Şimdi Ara

JD.com (Kargo Takip Konusu) (291. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10.736
Cevap
76
Favori
268.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler giriş yapamıyorum. 4 tane son güne bıraktım kuponları kullanamıyorum. Sizde de öyle mi?
  • Son kuponla powerbank mi alsam varmi öneri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article)

Bu nedir böyle
  • jd-collection 2 ürünü daha kargolamadı. bu takipsiz ürünlerde sıkıntı kulaklık alanlar vs posta kutusunu sığmaz
  • Birden fazla ürün almaya çalışıyorsun sanırım. Sepetinde değişilik yap. Bazı ürünler alınamıyor nedense. Olmadı başka tek bir ürün almak zorunda kalabilsin. Saat 6 son diye tahmin ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: GasiOr

Siyah çizgi çekmişsin ama hepsi okunuyor yine :)

Monitörün azizliğine uğradım azizim

• Kupon veriyorlar mi hala ?

• quote:

Orijinalden alıntı: remindthem

Hahah patladı kuponları

pmden kupon dılenen sen şımdı burdan haha patladı kuponları yazman :D Bu arada patlamadı sen sakin ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvnrt34

Hangi program bu hocam?

Bu siteden toplu takip yapabiliyorsunuz ama galiba malaysia post gözükmüyor.

https://packpin.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: kilecerme

quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Bende de takip problemi var yardımcı olabilecek var mı?

JD.com (Kargo Takip Konusu)

3 tane ürün kargoya verilmiş gözüküyor gerisinde no info yazıyor. Bunun dışında sonu MY olanları 17track ile da baktım ama orda da bir bilgi çıkmadı.

JD.com (Kargo Takip Konusu)

Bu hangi site hocam? Sanırım üyelik açıp birden fazla takip listesi tanımlayıp hepsini aynı anda takip edebiliyoruz?

Bu siteden toplu takip yapabiliyorsunuz ama galiba malaysia post gözükmüyor.

https://packpin.com/

• jd collection sonunda Tenda Router ı kargoya verdi ama kargo no gözükmüyor.
    ama nut tracker ,hoparlör ve tablet standını hala yollamadı
  • aliexpresten 14 jd.com dan 11 sparişim var.. Hatta aliexpreste bazılarını indirimlerden önce spariş etmiştim. hiç birinin takibini yapamıyorum şu anda. Yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shakircan -- 19 Kasım 2015; 16:36:45 >
  • "Selam durun!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: nihattr

Kuponu olan varsa saat 6'ya kadar bitirsin. Yoksa silinebilir. Son gün.

niye 6 hocam
  • Arkadaşlar hayrına bir kupon verecek yok mu? Süresi dolmadan bir sipariş de ben vereyim.
  • http://en.jd.com/product/Save-8-10-with-JD555-MEMTEQ-Wireless-Mini-Bluetooth-3-0-6D-1600DPI-Optical-Gaming-Mouse-Mice-for-Laptop-PC_725567.html

Bu mouse şuan geldi. 10 kasımda siparişi geçmişim. 9 günde geldi.

--KARGO ELİME ULAŞTI--

edit:

Ben yurtta kalıyorum. Daha önce de 30 a yakın ürün aldım. Yurttan alanlar da çok var. Ptt gelir, yurtta müdüre teslim ederler. Biz de gelince alırız. Bazen ptt den arayan olur, adresi bulamadık, başka yere yönlendirelim mi tarzında, bir şekilde tekrar yurdu bulurlar. koyarlar.
    O değil de 1 ayı geçti aliexpressten hdd case almıştım, onu beklerken bunun gelmesi çok şaşırttı. Genel de de 30-35-50 gün içersinde gelirdi kargolar. Bu beni ciddi şaşırttı .d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekhuma -- 19 Kasım 2015; 17:27:11 >

• 2 13/11/2015 13:50:00 Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden) The item was forwarded to the destination country (Otb) - - China (Yurt Disi)

beyler benim kargo sorgulamada böyle yazıyor 6 gündür Türkiye ye neden gelemedi ki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Vazelin

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hahah patladı kuponları

pmden kupon dılenen sen şımdı burdan haha patladı kuponları yazman :D Bu arada patlamadı sen sakin ol

Annenle karıştırma dilenciyi, düzgün konuş yoksa gerekli cevabı alırsın hadi kışt

İlk sataşan sensin unutma sonra ah vah etme de ben uyarayım

senınle burda laf dalaşına girmem benim zararıma. 0 km hesap açıp burda bıze HAVHAV PATLADI KUPONLARI dıyosun ve burdan ANNEME LAF ATIYOSUN. kardeş kusura bakmada klavye delıkanlısı maksımum 16 yaşındasın. ılk sataşan da sensın unutma.

Yahu bu nick ile alıntı yapıp yazan İlk benmiyim ??

Kafan iyimi?

Bir anda beni alıntı yapıp sallıyorsun, laf atıyorsun ilk kim başlatmış oluyor?

Hem ilk laf atıcan alıntı yapıp YAZICAN hemde cevap almayacağınımı sanıyorsun, he seni uyarıyorum diyorum hakaret yazma halen havhav ve lise öğrencisi gibi hem itham hem sallama yapıyorsun.

Bak bu son uyarım sana eğer hakaret yada sallama KAPISINI açarsan , kimse senin açtığın oranda girmez, kapı daha da açılır ,

bloklusun bırader yazma. çok korktum senden onun ıcın blokladım. mazallah parçamızı bulamazlar sonra felan.

Senin biraderin felan değilim .

Kafanmı güzel ?

Bir anda beni alıntılayıp Yazan Sensin, şahsıma sallayan da sensin.

Sen sataşmadıktan sonra dünyada kimse sana yazmaz zaten için rahat olsun.

saat ıkıde kupon ısteyen alamayınca saat dörtte patlayan kuponlara sevınmen.

evet başlatan benım anneye sallayan da benım.

• yedikeresekiz Y kullanıcısına yanıt
    Çin saati 6 saat önümüzde gözüküyor. O yüzden.

• Beyler banka kartiyla odeme yapamiyorum yapabilen varmi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 289290291292293
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.