Şimdi Ara

JBL TLX Serisi ile ilgili bilgi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski JBL TLX serisini bilenler bilir.Oldukça pahalı ve sanırım kaliteli bir seri idi,şuan bilgiye ihtiyacım var,ancak hiçbir yerde bulamıyorum.

2. el bir TLX serisi subwoofer alacağım,satıcı arkadaşın verdiği bilgiler şöyle:

90 watt RMS (200 watt peak)

8 Ω empedans

20 cm ( 8'' )

40 Oz mıknatıs (tam emin değil bu değerden)

Fransa üretimi

Hiç kullanmış olanlar,yorumlarını alabilirmiyim?

Fiyat olarak arkadaş 55YTL istiyor.

Ayrıca geçici olarak ben 4 Ω'luk bir amfide kullanacağım bu bassı.Çok performans kaybı yaşar mıyım?

• arkadasım bu gercek jbl diil galiba bende bir jbl kullanıcısı olarak diil galiba
  • gerçek jbl tlx serisinin kasasının arkasında tlx 3,4,5,6 ibareleri bulunur ve tiss açıp bakmıştım bi arkadaşımda tlx 6 vardı orta boy 18cm bass 6cm mid ve 2.5 tiss vardı tiss çıkarmıştık arkasında jbl tlx damgası avrdı ama bunun arkasındaki gibi değil kasasın arkasındaki gibiydi beyaz fon üzerine kırmızı renk içinde beyaz jbl ve sağa eğik tlx yazısı yani bundaki gib değildi ses i de çıkarmıştık ondada aynı şekildedi bass ı sökmedik ama gördüğüm kadarıyla mıknatısı arkaya uzanıyodu baya mid i çıkardığımız yerden görünüyodu biraz saygılar
  • bide bu arada sölemeyi unutmuşum stereo technics su-v620 amfiye bağlıydı ve sesi bence eski olmasına rağmen gayet güzeldi hatta şaşırmıştım ben baya gerçektende net ti
  • resimdekiler sanırım gerçek JBL değil etiketleri farklı , görüntüleri farklı. ayrıca Danimarka üretimli oluyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LM 3886 ile ilgili sorularım var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.