Şimdi Ara

Jbsiz İPhone ye Yapılabilinecek Şeyler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
1
Favori
601
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

crackli uygulamalarda yüklüyorum çinliler sağolsun

arkdaşlar telefonuma bu halde iken yapabileceğim başka şeyler var mı acaba ?

iyi forumlar

• Bilgisayardaji İtunesden zil sesi yükleyebilirsin. Ama dikkat et uygulama eşzamanlamayı kapat yoksa yüklediğin çançinçon uygulamalar çalışmaz. Başkada en fazla duvar kağıdı değiştirirsin o kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

suanda operatör logosunu yaptım

iyi forumlar

6.1 de operator logosu oluyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Bilgisayardaji İtunesden zil sesi yükleyebilirsin. Ama dikkat et uygulama eşzamanlamayı kapat yoksa yüklediğin çançinçon uygulamalar çalışmaz. Başkada en fazla duvar kağıdı değiştirirsin o kadar

en ezik durum bu yüzden sonra niye jb yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

quote:

Orijinalden alıntı: omerfarukgltkn

suanda operatör logosunu yaptım

iyi forumlar

6.1 de operator logosu oluyormu

http://forum.donanimhaber.com/m_70960282/tm.htm buyur kardeşim bu benim konum soracağın birşey vara alıntı yap yoksa fazla kontrol edemiyorum :D

• ayfoneye diye mi okuyosunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzhantezel92

ayfoneye diye mi okuyosunuz?

Ben de konuyla ilgili hiçbir şey bilmeyip,insanların yazım hatalarını yüzlerine vurup ezmeye çalışan,tek bildikleri insanları küçümsemek olan arkadaşlar nerede diyordum.

Hoşgeldin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Yalnız cümleye büyük harfle başlanır. Birde "okuyosunuz" değil "okuyorsunuz" olacak. Kişi önce bir kendine bakmalı!

• bu operator logosunu bende yapmak ıstıyorum ama cıhaza zarar vermekten korkuyorum,...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

bu operator logosunu bende yapmak ıstıyorum ama cıhaza zarar vermekten korkuyorum,...

cihaza zarar verseyi benim cihaz patlardı simdye kadar ben su ana kadar 500 kere değiştirdim sabah değiştiremeyen bir arkadaşa teamwiever sayesinde bağlanıp onuda hallettim :D
  • Normal versiyona Sbsettings olsun jb yapmam zaten

• Ben Jailbreak'e hep kötü bir göz ile bakardım ancak telefonun özgürlüğüne kavuşturmak için Jailbreak olayına zamanında benim gibi düşünen kişilerin mutlaka bir kereliğine de olsa denemelerini çok isterim.

Bunun dışında normal kullananlar için de Jailbreak yapmadan PP25 programını indirip Jailbreak'siz uygulamaları crackli bir şekilde indirebilirler.

Mesela iPhone'un kendi uygulamasında "Gazete Bayisi" diye bir şey var ve oraya dergileri, haberleri vs. indirip okuyabiliyorsunuz ama oraya hileli bir şekilde uygulama da atabildiğinizi biliyor muydunuz? Ben Hürriyet ve Sabah uygulamasını içine atamıyordum sonradan atılabilirliğini öğrendiğimde çok sevinmiştim. Böyle böyle hileli normal telefona yapılacak çok güzel şeyler var, yakında bununla ilgili video çekip tanıtmayı düşünüyorum.

Bu arada telefonuna bütün bedava uygulamalardan haberdar olmak istiyorsan "Appsfire" uygulamasını indirip bedava veya indirime giren bir sürü uygulamayı sana sunup onları da detaylı şekilde incelemene olanak sağlıyor.

Pixlr Express+ uygulaması var, Photoshop gibi bir sürü şey yapabiliyorsunuz. Ben zamanında Pixlr'nin pro'sunu satın almıştım ama Express+ olanı bedavaya düşmüş kaçırmayın derim.

Bende bildiğim kadarını şimdilik ortaya döküyorum. Yakında zaten genelden bir video çekmeyi planlıyorum bakalım.

• quote:

quote:

Yalnız cümleye büyük harfle başlanır. Birde "okuyosunuz" değil "okuyorsunuz" olacak. Kişi önce bir kendine bakmalı!

• Jb siz iphone ye sadece Jb yapilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sungur 13

bu operator logosunu bende yapmak ıstıyorum ama cıhaza zarar vermekten korkuyorum,...

Boyle seyler cihaza zarar vermez. Bir iPhone'un brick olma riski sıfır..

• quote:

quote:

"Yalnız" kelimesinden sonra virgül koymalısınız. Aksi halde cümle iki farklı şekilde anlaşılabilir. Ayrıca "Birde" kelimesi bitişik değil ayrık yazılır. Ukalalık olarak algılamayın lütfen. Herkes hata yapabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilonur

quote:

quote:

"Yalnız" kelimesinden sonra virgül koymalısınız. Aksi halde cümle iki farklı şekilde anlaşılabilir. Ayrıca "Birde" kelimesi bitişik değil ayrık yazılır. Ukalalık olarak algılamayın lütfen. Herkes hata yapabilir.

Haklısınız virgül koysaydım anlam değişebilirdi. Ama ben bu şekil de bir anlam çıkmasını istediğim için virgül koymadım. Cümlemde ki "Birde" kelimesi bitişik yazılır. Şöyle ki “de”yi cümleden çıkarır, cümleyi okuruz. Cümle anlamsız olursa, “de” bitişik; anlam bozulmazsa ayrı yazılır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devilonur

quote:

quote:

Haklısınız virgül koysaydım anlam değişebilirdi. Ama ben bu şekil de bir anlam çıkmasını istediğim için virgül koymadım. Cümlemde ki "Birde" kelimesi bitişik yazılır. Şöyle ki “de”yi cümleden çıkarır, cümleyi okuruz. Cümle anlamsız olursa, “de” bitişik; anlam bozulmazsa ayrı yazılır.

Öncelikle amacım kesinlikle tartışma yaratmak değil. "Birde" kelimesinde "de" ayrı yazılmadığında, "birde okumak" yani 1. sınıfta okumak anlamı da çıkabildiği için "de" ya ayrı yazılır ya da araya virgül gelir. Aksi halde sizin de dediğiniz gibi anlam bozulmuyorsa bitişik yazılabilir. "Yalnız" kelimesinden sonra virgül koymayışınız, cümleyi iki anlama sürükler. Bunu kasıtlı yaptım demişsiniz. Şayet öyleyse "Yalnız cümle" diye bir ifade şekli abes olurdu. Konuyu kirletmiş gibi olmayalım. Hakkınızı helal edin. Amacım kesinlikle kırıcı olmak değildi. Siz diğer arkadaşın hatasını görüp yazısına alıntı yaptığınız için ben de kendimi tutamadım :) Saygılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: desiya

Normal versiyona Sbsettings olsun jb yapmam zaten

• Bir de yukarıdaki kullanımda ayrı yazılır. Dahi anlamindadir. Bahsi gecen yöntem her zaman doğru sonuc vermez, anlamına bakmak gerekir..

Nerden nereye geldi konu..

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.