Şimdi Ara

JB yapmak Garantiyi Bozarmi ? Cevap İcerde

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
8.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bircok kisinin bu sorunun cevabını merak ettigini gordum ve basımdan gecen bir olayi anlatayim size 2011 agustos ayinda amerika bostonda öğrenci iken bir iphone 4 aldim ve hemen jb yaptim lakin 2 hafta sonra bir sorun oldu ve telefonum muzik film falan izlerken dısarıya ses vermiyor bi süre sonra kendisi düzeliyordu ve ekrana bir hata mesaji veriyordu simdi hatirlamiyorum bende mesaj verdiginde resmini cekip kaydetmistim daha sonra apple store gittim ve burdaki kvk gibi servis falan degil bildiginiz store hemen birisi geldi karsima ve elindeki ipade ismimi cihazimin imei kaydetti ve 4.kata cikmami soledi storelarda genelde en ust katta oluyor servis kısmı neyse biraz bekledim sira vardi ve beni cagirdi store calısani sorun ne dedi ve acikladim resmini gosterdim sonra menuye girdi cydia acti ve aynen soyle yapti cihaz jbli bu yuzden hata veriyor muhtemelen bu sekilde yardimci olamam ve bir islem yapamam dedi bende eve gitti cihazi sıfırladim ve tekrar goturdum cihazin speakerinda sorun varmis ve yenisi ile degiseceklerini soylediler sonradan yenisi verdiler yani burdan cikacak cevap JB GARANTİYİ BOZMUYOR

• Ben buradan boston'da okudugunu anladim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tesekkurler :)
  • Türkiye'de bozuyor

• Malesef orası Amerika burada garanti veren firmalar cihazı garanti dışı bırakmak için her türlü yolu denerler.Fakat garantiye verirken cihazın yedeklemesini alıp restore ederek vermek kimseye birşey kaybettirmez.
  • Ben trde ne zaman telefonu garantiye gonderdiysem kullanici hatası deyip geri gönderdiler o yuzden iPhone'u yurtdisindan aldim. :)

Restore ettikten sonra garantiye goturunce bakarlar telefona garanti dısı diyemezler.
  • İnsanlar burda milleti nasıl kazıklarımın derdinde, orda ise nasıl yardım edebilirimin derdinde. Olay bundan ibaret.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: magic_ocean

Arkadaslar Merhaba
    Bircok kisinin bu sorunun cevabını merak ettigini gordum ve basımdan gecen bir olayi anlatayim size 2011 agustos ayinda amerika bostonda öğrenci iken bir iphone 4 aldim ve hemen jb yaptim lakin 2 hafta sonra bir sorun oldu ve telefonum muzik film falan izlerken dısarıya ses vermiyor bi süre sonra kendisi düzeliyordu ve ekrana bir hata mesaji veriyordu simdi hatirlamiyorum bende mesaj verdiginde resmini cekip kaydetmistim daha sonra apple store gittim ve burdaki kvk gibi servis falan degil bildiginiz store hemen birisi geldi karsima ve elindeki ipade ismimi cihazimin imei kaydetti ve 4.kata cikmami soledi storelarda genelde en ust katta oluyor servis kısmı neyse biraz bekledim sira vardi ve beni cagirdi store calısani sorun ne dedi ve acikladim resmini gosterdim sonra menuye girdi cydia acti ve aynen soyle yapti cihaz jbli bu yuzden hata veriyor muhtemelen bu sekilde yardimci olamam ve bir islem yapamam dedi bende eve gitti cihazi sıfırladim ve tekrar goturdum cihazin speakerinda sorun varmis ve yenisi ile degiseceklerini soylediler sonradan yenisi verdiler yani burdan cikacak cevap JB GARANTİYİ BOZMUYOR

bilgilendirici mesajın için teşekkürler ama keşke arada bir nokta, virgül filan kullansaydın...
    her neyse amerika'da bile jb yi yok et, sonra hallederiz dediyseler,buradakiler jbli cihazı restore ettikten sonra her türlü kabul ederler sonucunu çıkarabiliriz bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: ohann

quote:

Orijinalden alıntı: magic_ocean

Arkadaslar Merhaba

bilgilendirici mesajın için teşekkürler ama keşke arada bir nokta, virgül filan kullansaydın...
    her neyse amerika'da bile jb yi yok et, sonra hallederiz dediyseler,buradakiler jbli cihazı restore ettikten sonra her türlü kabul ederler sonucunu çıkarabiliriz bence...

evet burdakiler tamamen duygusal düşünüyorlar aslında sorun fazla düşünüyorlar.

Gerçekten ozaman ki ve o andaki durumuma tanıklık etseniz şaşırdınız çok yardımcı oldular ve yapabilceklerinin sınırlı olduklarını söylediler ve tekrar jbsiz gittiğimde hicbir sorgu sualsiz gerekeni yaptılar.

• quote:

Orijinalden alıntı: picco_z

Türkiye'de bozuyor

Eğer bilinçli şekilde izah ederseniz garantiyi JB bozmuyor. Tarafımca denenmiştir.
  • quote:

Türkiye'de bozuyor

şakamısınız?
    garantisi yazılımsal bir olayla bozulmaz yanlış bilgi vermeyin.
  • Ben ilk ciktiginda 3GS almistim. Tabi alir almaz Jailbreak yaptim. Yine böyle garanti muhabbetleri olunca genpaya mail attim. Jailbreak yapmak, cydia uygulamasini yüklemek garantiyi bozarmi gibisinden. Cevap geldi garantiniz bozulmaz dendi. Ayrica 2 kez jailbreakli sekilde servise verdim telefonu hatta tema felan yuklemistim. 2 kez degisim olmustu. Sonuc; jailbreak garantiyi bozmaz.
  • Mesela telefonu bilgisayara bagladiginizda, bilgisayar telefonu hic bir sekilde gormuyo temiz bilgisayarda farkli bilgisayarlarda dfu recovery her turlude denensin hic bi sekilde olmasin garantiye vericez ancak jbli almiyorlar ne nane yeriz(3GS im oyleydi jbsizdi ve bilgisayar gormuyordu verdik garantiye halletiler sonra mis gibi kullandik)

• Yazılımsal bir durum garantiyi bozmaz bence de fakat mahalle telefoncusuna götürüp içini açtırır sanız bozulur tabi ki.
    Ama cihazı servise gönderirken JB olmaması sinirsel ve bedensel sağlığınız için faydalı olacaktır , bence
  • bana kızan arkadaşlar olacak mutlaka fakat JB YAPMAK İNSANI BOZAR EMEK HIRSIZLIĞINA GİRER açık ve net, suça bahane bulmak kolaydır, katilin bile bir bahanesi var, ama suç suçtur
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Türkiye'de bozuyor

şakamısınız?

Ben bu konuyu Ankara Servis Bilgisayar'a sormuştum.JB yapıldığı anlaşılırsa garanti dışı kalır denmişti.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

quote:

Türkiye'de bozuyor

şakamısınız?

Ben bu konuyu Ankara Servis Bilgisayar'a sormuştum.JB yapıldığı anlaşılırsa garanti dışı kalır denmişti.

Restoreden sonra telefon kendi adını bile unutuyor merak etmeyin
    + olarak jailbreak %100 legal ve kullanmasını bilene %100 güvenli bir sistemdir,bu nedenle garanti dışı kalmaz cihazınız.(apple dahi kabul etti jbyi ama açık bırakmamaya çalışıyorlar o başka)

@DSGNRY evet suç ama ne zaman suç ? illegal app ile suç , jb kullanmıyorum(uygulamalarımın hepsini parayla aldım) ama size çoook basitinden bir soru sormak istiyorum telefonunuzdaki müziklerin kaçı legal ? yada filmlerin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SaFaKTR3

İnsanlar burda milleti nasıl kazıklarımın derdinde, orda ise nasıl yardım edebilirimin derdinde. Olay bundan ibaret.

+1 Bitti! !!
  • türkiyede bozduğu filan yok. servise vermeden önce hem jb'li görülmesin, hem de bilgilerim başkası tarafından görülmesin diye restore ederek verdim 1 haftada yenisini aldım telefonun hiç de bir sorun olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyhh..

Mesela telefonu bilgisayara bagladiginizda, bilgisayar telefonu hic bir sekilde gormuyo temiz bilgisayarda farkli bilgisayarlarda dfu recovery her turlude denensin hic bi sekilde olmasin garantiye vericez ancak jbli almiyorlar ne nane yeriz(3GS im oyleydi jbsizdi ve bilgisayar gormuyordu verdik garantiye halletiler sonra mis gibi kullandik)

benim anlamadığım nokta şu: cihazınız açılmıyor di mi? e siz onlara verince de açılmıyor olacak.adamlar alcak cihazı, açılabilir konuma getirecekler.daha sonra bakalar cihaza jb var.ee ne olacak sonra.bozup size geri mi verecekler jb var diyerek?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.