Şimdi Ara

jbl gto 1004 anfi için hoparlör tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.757
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jbl gto 1004 anfim var. Buna ek olarak kenwood 1100watt bas ve pioneer 5250 sd (4x50w) teyp var. Araçta orjinal olarak ön kapı ve bagajda hoparlörler mevcut ancak, kapının bir tarafındaki patlak.. Şimdilik sadece kapıları değiştirmeyi düşünüyorum. Bagajdaki orjinal kolonlardan memnun kalmazsam onlarıda daha sonra değiştirebilirim. Şimdi ben ne marka ve model hoparlör tercih edeceğim Ayrıca komponent ve coaxial yazıyor bazılarında bunlar ne anlama geliyor? Anfisizde iyi ses alabilir miyim?

• 4 ohm 100 rms lık compenat ısını çözer..bende de aynı amfi var ..ben hertz esk 165 kullanıyorum memnunum infinityde (6530cs) kullanabılırsın...bu ıkı comp dısında 100 rms lık baska bulursan al derım..jbl comp alma ben memnun kalmadım..coaxiel normal teyblere baglanan hoparlorler compenantlar ıse twıtter ıle bırlıkte satılan amfi ile kullanılması gerekn hoparlorler...compenentlerın fıyatları 250 tl civarı...
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/hertz-esk-165-oto-companent-52900838
    http://urun.gittigidiyor.com/elektronik/infinity-reference-6530-cs-16-cm-compenant-62942220
    ben ınfınıtyde dınledım hetz aldım bızım amfi için hertz daha uygun gıbı sesıde daha berrak..et20 twıtter cıkıyor ıcınden sadece twıterlar bıle 80 tl tek alırsan..bu arada sub ı koprude kullacaksın kenwoodun rms ı 250-300 u gecmemelı senın bas rms ı yuksekse dıkkat etmen lazım...

• o anfi Subwoofer ile nekadar uyumlu verim alabiliyormusun aynı anfiden düsünüyorum 1 takım oval ve 1 woofer bağlasam çift bobin verim alınırmı?
  • Köprü yapınca (225 watts RMS x 2 channel at 4 ohms) 225 watt rms veriyor. Woofer 300 watt rms var. Tam kapasitede besleyemiyor ancak yinede basslar dolgun ve tam hissediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ctrlshft

Köprü yapınca (225 watts RMS x 2 channel at 4 ohms) 225 watt rms veriyor. Woofer 300 watt rms var. Tam kapasitede besleyemiyor ancak yinede basslar dolgun ve tam hissediliyor.
    Gto 1004 köprü modda 300w rms verir. Tabi bu 14.4 voltta ki değeri biz ona 275w rms diyelim.
  • herkez başka söylüyor o amfi hakkında köprüleme ile 225rms 275rms 300rms deniliyor bende kullanıyorum benim bildiğin 225rms
  • eski mesajlarıma bakarken bu konuyu tekrar mesaj yazma geregi duydum..amfimi halen kullanıyorum problem yok sadece hertzın twitterları sorunlu çıktı onlarıda baska twiterla yeniledim..onun dışında amfinin cıkıslarını ıyı ayarlamak lazım güzel ses için..
    @Mert Can... dostum amfinin çıkış gücleri referans degerlere göre belirlenir.gto nun fabrika verilerine göre giriş gerilimi 14.4 V oldugunda (yani akünün çıkış gerilimi) 300W rms köpride alabilirsin. benim akü değeri 13,4 civari ayrıca kablolardaki ve amfideki kayıplarıda eklersen yaklaşık 275W rms alabilirsin.rms efektif degerdir yani ortalama çıkış gücüdür ses dalgaları devamlı değiştiğinden tek deger alınamadıgı için ort değer verilir bence bu amfi için en iyi sub 275 rms olanlardır..

edit:8 aylık hort

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reko -- 28 Eylül 2013; 9:29:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    subwoofer + amfi tavsiyesi :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende açtığım konuya birşeyler yazayım sorayım..

Zamanında bu anfi için jbl gto 938 almıştım. Şuan gayet memnunum ancak geçenlerde son ses biraz açayım dedim, 3-5 dk ara ara kısarak eneme yaptım. ancak arka taraftan yanık kokuları gelmeye başladı. Hava çok sıcaktı fazla yüklenmeyim dedim teybi kapattım. o koku nereden gelmiş olabilir. Sanıyorum anfinin koruması var. tahminim ya kolonlardan geldi ya da kabloları biraz ince oradan da gelmiş olabilir. Ancak seste herhangi bir bozulma yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.