Şimdi Ara

JD.com (Kargo Takip Konusu) (289. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.736
Cevap
76
Favori
268.938
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben de aldım ama daha göndermedi msj attım 8 gün geçti ne zaman yollayacan diye. 8-12 gün içinde stoklara girecek o zaman gönderebilirim beklemek istemiyosan söyle iptal edelim yazmış. Ben de tmm beklerim dedim el mahkum zaten 5 cent verdik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syttnc -- 19 Kasım 2015; 12:19:57 >
  • Benim 2 gönderi "Torba kapandı" durumunda. Sanırım eli kulağında bugün yarın gelir değil mi
  • İlk verilen kargoda torba kapandı yazıyor ne demek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Toma Hawk kullanıcısına yanıt
    Benimki 2 gün önce kargoya verildi

• quote:

Orijinalden alıntı: dr20mouse

Bende de takip problemi var yardımcı olabilecek var mı?

JD.com (Kargo Takip Konusu)

3 tane ürün kargoya verilmiş gözüküyor gerisinde no info yazıyor. Bunun dışında sonu MY olanları 17track ile da baktım ama orda da bir bilgi çıkmadı.

JD.com (Kargo Takip Konusu)

Bu hangi site hocam? Sanırım üyelik açıp birden fazla takip listesi tanımlayıp hepsini aynı anda takip edebiliyoruz?

• teslim girişiminde bulunuldu veya teslim edilemedi

ptt kargo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GasiOr kullanıcısına yanıt
    Transparan olmuş :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

tech_ubuy satıcıdan 5 centlik power almıştım halen kargoya vermemiş bu üründen alan varmıydı ?

http://en.jd.com/product/Save-8-10-with-JD555-10000mAh-Portable-Touch-Screen-External-Battery-Charger-Power-Bank-USB-Cable-For-Xiaomi-Redmi-MEIZU-Lenovo-DOOGEE-Phones_789384.html

Bende iki üç tane aldım göndermedi mesaj attım. Test ediyoruz gönderecem dedi ne testiyse bitmek bilmedi

benimkini kargoya vermiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: y2101

teslim girişiminde bulunuldu veya teslim edilemedi

ptt kargo

Dağıtıcıya verilmiş gün içinde teslim ederler

• arkadaşlar d-collection satıcısından ürünü kargoya verilen var mı?
  • bendeki siparişlerde, jd-collection dan hiç bir ürün kargoya verilmemiş.
    Sizde durum nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: casperprogram

bendeki siparişlerde, jd-collection dan hiç bir ürün kargoya verilmemiş.
    Sizde durum nedir?

bende de hiçbirini kargoya vermemiş.şikayetvara yazsak sonuç alır mıyız acaba
  • jd-collection benimkinide kargoya vermedi mesajlarada cevap vermiyor.

Sadece bu kaldı aldığım fil oyuncak 1-2 güne teslim olacak bu hala kargoya verecek

myled satıcısıda dün kargoladı
  • bi hesapta unuttuğum bi kupon kalmıştı alttaki saati aldım. tavsiye ederim içindeki göstergelerde çalışıyor

http://en.jd.com/product/MEGIR-2300-Male-Japan-Quartz-Watch-Date-Display-Leather-Band-30M-Water-Resistance_858474.html
  • JD-collection sonunda bi tane ürünü kargoya vermiş ama takip kodu yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

İlk verilen kargoda torba kapandı yazıyor ne demek?

PTT destek hattını arayıp sordum. Giriş yapıldıktan sonra, eğer gümrük süreci olmayacaksa, teslimat için kargonun teslim edilecek il ve ilçenin ilgili PTT şubesine gönderiliyormuş.

PTT Başakşehir PIM, yurtdışından gelen ürünlerin giriş ve kabul yeriymiş, teslimat yapmıyorlarmış.

Torba kapandı olayı da sanırım gümrük sürecinin işleyip işlemeyeceğini belirlemek için torba açılıyor. (telefon, özel dürbün, silah vb. ürünler için) Bizim aldığımızda ürünlerde böyle birşey söz konusu olmadığı için torba kapanmış ve artık teslimat için bulunduğumuz il ve ilçenin PTT şubesine gönderilmeye hazır.

Sizin oraya geldikten sonra eğer gümrük süreci işlemezse ortalama/tahmini ne kadar sürer diye sordum İstanbul için. 2 ila 3 günü bulur dedi telefondaki beyfendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi John Sheppard -- 19 Kasım 2015; 13:29:47 >

• Basteryus kullanıcısına yanıt
    Büyük ihtimalle yarın takip kodunu girer. Kulaklık aldım 09 kasımda, 16 kasımda kargoya verildiği gözüktü, ertesi günde takip kodu girildi. Ama bu hızla ne zaman gelir Allah bilir artık.
  • beyler bişey sipariş edebilen varmı şuan ? hata veriyor
  • beyler bişey sipariş edebilen varmı şuan ? hata veriyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

JD-collection sonunda bi tane ürünü kargoya vermiş ama takip kodu yok

Bende de aynı durum var.Kargo şirketi girilmiş kargo numarası yok

• 
Sayfa: önceki 287288289290291
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.