Şimdi Ara

Jayce şuan iyi durumda mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 6300 birikmişken uzun süredir almak istediğim jayce aklıma geldi iyi durumdaysa alıyım , şuanki durumu nasıl önerirmisiniz ?

• Latede op da early bilmiyorum ultisi ile skilleri iyi kullanırsan ötttürürsün :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bnce degil

• Jayce benim main solo herom bence çok güçlü bi anda adcyi ya da midi yokedebilirsin ama kullananbilirsen şu an jaycein durumu bence normal çok oynandığını görmüyorum ama iade hakkın varsa denemeni tavsiye ederim son olarakda bence jayce ilk başladığımda hiç ii oynamamıştım eğer hero eğlenceli olduğunu düşünürsen iade etme oyna biraz kendini geliştir derim ben öle yapmıştım
  • Jayce'ı lane aşamasında baskı yaratabilecek çok şampiyon var. Jayce'ın kendisinden gelen can yenileyebileceği bir skilli yok, tank değil, güzel dürtme potansiyeli var, kırılgan, farm yapmada iyi, ganklerde zayıf iyi bir gank yediysen muhtemelen ölürsün.
  • "Just Jayce" diye birisi var NA'da oynuyor durmadan izle istersen arada stream yapıyordu ama uzun zamandır görmüyorum.Dün TSM'in yeni supportu yayındayken aynı oyundalardı.
  • Solo da safe pick lerden birisi. Oynamaya aliskinsan pickleyebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.