022; 11:41:43 > |
|
|