Şimdi Ara

Jazz müzik önerileri

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
3
Favori
10.470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bana kesinlikle dinlemem gereken müzikleri önerebilir misiniz jazz türünde.

• Standartlarla başlamalı
    mesela "Take Five"
  • Gerçekten güzel bir parça.

Daha öneri verebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VoldroY -- 28 Eylül 2010; 17:33:24 >
  • Eğer albüm olarak istersen kesinlikle miles davis'in kind of blue albümünü öneriyorum.Tabii daha öneri yapabilirim istersen çokça
  • quote:

Orijinalden alıntı: materhan
    Eğer albüm olarak istersen kesinlikle miles davis'in kind of blue albümünü öneriyorum.Tabii daha öneri yapabilirim istersen çokça

Ne kadar çok öneri olursa o kadar iyi olurdu aslında.
  • Bu aslında senin nasıl dinleyeceğine bağlı,Jazz'a uzağım diyorsan diana krall veya norah jones ile başlayabilirsin.Eğer bayan vokaller hoşuna giderse ella fitzgerald'e kadar uzanırsın.
    Daha önce söylediğim gibi miles davis'e mutlaka göz at,yine eskilerden jhon coltrane zira jazz eskilerde jazz dı

Yine popüler cazımsı müthiş sanatçı steve wonder başlama alternatiflerinden biri.
    Bill Evans ki buna kefilim
    Luis armstrong gibi böyle gelenksel mi desem bir tarz istersen Duke Ellington var

bunlar iyidir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür ederim.Jazz olsun her türlü olsun.Gerçekten çok hoşuma gidiyor ve en iyilerden başlamaya karar verdim.Albümü indirdim gerçekten harika.Zaten şu anda da onu dinliyorum o isimleri de yarın indireceğim. :)

Teşekkür ederim tekrardan.

Güncel/popüler jazz müzikleri yok mu ki?
  • AKBANK Caz festivali tanıtımlarında kullanılan bir tema müziği var
    geçen sene kargalı tanıtımda da kullanılmıştı.

Bu temayı bilen var mı?
  • evde bir yerde Ray Charles dvdsi görüp jazz dinlemeye başlamıştım.Ray Charles'ı tavsiye ederim.
  • Smooth Jazz türü ve bu dalın ekol isimlerinden Peter White favorimdir.
  • Django Reinhardt
  • Tavsiyeler için teşekkür ederim indireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

bunu caz olarak tanımlamak mumkun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelberTh

Bu bana da pek jazz gibi gelmedi ama tebii sen düşünüyorsan başka

• harika forum
  • TAVSİYE EDERİM JAZZ SEVERLER DİNLEYİNNN

https://www.youtube.com/watch?v=epbqqsoKm-4&sns=fb
  • Benim de jazz hakkında bir sorum olacaktı. Yeni konu açmadan burada sorayım dedim. Ben de yeni yeni jazz müzikle ilgilenmeye başlıyorum. Başlangıç için (ifadem yanlışsa kusura bakmayın) solo değil de vokalli parçalar dinlemek istiyorum. Önerebileceğiniz özellikle kadın vokaller var mı? Tabi erkek de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anna Dewitt -- 11 Mart 2014; 9:10:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anna Dewitt

Benim de jazz hakkında bir sorum olacaktı. Yeni konu açmadan burada sorayım dedim. Ben de yeni yeni jazz müzikle ilgilenmeye başlıyorum. Başlangıç için (ifadem yanlışsa kusura bakmayın) solo değil de vokalli parçalar dinlemek istiyorum. Önerebileceğiniz özellikle kadın vokaller var mı? Tabi erkek de olabilir.

erkek olarak Chet Baker'ı severim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.