Şimdi Ara

Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
236
Cevap
2
Favori
87.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cok teşekkürler dediklerinizi aynen dediğiniz gibi yaptım ve gerçekten yeni ip alması 1,5dk falan sürüyor daha sonra rapidshare dowloadına devam ediyor program. Bu arada modemim airties rt-205 ve kullandığım jdownloader ın sürümü sizin anlattığınız sürüm değil, sürümüm 0.8.324 .Eger modem veya JD sürümündeki farklılıktan kaynaklandıgna inandığınız bir probleminiz varsa yardımcı olmaya çalışırım.

Tekrar çok teşekkürler
  • arkadaşlar forumda bu yazıyı başka bir yere de yazdım .. bu konuyu bulamamıştım yoneticiler kusura bakmasın yeni buldum...

son bir aydır modemim otomatik resetlenmiyor... daha önce her indirdiği part ın ardından ip değiştirmek için C diskinde bulunan airties modem resetleyici sayesinde reset atan sistem çalışmıyor... modemi hep elimle resetlemek zorunda kalıyorum. genelde programı ilk çalıştırdığımda iki veya üç part inerken aralarda reset atma işlemi sorunsuz olsa da dördüncü parttan sonrası otomatik reset olayını yapmıyor..

acaba modemimmi bozuldu? çünkü reset atma olayının jdownloader ile alakası yok... program reset atmadığı zaman C diskinden kendim reset exe sine çift tıkladığım zaman da çalışmıyor...

Umarım bir çözümü vardır..

Modem Airties RT 211
  • arkadaşlar bu sık resetleme olayı modemi bozarmı? son bi sene içinde 2 modemim bozulduda sık resetelemeden şüpheleniyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

arkadaşlar bu sık resetleme olayı modemi bozarmı? son bi sene içinde 2 modemim bozulduda sık resetelemeden şüpheleniyorum...

Ben de bundan şüpheleniyorum ... jdowloader kullanmaya başladığım zamanlar reset için exe dosyası kullanıyorudum ve download sırasında her part arasında modem resetleniyor ve 1 dakika içinde tekrar bağlanıyordu.. sonra resetlenmemeye başladı win xp kullanıyordum ve sonrasında daha yeni formatlanmış bir xp de denedim onda da restart olayı olmadı... modem sanki beni çok yordun diyordu :)

sonrasında jdownloader yetkilisinden yardım aldım reset exe kullanmadan programın içinde modemime uygun olan reset texlerini girdik ... en başta bir kaç part guzelce resetlenip indi .. bu teknik modemi kapat aç yapmadığı için 20 saniyeden daha az bir surede ip değiştirip bağlanıyordu... bir nevi soft reset diyebilirim..

ancak sonrasında modem bu reset işlemini de yapmamaya başladı...

yaptığım testlere gore modem resetleme modeme ciddi hasar verebileceğini düşünür gibiyim .. bence kesin senin 2 modemin de surekli resetlemeden bozulmuş..

ama tabi işin doğrusu bu konuyla ilgi teknik bir açıklama yapabilecek birisine ihtiyaç olduğunu düşünmekteyim... bilip bilmeden kesin konuşulmasını sevmiyorum

• arkadaşlar özür net bağlantımda sorun olduğu için aynı mesajı iki kere gondermişim... değiştirdim.. bakın bu olay da modemimin sapıtmasından kaynaklanıyor : )) güzel bir örnek oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trailblazer -- 3 Ekim 2009; 15:40:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trailblazer

quote:

Orijinalden alıntı: nemesis

arkadaşlar bu sık resetleme olayı modemi bozarmı? son bi sene içinde 2 modemim bozulduda sık resetelemeden şüpheleniyorum...

Ben de bundan şüpheleniyorum ... jdowloader kullanmaya başladığım zamanlar reset için exe dosyası kullanıyorudum ve download sırasında her part arasında modem resetleniyor ve 1 dakika içinde tekrar bağlanıyordu.. sonra resetlenmemeye başladı win xp kullanıyordum ve sonrasında daha yeni formatlanmış bir xp de denedim onda da restart olayı olmadı... modem sanki beni çok yordun diyordu :)

sonrasında jdownloader yetkilisinden yardım aldım reset exe kullanmadan programın içinde modemime uygun olan reset texlerini girdik ... en başta bir kaç part guzelce resetlenip indi .. bu teknik modemi kapat aç yapmadığı için 20 saniyeden daha az bir surede ip değiştirip bağlanıyordu... bir nevi soft reset diyebilirim..

ancak sonrasında modem bu reset işlemini de yapmamaya başladı...

yaptığım testlere gore modem resetleme modeme ciddi hasar verebileceğini düşünür gibiyim .. bence kesin senin 2 modemin de surekli resetlemeden bozulmuş..

ama tabi işin doğrusu bu konuyla ilgi teknik bir açıklama yapabilecek birisine ihtiyaç olduğunu düşünmekteyim... bilip bilmeden kesin konuşulmasını sevmiyorum

Allah tan son bozulam modemimin garantisi vardı servise gönderdim. Alet öyle sağlam bozulmuşki yenisini verdiler düşünün artık. Şimdi bu yeni modemede aynı işkenceyi yapmak istemiyorum. Sanırım ya premium account alcaz yada partlar arası 15 dakka beklicez artık...

• Geçmiş olsun.. umarım kimse modemini resetlemek için daha fazla uğraşmaz..
  • beyler benim modemim AİRTİES RT-103 JDownloader versiyon 0.9 0.59

modeme reset atmıyor. 15 dk bekliyor... bu sorunu nasıl halledebilirim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BL@cKLioN -- 19 Ekim 2009; 22:07:27 >
  • Güzel Paylaşım Yapalım bakalım
  • AİRTİES RT-103 modem fiyatı 60 tl

6 aylık rapid uyeligi 66 tl

6 ayda riske atılabilecek en fazla 1 modem olabilir 2 ci modem bozulursa (garantiden yırtılırsa sorun yok) ama yırtılmazsa
    oluşacak masraf ve eziyet düşünüldüğünde 6 aylık rapid cok daha ucuza geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: áshtráy

En iyisi firefox tan indirmeye devam etmek bu programıda gözüm tutmadı..Hızı 85 kbs gösteriyor ama 1.5-2 saat sonra geldiğimde ancak 130 mb indirebilmiş..Halbuki ben o kadar zamanda ne kadar dosya indirirdim..Cryptload desen hızı 0 a düşeviyor öyle kalıyor bazen tekrar çıkıyor tekrar düşüyor uyuz ettiStabil bi program bulamıycaz anlaşılan

bu hızın düşmesi olayı sunucuların o anki yoğunluğundan kaynaklanıyor. Yoğunluktan tabi ki premium kullanıcıları etkilnmiyor etki free kullanıcılara yansıtılıyor. Ayrıca bir kısıtlama söz konusu da olabilir. Jdownloader neyse crpytload da odur, 0 gözükür sonra bir anda yükselir tekrar 0 gözükür, tek fark jdownloader'ın desteklediği host site sayısı daha fazla ve işlem bitince sistemi kapatma gibi bir özelliğinin olması.

rapid veya diğer host siteleri free kullanıcılara hız sınırı veriyorsa bu programın suçu değildir.

• Beyler bu jdownloader ile indirme yapıyorum, haliyle pc gün boyunca yalnız başına kalıyor indirirken. USB adsl modem kullanıyorum, arada bağlantım gidiyor. Bağlantıdaki bu kopmalar ortalamaya vurursak 2 günde 1 oluyor, yaptığım bir ayarla bağlantı geri gelebiliyor kendi kendine ama jdownloader'a dizdiğim linkler bağlantı gelse de kendisi otomatik olarak indirmeye (devam etmeye veya -indirilen linke ait indirme yarıda kesilmişse- yeniden indirmeye) devam etmiyor. Bunun bir ayarı var mı? Şöyle jdownloader bağlantı gittikten sonra bağlantı tekrar geldiğinde indirmelere devam etse. Bu sorunun üstesinden gelmem lazım.

Kısaca bağlantı gidip geldiğinde Jdownloader indirmeye devam etsin, bunu istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Frost_Nova

Beyler bu jdownloader ile indirme yapıyorum, haliyle pc gün boyunca yalnız başına kalıyor indirirken. USB adsl modem kullanıyorum, arada bağlantım gidiyor. Bağlantıdaki bu kopmalar ortalamaya vurursak 2 günde 1 oluyor, yaptığım bir ayarla bağlantı geri gelebiliyor kendi kendine ama jdownloader'a dizdiğim linkler bağlantı gelse de kendisi otomatik olarak indirmeye (devam etmeye veya -indirilen linke ait indirme yarıda kesilmişse- yeniden indirmeye) devam etmiyor. Bunun bir ayarı var mı? Şöyle jdownloader bağlantı gittikten sonra bağlantı tekrar geldiğinde indirmelere devam etse. Bu sorunun üstesinden gelmem lazım.

Kısaca bağlantı gidip geldiğinde Jdownloader indirmeye devam etsin, bunu istiyorum.

evt bende aynı sorundan müzdaribim

• Kafam Karıştı iyice Modem Mi bozuyo bu oto. reset işi
  • Arkadaşlar her türlü jdownloader'la ilgili destek için Jdownloader'ın kendi forumlarına giriniz.http://board.jdownloader.org/
    Türkçe sayfasında Freeloader arkadaşımız size yardımcı olacaktır.http://board.jdownloader.org/forumdisplay.php?f=25
    http://jdownloader.org
    http://jdownloader.org/knowledge/index

• Ayrıca Jdownloader'ın en son sürümünühttp://www.jdownloader.org/download/index indirdikten sonra ayarlara girerek eklentiler(yada uzantılar) kısmından JDSohbet'i aktif hale getirerek destek alabilirsiniz.
    Herhangi bir irc client ile bu chat desteğine girmek için irc.freenode.net:6667 # serverında jdownloader[tr] kanalına girmeniz yeterlidir.
  • beyler bende modem resetlenmiyor 15 dk bir sanırım ip değiştiriyor ancak son bir kaç gündür partlar yarım kalıyor, sabit diske yazma yetkiniz yok diyor

modemmmi kafayı yedi yoksa rapid mi işi çaktı
  • yeni surum icin modem resetleme olayını anlatacak biri yokmu
  • ASUS WL-600g firmware v3.0.0.8 için tekrar bağlan betiği. (aynı modele sahip olan ve uğraşmak istemeyenler için)

[[[HSRC]]]
    [[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET / HTTP/1.1
    Host: %%%routerip%%%
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET / HTTP/1.1
    Authorization: Basic %%%basicauth%%%
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /state.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /popup.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /disk_functions.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /client_function.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /help.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /js/ex_overlib.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /detect.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /device-map/router.asp HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    POST /result_of_get_changed_status.asp HTTP/1.1

current_page=&sid_list=LANGUAGE%3B&action_mode=+Apply+&preferred_lang=&flag=initial
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /state.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /general.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /device-map/formcontrol.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /ajax.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /Reboot.asp HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /index.asp HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /popup.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /state.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /disk_functions.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /client_function.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /help.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /js/ex_overlib.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /detect.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /device-map/router.asp HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]

current_page=&sid_list=LANGUAGE%3B&action_mode=+Apply+&preferred_lang=&flag=initial
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /state.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /general.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /device-map/formcontrol.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]
    GET /ajax.js HTTP/1.1
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[STEP]]]
    [[[REQUEST]]]

current_page=&sid_list=LANGUAGE%3B&action_mode=+Apply+&preferred_lang=&flag=
    [[[/REQUEST]]]
    [[[/STEP]]]

[[[/HSRC]]]

kendi modeminiz için betiği oluşturmadan önce modeminizde "reset" kısmını bulmanız lazım. (reset butonu değil. modem sayfasındaki link) sonra tekrar bağlan betiği oluşturuyorsunuz. jdownloader modem için kullanıcı adı ve şifre soracak. onları girin. modem sayfası açılınca da modemi kendi sayfasından resetleyin. tekrar nete bağlandığınızda jdownloader betiği hazırlayıp kaydedecek. kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TA2LSM -- 29 Kasım 2009; 22:19:48 >

• Benzer sorunlar bende var
    Aynı ayarlarla artık modem reset atmıyor yeniden bağlan başarısız ayarlarınızı kontrol edin yazıyor.
    Ben reconnectrouter.exe kullanıyorum
    Modem sayfasından girip yazılımdan tekrar başlat ile reset atabilyorum

Siemens Speetstream 6520 kablosuz

Benim ayar işlemi hep bu ekranda kalıyor
    FF 3,5 kullanıyom
    Modem sayfsı açılıyor ve orada bekliyor
     Jdownloader İle Otomatik Reset Atarak Beklemeden Link İndirme / Resimli Anlatım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 30 Kasım 2009; 12:03:38 >
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.