Bildirim
Jean Jacques Rousseau
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Geçen bir arkadaşımla tartıştım ben İsviçreli olduğunu iddia ettim arkadaşım Fransız olduğunu iddia etti lakin tartışmamızı neticelendiremedik.Siz fikir sahibiyseniz cevaplar mısınız? -
Allah başka dert vermesin. Ağırmış imtihan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 14 Ekim 2014; 2:32:30 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BÖCCÜK ♂
Geçen bir arkadaşımla tartıştım ben İsviçreli olduğunu iddia ettim arkadaşım Fransız olduğunu iddia etti lakin tartışmamızı neticelendiremedik.Siz fikir sahibiyseniz cevaplar mısınız?
Ben de Fransiz diye hatirliyorum ama emin degilim.
Edit: Sen kazandin Cenevreliymis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Ekim 2014; 2:41:41 >
< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı > -
quote:
Geçen bir arkadaşımla tartıştım ben İsviçreli olduğunu iddia ettim arkadaşım Fransız olduğunu iddia etti lakin tartışmamızı neticelendiremedik.Siz fikir sahibiyseniz cevaplar mısınız?
İsviçre'de doğmuştur ancak babası ile araları açılınca Fransa'ya gitmiştir ve orada ölmüştür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-10BD681A5 -- 14 Ekim 2014; 2:44:45 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
İkimizde kazandık aslında ikimizde bilmiyoruz çünkü sadece fikir yürüttük @Furkan Emekli açıklama yapmış bende doğumuna itafen İsviçreli diye düşündüm.Arkadaşım soyadından yola çıktı.Fransızların sık kullandığı bir yapıya sahipmiş dil bilimiyle ilgili kendisi çokta üsteleyemedim bende haliyle.
İkinize de teşekkür ederim öğrenmiş olduk.
-
Konu Felsefe'ye yakınken sorayım, Soren Kierkegaard okumaya başladım ama çok ağır gibi geldi. Var mı bu filozofu daha önce okuyan? -
çocuklarına bakmamış mı bakamamış mı ona ne diyorsunuz? -
jean jacques gosso olcak o kendisi gençlerbirliğinin eski monaco lu ortasaha oyuncusudur -
quote:
Orijinalden alıntı: Darkness
Konu Felsefe'ye yakınken sorayım, Soren Kierkegaard okumaya başladım ama çok ağır gibi geldi. Var mı bu filozofu daha önce okuyan?
Søren Kierkegaard biraz melankolik yazıyor. Umutsuz bir insan. Kitabını okumak ve anlamak istiyorsan önce biraz araştırma yap. O kadar ağır olduğunu sanmıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Angelica
quote:
İkimizde kazandık aslında ikimizde bilmiyoruz çünkü sadece fikir yürüttük @Furkan Emekli açıklama yapmış bende doğumuna itafen İsviçreli diye düşündüm.Arkadaşım soyadından yola çıktı.Fransızların sık kullandığı bir yapıya sahipmiş dil bilimiyle ilgili kendisi çokta üsteleyemedim bende haliyle.
İkinize de teşekkür ederim öğrenmiş olduk.
İlginiz için ben teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
SSdeki fikir çok hoşuma gitti benzer düşüncelere ben de sahibim. daha detaylı bir yazı falan var mı acaba bununla ilgili? -
quote:
Orijinalden alıntı: Kerasuslu
SSdeki fikir çok hoşuma gitti benzer düşüncelere ben de sahibim. daha detaylı bir yazı falan var mı acaba bununla ilgili?
Bu ve buna benzer mutlaka vardır. Okulda sizin için araştırma yaparım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X