C

Çavuş
02 Haziran 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 41 (Bu ay: 0)
Gönderileri

--silindi

Merhaba,

Vodafone fiber internete başvurdum ama adamların söylediği iki cümleden üçü yalan. Superonline klullanıyordum taahhütü bitmişti, onun sinyali kesmeden bağlayamayız önce onu iptal ettirin dediler ardından biz hemen gelir hızlıca bağlarız internetsiz kalmazsınız dediler. Üstelik dediler ki cam kablodan (fiber) evinize kadar internet gelecek diye. Ben de sandım superonline üzerinden getirecekler o yüzden sinyalin kesilmesi gerekiyor önce, 2. gün türksat ekipleri geldi ve koaksiyel kablo ile türksat altyapısından bağladı modemi ve gitti, ama dünden beri internet hala gelmedi kimi arasam oyalayıp duruyorlar. Üstelik verdikleri modemi internetten araştırdım ve rezalet bir şey olduğunu öğrendim, zaten admin paneli bile 20 yıl öncesinden kalma.

Velhasıl, dün müşteri hizmetlerine sorduğumda 14 gün içinde cayma hakkım dahilinde iptal edersen sadece 120TL kurulum ücreti yansıtacaklarını söyledi, ama sitelerinde kurulum bedeli 200küsür olarak görünüyor, buradan da bir pislik yapabilirler vodafone'a güvenmiyorum.

Peki yasal olarak benden bu kurulum ücretini talep edebilirler mi? 14 gün içinde iptal etsem ve Tüketici hakem heyetine başvursam benden istedikleri(alacakları) kurulum ücretini geri alabilir miyim? Bu konuda tecrübesi olan var mı

Edit:

Bu sabah internet aktif oldu ve tam da tahmin ettigim gibi rezalet. Müşteri hizmetlerini arayıp görüştüm, 300-400 TL civarı bir ücret çıakr yaklaşık dedi. Herkes farklı bir şey söylüyor. Sözleşmede şöyle bir madde var:

Vodafone Net, Abone’nin bu Taahhütname’nin kurulduğu veya malın teslim alındığı tarihten itibaren 7 (yedi) gün içerisinde herhangi bir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin cayma hakkı bulunduğunu, cayma süresi içinde Abone’nin Taahhütname konusu ürün veya hizmet karşılığında herhangi bir isim altında ödeme yapmasını veya borç altına sokan herhangi bir belge vermesini istemeyeceğini ve cayma bildiriminin tarafına ulaştığı tarihten itibaren en geç 7 (yedi) gün içerisinde ürünü geri almayı taahhüt eder

Bu maddeye dayandırarak aboneliği iptal ettirsem tketici mahkeme heyeti beni haklı bulur mu?

google 1 ip için 1 tane hesaba izin verdiği için yeni hesap arayışındayım. Eski ve daha önce harcama yapmıs legal(fake değil)hesabınız varsa benim reklamımı çıkmanız durumunda reklam fiyatına ek +20% komisyon ödeyeceğim, sadece benim reklamımı aktif tutacaksınız ben de size günlük ödeme yapacağım. herhangi riskli bir durum yok sadece benim adıma benim sitemin reklamını vereceksiniz.

örneğin günlük 100₺ harcama yaparsak size 120₺ ödeyeceğim, örnek olarak verdim günlük bütçemiz daha fazla olacak

ilgilenenler PM
Kyk yurdu için zamanında başvuru yapmamıştım fakat şuan yurda ihtiyacım var ve özel yurtlar çok pahalı. Kyk için başvurup sıraya girme şansım falan yok mu bilen var mı? Veya önceden misafir öğrenci uygulaması gibi bir şey varmış o hala devam ediyor mu?
Fem yayınlarınn mat. denge denemesinden aldım fakat sorular gerçekten çok mu zor yoksa bana mı çok zor geldi, normalde 40 üstü yapardım denemelerde ama bunda 30 civarı yapıyorum. Kapsül ile dengenin farkı ne oluyor kapsül daha mı kolay?
Herkese merhaba,

Bildiğiniz gibi JD.com ana konusunu ilk açan kişi benim ve büyük ihtimalle ilk siparişi ben verdim

Siparişimden tam 10 gün sonra (9 kasım) BJone Limited satıcısından aldığım 16gb lık Micro Sd kartım geldi. Buyrun birkaç da fotoğraf atayım:

Umarım en kısa zamanda hepinizin ürünleri elinize ulaşır
quote:

Yönetici notu: Sadece bu konuya özel olarak referans kodlarınızı açıktan mesaj ile paylaşabilirsiniz.Bu konu haricinde referans kodu veya linki yasak olmaya devam edecektir.Spam yapan üyelikler aynı kodu paylaşan fake üyelikler takip edilerek gereğinde uzaklaştırma verilebilecektir.

Spam yapan üyelikleri ve mesajları bize şikayet ederek bizlere yardımcı olabilirsiniz.

Çok sıcak fırsat, üstelik fırsatların kralı diyebiliriz bence.

Beyler lütfen biraz yavaş olalım siteye giremiyoruz ya :/

#################################################################

Bulduğumuz işe yarar ürünleri bu konu altından paylaşalım bu sayede herkes fikir edinmiş olur, malum tüm ürünlerde Türkiye'ye katgo seçeneği yok.http://forum.donanimhaber.com/m_111709759/f_//tm.htm#111709759

Bu konu altından da verdiğiniz siparişleri ve dükkanları paylaşabilirsiniz:http://mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=111734099&p=1#

##################################################################

en.jd.com Alışveriş sitesine yeni üye üye olanlara 5$ , birisinin davet koduyla üye olanlara ise 10$ indirim kuponu veriyor. Bu indirim kodunu 10$ üstü alışverişlerde kullanabilirsiniz, yani 10$ lık bir ürünü bedavaya alabilirsiniz.

. Aliexpress i bilenler burda hiç yabancılık çekmeyecekler sistem aynı zaten, Kargonun gelmesi 15-30 günü bulabiliyor. Site yabancı bu arada.

Bugün üye oldum ve kuponumu aldım, test ettim her şey yolunda hiç bir sıkıntı aldatmaca vs. Yok, alt limit 10$, ürünlerin çoğunda Türkiyeye ücretsiz kargo var.
Siteyi biraz karıştırırsanız tanesi 5 cent ten birsürü ürün var şuan kampanyada güzel şeyler bulabilirsiniz.

Hepsi bu kadar değil: Sizin davet kodunuzla üye olan kişi başına hem siz hemde üye olan kişi 10$ kupon tekrar kazanabiliyorsunuz ( En fazla 50 kupona kadar) Aynı gün içerisinde maximum 5 tane kupon kullanabilirsiniz, bu davet et kupon kazan olayı ayın 13'üne kadar geçerli, kazandığınız kuponları ise ayın 20'sine kadar kullanabilirsiniz.

Üye oluken "Invite Code" kısmına. davet kodu(yorumlarda bolca mevcut) ekleyip kaydolun. Ardındanhttp://acen.jd.com/en/user/mycoupon.html buradan kuponunuzu görebilirsiniz.
( Yorumlarda 20$ lık diye biri atmış bir kod, 2. Sayfayı okursanız işe yaramadığını görebilirsiniz, Tüm kodlar 10$ değerinde)

Davet kodunu siteye kayıt olurken Invite Code alanına yazıyorsunuz, sonra hesabınızdan görebilirsiniz.

Her türlü sorunuza yanıt vermeye çalışacağım.

. Ek Olarak: Site ödeme yöntemi olarak Paypal kullanıyor yani alışverişlerinizde bir aksilik olursa paranızı geri alabiliyorsunuz o yönden aklınızda soru işareti kalmasın.

HAZIR BU KADAR KİŞİYİ BİR ARADA BULMUŞKEN BARİ BANADA BİRAZ DUA EDİN MÜMİN KARDEŞLERİM
o
Birkaç gün öncesinde skype üzerinden birisine 50₺ değerinde Bitcoin* sattım, bir webmater forumunda saygın üyelerden birinin profili.ni gönderdi, ben de saf gibi inandım önce ben gönderdim, sözde sonradan parayı gönderecekti fakat ortalıktan kayboldu, forumdan ismini verdiği kişiyle görüştüm o değil, telefon numarası vermişti aradım alakası bile yok. Sonuç olarak 50₺ kaybettim, ve çok fena şekilde kaç gündür sinirliyim. Suç duyurusu tam olarak nedir ? Nasıl suç duyurusunda bulunabilirim ? Suç duyurusu için avukat mahkeme vs. Gerekli mi ? Gibi sorularım var.

İşin en sıkıntılı kısmı ise adamın hiçbir bilgisini bilmiyorum, hesap adresi vs. Sadece skype ismi belli ordan ip üzerinden gidilebilir mi bilemiyorum. Acil tavsiyelerinizi bekliyorum.

*Bitcoin= Dijital para birimi ( ₺,€,$ gibi)
Kulaklık alacağım fakat bu ikisi arasında biraz karasız kaldım, benim için müzik ve oyun performansı çok önemli ama öncelik müzik. yani müzik kalitelisini çok iyi vermeli anlayanlar yardımcı olursa sevinirim. Sizce hangisini alayım ?

1. Kulaklık

2. Kulaklık

ikincisi biraz daha pahalı fakat sanki daha sağlam gibi, ısıya suya karşı dayanıklı
Lütfen videoyu izleyelim izlettirelim. İzlettirelim ki herkes bilincine varsın ve Hostinger dan elini eteğini çeksin, zarar görmesin. Ben maddi zarara uğradım, 7.000 küsür konulu forumumun dosyalarını rehin aldılar. Çevrenizde kullanan varsa bana yönlendirim her türlü desteği vermeye hazırım. Sahtekar dolandırıcılar.

https://www.youtube.com/watch?v=R9sLWoK52xQ

videoyu izlemek istemeyenler için aynısının yazılı hali.

Hakkında
Forum İmzası:
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen hafta
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 149
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 67.212 (Bu ay: 137)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 39 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.