Şimdi Ara

JBL subwoofer hakkında..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mRb arkdaslar ßen de daha yeniyim.. size bikac sorum oLacak ((( özeLLikLe sPL_34 ark. ßu isle ugrasıo galiba )))

ßen 2 tane JBL GT4-12 30CM 'den aLmak istiyorum hpsibrada..cm'da buLdum

ßuradan bakabiLirsiniz...

iLk sorum ßuna güveniLir mi ? yani fiyata nerde sorsam aynı ürünü 250 ytl civarında fiyat cekerlerken ßurdan aynı fiyata 2 tane aLmak mümkün qbi qörünüo...

ikinci soru ise sedan bi araca 2tane bundan taksak nası bi performans aLırız yeterince tatmin edici oLabilrmi ?

son soru pioneer bass mı ? JbL bass mı ?

cwpLarınızı ßekLiyorum

• Kimse Yokmu Öneride BuLunacak...!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: vLKn34

Kimse Yokmu Öneride BuLunacak...!!

Özellikle bana sorarsan kimse cevap vermez,tabii ki ben de..
  • tesekkür ederim cwbın icin :)

ßen zaten geneLLeme sormustum

Yokmu öneride buLunacak...??
  • arkdaşam jbl sahteleri piyasada hayli çok sen git bence rockford fosgate al keyfine baq ;)
  • internet üzerinden bişey alma bence.
  • Ne alaka ya ?? Hepsiburada veya idefixe gönul haratligi ile alabilirsiniz..+Cadence Bass,Rockford,Kicker öneririm bass icin..

quote:

Orjinalden alıntı: MuRaTiNhO

arkdaşam jbl sahteleri piyasada hayli çok sen git bence rockford fosgate al keyfine baq ;)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sen al arkadaşım saygı duyarım.ama hayatta bir prensibim vardır.mağazaya yada dükkana farketmez girerim kafama koyduğum malı çatır çatır pazarlık yaparım sardırırım parasını verir yada taksit yaptırır alırım.asla kredi kartı numaramı veripte resmini gördüğüm malı almam.şimdi maliye bakanlığının bile bilgisayarlarına girip bilgileri hortumluyorlar.neme lazım.ağrısız başım ağrımı sokayım.ya biri bu sanal alışveriş merkezlerinin dökümanlarına girip numaralarımızı hortumlarsa.sana bişey söyleyeyim.bilgisayarı kötü amaçlarla kullananlar iyi amaçlarla kullananlardan bu işte daha usta.o yüzden bu sanal mağazalarla işim olmaz.
  • yorumlar icin saolun arkadaslar..

Peki bass konusunda JbL hakkında ne düsünüyosunuz ? 2 tane 1000'lik taktıracam yeterLi oLurmu ? yoksa 2 tane 1200 mü ?
  • quote:

yorumlar icin saolun arkadaslar..

Peki bass konusunda JbL hakkında ne düsünüyosunuz ? 2 tane 1000'lik taktıracam yeterLi oLurmu ? yoksa 2 tane 1200 mü ?

jbl bas konusunda geyet iyi bir kolon bana göre 2 1000 lik yeterli olur
  • Amfine Göre degisir Basslar dostum..+ ama ben Jbl alma derim Pioneer 306C veya Cadence öneririm
  • arkadasda var tek 306C 800 watt arac eski lada heryeri oyunuo aracın

ayrıca amfi icinde JBL düsünüyorum... peKi JbL neden değiL ?

306C'yi biliyorum Cadence'ya bakacagım.. öneri icin saoL dostum..
  • Yani madem arkadasinda var görmussundur kalitesini..Jbl amfi icin bisi demiyorum ama JBL bass icin herkes bas bas yaniyo diye bagiriyor..KULAK VERMELISIN ...Cadence iyidir bence..

quote:

arkadasda var tek 306C 800 watt arac eski lada heryeri oyunuo aracın

• quote:

Orjinalden alıntı: bguzelsoyy

Yani madem arkadasinda var görmussundur kalitesini..Jbl amfi icin bisi demiyorum ama JBL bass icin herkes bas bas yaniyo diye bagiriyor..KULAK VERMELISIN ...Cadence iyidir bence..

quote:

arkadasda var tek 306C 800 watt arac eski lada heryeri oyunuo aracın

ewt yandıqını duYmustum modeLine qöre değisio..

peki cadence'nın piyasası nedir ?

• valla 30 cm olanlari cok iyi 200 civari diye biliyorum turkiyedeki fiyatlari..Ama 38 cm Cadence alirsan dehset olur benden sölemesi !!
  • eyw. dostum mutLaka ßakacagım..
  • aracın ne, hangi amfiyle süreceksin, kutu hesaplarını ne yapacaksın, komponentlerin nedir,
    bunlar hakkında bilgi verirsen yardımcı olurum.
    gt4 serisi jbl in en iyi serilerindendir, kendi aracımda gt4-10 kullandım suan p1222 var
    gt4- serisi ses kalitesi ve f/p olarak bircok subwoofer'dan cok daha iyi sonuc veriyor.

yukarıdaki bilgileri verirsen aracında uyumlu frekanslarda çalışabilecek kutu ölçülerini veririm.
  • arac ßora amfi ise JbL oLacak ana ünite oLarak pioneer dsünüorum..
  • amfi modelin nedir yoksa alacakmısın?
    componentlerin ne ?
    yoksa orinal aracın komponentleri mi kullanacaksın?
    komponenetleri süreceğin amfi nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeaD_EffeCT -- 31 Ocak 2007; 11:30:23 >
  • alacağın ana ünitede SUB control olmasına dikkat et.
    subwooferların frekanslarını ayarlayabilmek için komponentlerin ne olduğunu söylersen frekans boşluğunu hallederiz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.