- Elimde bulunan JBL GTO 1004 Amfiye 2 adet 900 watt lık pioner bas takılı. bir kanala (LPF) İkinci kanala da (HPF) 4 coix jamesson artıı Roadstar midler sürülmüş. Ben yeni bir sterio amfi alacagım (uygun buldugum Roadstar 2400). mid ve coax lar bu amfiye sürülecek. şimdi sorun şu ben mono amfi almayıp 1004 ü baslara sürsem olur mu Yani bütün kanalları LPF de kullanabiliyor muyum? Artı olarak tüm kanalları bu modda kullanırken ikinci kanalları da köprüleyip 1100 Watt Jbl takmayı düsünüyorum. yani anlayacagınız düsüncem 1004 ü mono olarak kullanabilir miyim? bilen arkadaşlar yorum yapabilirmi? herkese çok tesekkür ederim
hertürlü kullanırsın
2 kanalı da lpf yapabilirsin. ama 2 ayrı köprü olur. amfiyi tek çıkış yapıp basa bağlayamazsın.
Elindeki pionner basları köprülü yapıp jbl e bağla. midler için de roadstar rda8040 al.
quote:
Orijinalden alıntı: Hyundai Motor Company
2 kanalı da lpf yapabilirsin. ama 2 ayrı köprü olur. amfiyi tek çıkış yapıp basa bağlayamazsın.
Elindeki pionner basları köprülü yapıp jbl e bağla. midler için de roadstar rda8040 al.
hoca m anlamadım ben ya
quote:
Orijinalden alıntı: mtalip
quote:
hoca m anlamadım ben ya
anlamayacak birşey yok hocam. elindeki 2 adet pionner bası köprülü şekilde jbl e giriceksin.
coax ve midler için de roadstar rda 8040 al. iyi amfidir. en az 4 awg kablo kullan birde 1 faradlık ta olsa kapasitör koy.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: mtalip
quote:
hoca m anlamadım ben ya
anlamayacak birşey yok hocam. elindeki 2 adet pionner bası köprülü şekilde jbl e giriceksin.
coax ve midler için de roadstar rda 8040 al. iyi amfidir. en az 4 awg kablo kullan birde 1 faradlık ta olsa kapasitör koy.
Şimdi Zaten üzerinde 2,5 farad kapasitör var, ayrıca Pioner bass ları da köprüleyip bir kanala sürmüşüm. demek istedigim diger kanala da JBL 1000 yada 1100 Watt bir bas daha sürebilir miyim?? Yorumun ve verdigin bilgiler için cok tesekkür ederim