Şimdi Ara

JD.com (Kargo Takip Konusu) (293. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.736
Cevap
76
Favori
268.949
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: WallacE McKarT

packpin de kaydettiğm takip numaralarına güncelleme gelmiyor. ama 17 trackten ya da postanın kendi sitesinden baktığımda görebiliyorum.

Aynı durum bende de var.Packpin 29 takip numarası 4 gündür hareketsiz duruyor.Bir hata olduğu kesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Sağlık olsun hocam

Aynen hocam dakikalar kalmış ürün ismini tam açıklamayımı okuyayım satıcıya mesaj attım aynı fiyatta başka bir şey var onu göndermeniz mümkün mü diye şansımı denedim
  • Ben de hangisinde hata olmaz denerken araba şarj aletinde işe yaradı ama 2.'ye almış oldum. Şimdi onun yerine başka bir şey isteyeeğim. tech_ubuy umarım kabul eder ve aynısını yollamaz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr.Loney kullanıcısına yanıt
    Konuya giremiyor galiba :-) birazdan uzaklaştırma alır pm den hakaret etti

• Bana da pm atmış
  • John Sheppard kullanıcısına yanıt
    Çoluk çocukla uğraşıyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: taha.srckmk

Posta kutusuna atıp gittiler mi kapıya kadar getirdiler mi ?

Takipçi kargo elden vermek zorunda

• quote:

Orijinalden alıntı: U and I

2 13/11/2015 13:50:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - China (Yurt Disi)

beyler benim kargo sorgulamada böyle yazıyor 6 gündür Türkiye ye neden gelemedi ki

Sabredin elbet gelecek

• benim 4 tane ürünüm gümrüğe girdi. birkaç güne kadar adrese teslin olmasını bekliyorum. hiç bu kadar hızlı olacağını beklemiyordum.

• Niye panik yapıyorsunuz anlamadım ben az once 10 dolar altlimitsizi kullandim.son bi tane kaldı ona bakıyorum

• eİlk ürünüm yurda giriş yaptı.

edit: şu ürünmüş gelenhttp://en.jd.com/product/Save-8-10-with-JD555-MEMTEQ-Wireless-Bluetooth-Mouse-Mice-800-1000-1200-1600DPI-for-Notebook-PC_725572.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi day_dreamer -- 19 Kasım 2015; 20:38:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes kargo derdine düşmüş az sabredin bu yoğunluğa rağmen yine hızlı geliyor 50 günde gelen kargolarım var :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jd-collection ürünlerden birini nihayet göndermiş ama track code kısmı boş. jd-collection'ın gönderdiği diğer ürünlerde de aynı şekilde tracking code yazmıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: coolman7

jd-collection ürünlerden birini nihayet göndermiş ama track code kısmı boş. jd-collection'ın gönderdiği diğer ürünlerde de aynı şekilde tracking code yazmıyor mu?

bende de ürünü kargolamış ama takip kodu yok büyük ihtimal takipsiz göndermiş veya sonradan takip kodunu da girebilir belki.
  • Toma Hawk kullanıcısına yanıt
    Ürünü kargoladığı nerede yazıyor. Ürünü kargolayınca track this shipment yazıyor mu?
  • Jd nedir arkadaslar ve bu kuponlar nerden cikiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Ürünü kargoladığı nerede yazıyor. Ürünü kargolayınca track this shipment yazıyor mu?

Evet yazıyor ama Tracking ID kısmı boş.

• evet Track This Shipment ve confirm yazısı çıkıyor kargoladığı zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: PulsefireSoraka

Jd nedir arkadaslar ve bu kuponlar nerden cikiyor

Kısaca şöyle anlatayım; asrın sıcak fırsatıydı. Toplam değeri 500$ a kadar ürün alan arkadaşlar oldu(mesela ben). Ve tüm bunlar için cepten en fazla 30 lira çıktı. Ama malesef kupon olayı bitti

• 1 gunde 1den fazla kod kullanilamiyor mu acaba?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 291292293294295
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.